Ne brže od života!

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Re: Ne brže od života!

Post od Grujic »

Ovo nema veza ni sa kakvim trkama koje se organizuju negde gde je pusto, ova dvojica su se verovatno ovako spontano nalozila ili se znaju pa su se zato potegli.
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Grujic napisao:Ovo nema veza ni sa kakvim trkama koje se organizuju negde gde je pusto, ova dvojica su se verovatno ovako spontano nalozila ili se znaju pa su se zato potegli.
Da, pricao sam sa njegovim ortakom, kaze da se nisu znali, samo su se "potrkali", sto i objasnjava sto je vozac BMWa pobegao.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Šta objašnjava žensku što je pobegla?
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:

Post od Grujic »

Prvo treba videti koliko je to provereno da je pobegla? Na jednom mestu sam procitao da je i ona povredjena bila tako da nije ni mogla da bezi...
Korisnikov avatar
Dule
Reactions:
Pridružio se: 19 Jan 2012, 12:09
Garaža: S350 bluetec, CLS350 cdi, smart

Post od Dule »

Cista ljudska (decija) glupost...poznato mi je da se u Borskoj vozi zestoko, ali biti toliki moron... :glavomuzid: Sta, da je na stanici bilo vise osoba imali bi pokolj bukvalno, i ovako gore nije moglo da bude. Skoro je i jedan renault zavrsio u banderi u Zemunu, srecom koliko sam cuo bez posledica po ljudske zivote, ali svasta je moglo da bude.

Def. treba ostaviti i obezbediti neki pravac od pola km, bilo gde blize gradu kao sto je kod Knaufa npr. (navak je izmedju ostalog jedan donekle pokusaj toga) i ko god hoce da se izduva na takav nacin nek udje *na spostvenu odgovornost, pa nek kida vozilo koliko moze, a ne da prolece kroz raskrnice (kao onaj u bmw-u) sa 200 ili se trka po gradu. Ionako se na takvim skupovima reko kada ista dogodilo, ali zato svakoga dana neki pakleni rejser ili se obavije oko stuba ili unesreci nekoliko porodica.
Slika
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Jbg, dečko je jako mlad, opet krivim roditelje, koji nisu dobro svoj posao uradili
Čuo sam sad na radiu da je dečko sa povredama kičme

Svakako je uništio bar 3 života, svoj i ove jadne poginule

Kada će se ovde postaviti stvari na svoje mesto?
Šta će liku sa 18 god i 2 minuta iskustva auto od 170KS? (to država treba da reguliše)
Zašto su mu roditelji to dopustili da vozi?

Ja sam zaista svašta radio sa Renoom 4 u tim godinama, kao i 99.99% nas ovde, ali ipak tih 34 KS su bile bezbedna distanca od ovakvih priča
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

McGruja napisao: opet krivim roditelje, koji nisu dobro svoj posao uradili
Ja sam zaista svašta radio sa Renoom 4 u tim godinama, kao i 99.99% nas ovde, ali ipak tih 34 KS su bile bezbedna distanca od ovakvih priča
Ma moze neko voziti i onu Bubu od 2x ks, pa da se ponasa bahato...

Ali u pravu si za godine, vidis, ni ja nisam razumeo zasto je meni cale kupio dizela od 65ks kad sam imao 18 godina, a ne npr nekog GTI-ja, iako je mogao... Sad razumem, i i dalje imam slab auto, ali to je za moje dobro :)
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Može i sa Bubom, ali ne može da ide 160 tom ulicom :)
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011

Post od steva_anya »

Pre dva vikenda su bila dva sudara u blizini Knaufa [@ftj: Knauf je mesto preko puta NIS pumpe na batajnickom drumu, pored Coca-Cole, gde se u poprecnoj ulici u odnosu na batajnicki drug trkaju, onako po pravcu, ko ce pre do neke tacke], jedan sam video - autobus i zuti "trkac", kod skretanja za Zemun Polje. Sa jednim momkom sa "onog" foruma sam bio za vikend u kolima, kad su nam kod naselja 13. maj blicali i rekli da se pomerimo, ne bi li njih dvojica stali na liniju na semaforu, tako da se "potegnu do ciglane".

Ima izuzetaka, i nisu svi "ubice sa volanom", i ne generalizujem stvari, ali postoji jedan broj [koliki god da je] njih koji se trkaju kod Knaufa i sl. mesta + se "potezu" po gradu. Za mene je to klasicno lozenje i ugrozavanje svacije bezbednosti.

Isti obrazac ponasanja imam u saobracaju bilo koji auto da vozim: Yuga, Punta, Cee'd-a, Leona FR.
Vaspitan sam i naucen, imam samokontrolu da ne pravim ovakve egzibicije i sulude stvari. Ako me i ponese da vozim brze, to je na praznom putu, kada to uslovi dozvoljavaju. Deci bi dao auto i od 50 i 500ks, sa punim poverenjem, s'tim da sam misljenja da tek punoletnom licu, mladom vozacu, ne treba auto jaci od 100ks.

Ako i zanemarim sebe, kao mozda ektremnog postovaoca propisa, ovako vozi velika vecina mojih drugara, zet, cale ... dakle moze tako bez problema. Evo, ima nas ko zna koliko na forumu, pa da li se trkamo sa nekim?!?! Neko vozi manje ili vise brzo, ali trke, "na crtu" i sl jok ...

Ne nalazim ni jedno racionalno objasnjenje za takvo ponasanje, opravdanja nema.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

McGruja napisao:

Šta će liku sa 18 god i 2 minuta iskustva auto od 170KS? (to država treba da reguliše)
I koja je razlika? Ne bi vozio Octaviju od 170 konja i 1500 kg, nego bi npr vozio Polo od 110 konja i bila bi ista stvar...

205 GTI je imao 120 konja, sto je "prihvatljivo", a moze da pojede jaca kola samo zbog kilaze... Htedoh reci, kolicina KS je apsolutno nebitna.
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

^^^ Slazem se.
Da je vozio Nissan GT-R verovatno se ne bi ni trkao po ulici, posto se zna ko je brzi. Ovo je ocigledno bilo neko trkanje radi zadovoljenja sujete. Decko je nasvirao svoju TDI-jku, pa je hteo da "pokida BMW-a" sa njom i eto... Sigurno mu i nije prvi put.

Ne kazem da se i meni nije desavalo da se trkam na ulici... Desavalo mi se dok sam kao mnooogo mladji imao GSi-ja. Uglavnom sam voleo da se potrkam protiv nekog slicnog auta, cisto radi dokazivanja... :oops: Recimo BMW kockice sam drao redovno, od Golfa GTI-ja sam uglavnom gubio. No, da ne pricam sad o tome i propagiram ono sto ne treba propagirati...
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:

Post od Grujic »

Ma sa maltene svakim autom moze da se napravi ovakvo sranje, al nije isto da li ce neko da se popali i za par sekundi ide 120 tamo gde nije prikladno ili ce za par sekundi da ubrza na 60...
Korisnikov avatar
mr.Big
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 21:02

Post od mr.Big »

McGruja napisao:Može i sa Bubom, ali ne može da ide 160 tom ulicom :)
Moze, nizbrdo. Provereno pre 20g sa 1303 amerikankom.
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

Slazem se, Grujicu... Isto tako verujem da je svako imao situaciju da se potrkao sa nekim nekad, priznali to ili ne. Vremenom se ljudi smire, pre ili kasnije... Zalosno je sto ovaj momak nije prosao bolje, npr da je odvalio neku banderu umesto ovih ljudi, da je unistio auto ali da je on prosao sa laganim povredama. To bi bila prava skola... ovako je tragedija.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
MAD MAX
Banned
Reactions:
Pridružio se: 22 Feb 2012, 22:19

Post od MAD MAX »

Budalama je more do kolena. Ali u Srbiji ima više policije po glavi stavovnika, nego bilo gde u Evropi. Policijski nerad, i prodavanje magle je sramota u najmanju ruku. Zato uhvate dekicu koji je išao 60km/h na mestu gde je dozvoljeno 50km/h itd i itd a ne vide masovnu oholost i bezobrazluk. Realno gledano u Bg bi ladno mogli da pokriju svaki veći pravac, da sankcionišu one koji voze 30km/h brže od ograničenja i kraj. Ovako kad kažeš i prijaviš policiji da se negde haos pravi po ulicama, oni kažu, pa nismo čuli, ustvari ih ne interesuje a problem bi da reše "ležećim policajcima" i smetnu na druge! Ni skuplje službe ni bezveznije u Srbiji nema od saobraćajne policije MUP-a. Bino je da danas u nekoj kafani džabe klopaju, i da kući ponesu koju "napojnicu".
Ista stvar je bila recimo u ovoj diskoteci u NS, gde su kao bili PP policajci više puta, pa su videli nedostatke a ovi i dalje rade! Pa to je mnogo gore nego da nisu bili a tužilac bi trebao da pokrene postupak protiv nadležne službe MUP-a!
Send from ZX Spectrum 8 bit 16kB
Odgovori