Godine nemaju nikakve veze sa mojom recenicom... Svako ko se spusti na nivo pubertetlije u nebitnoj diskusiji o kolima je za mene mladji od mene...Ji 4Tze napisao:ček, prvo, ja sam tvoje godine prošao pre 8 godinaXepoj87 napisao:Ji 4Tze napisao:Aj sad, ko bi dao pare, pa tebi je beše tata kupio auto?![]()
Jel ti dobro sinko?
Sta je,ne znas pametno nesto da kazes,pa pokusavas da provociras ovim decijim forama?
![]()
Da,otac mi je kupio auto. Ti svojoj deci kupujes stvari ili sama zaradjuju za iste? Fin si ti neki,cim ulazis u takve price,ko je sta i kako kupio...
Ja tebe nisam pitao kako si zaradio za Civica,niti me zanima,ovo je auto forum,ne ogovaraonica...
I sada je ova Toyota savrsena,posto je meni otac kupio auto?![]()
drugo, sam si pomenuo - ko bi kupio odavde za 35k €- pa to tvoje pitanje ima smisla kao i moje tebi...
Toyota nije savršena ali je i sa 200KS super balansirana, što zbog snage naspram kilaže, niskog težišta, odziva na komande i atmo motora.
Pokušavam da vam objasnim na više načina da to nije auto za merenje, trkanje, poređenje već za uživanje u vožnji.
Pritom je cena kod nas pomeren faktor jer kod nas košta ko kuća a u svetu kuće koštaju deset puta više - da GT86 ovde košta 10 puta manje nego prosečna kuća, verujem da bi ga kupili mnogi.
Ne,nisam ulazio u to ko moze da ga kupi,niti je poenta mog posta bila rasprava o necijim finansijama,nije mi uopste jasno kako neko moj post tako moze da protumaci...
Licne stvari su licne stvari i zalazenje u tudje zivote je po meni veoma nezrelo ponasanje,imao ti 15 ili 65 godina,pogotovo ako nekoga ne poznajes i pojma nemas o cemu pricas i sta spominjes.
Nego kada bi neko,bilo ko imao 35k e za takav auto,video bih da li bi mu bilo bitno sto je isti sporiji od automobila koji su 20% jeftiniji,duplo prakticniji,prostraniji,pa makar isti kupovao i kao 4. automobil...
Kada pricamo napamet,lako je reci da je nebitno sto je isti spor,jer nam na kraju i nije bitno,ali kada dodje trenutak da se isti pazari,moje misljenje je da bi veoma mali procenat to zaista i uradio...
Pozer je pozer,a sportski auto je sportski auto...
U toj klasi,taj auto nije sportski,u najbolju ruku se moze reci da nije los i da daje dobar osecaj u voznji.
To je isto kao i za Alfu sto je svi gotive,svima je najbolja,pa opet,retko ko odresi kesu da je kupi,nego uzme Megana,Golfa itd za iste pare...
Jednostavno,ovaj auto sa jacim motorom ima potencijal da bude vrhunski,a sa ovim motorom je prosecan,nista drugo.