Parkiranje

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Re: Parkiranje

Post od stefanan »

Ogi napisao:
Day Walker napisao:Slika

Sta zna covek sta je parkiranje kad je dosao iz Priboja?
Pre neki dan sam jednom takvom potpuno iskrivio zadnji brisac, rukama. Mamu im je*em da im je*em ! Sledeci put kada budem bio jos nervozniji i sa bebom u kolicima - nogom lomim retrovizor.

@Trojanac Meni je na toj slici najveci utisak rupa. :rofl:
bravo,mnogo si postigao time :thumbdown:
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

Ima u Carli Caplina jedan deda koji se setka i meri rastojanje izmedju ulaza u zgrade i parkiranih automobila (ozbiljno, ne zezam) i ko je na manje od metar, svima cupa i krivi brisace :mrgreen:

Lik nije normalan :mrgreen:
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Malo pre mi je dete palo u baru zbog tuđeg parkiranja. Stao na prelaz, provlačimo se pored kola i imamo 15cm staze do blata. I još je i ivičnjak tu. Pada sneg i klizavo je. Držim ga za ruku ali klinac ipak pada na tom ivičnjaku. Ja u tom trenutku vičem na njega što je nespretan, a tek sam kući shvatio da ne bi bilo nikakvih problema da kreten nije zatvorio prelaz. Ne bi osećao ni mrvu griže savesti da sam mu tad iskrivio brisače. Još sam se dodatno iznervirao što sam frustraciju usmerio na dete. Znate klinca sa skupa na Fruškoj Gori, ko je bio.
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Trebalo je da mu iskrivis brisace
Korisnikov avatar
Misha
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive

Post od Misha »

:plusone: + retrovizore
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Kljuciranje bokom, nije ni cudo kakve se sve stoke izrodilo.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Ne volim da pravim stetu nekome, ali brisaci bi pali u ovom slucaju.

Ostalo ne bih dirao
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:

Post od grujicd »

Ma, sad sam se već smirio i sad bi mi bilo žao auta da sam ga nešto oštetio. Sa druge strane vlasnika mi ne bi bilo žao :mrgreen:
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Jutros, po obicaju, a jos i po kisi, svi gledaju da uteraju auto sto je blize ulazu, ako moze pod nadstresnicu iznad vrata.

Je*e se njima sto tuda treba da prodje kombi hitne, koji se parkira iza zgrade, te sluzbena vozila. I onda dodju lepo dostavni kamioni za obliznji Maxi i sve ih blokiraju. Niko ni da pisne. Posedali u kola i cekaju da ovi istovare sta imaju :kezo:

Nema potrebe govoriti da nikakve guzve ne bi bilo, kada bi svi parkirali gde je to predvidjeno... Osim sto hitna svakako ne moze proci, dok traje dostava robe Maxi-ju :glavomuzid:
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Maxi je bitniji i od zivota.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Interesantno je kako se lako poziva na lomljenje, a kad neko napiše da mu je oštećen auto onda se pljuje po onome ko je to uradio. Ne mogu da procenim ovaj konkretan slučaj, ali svima se desi da stanemo negde gde baš nije prikladno. Ja prvi uvek gledam da parkiram na parking mesto, ako ga ima u blizini. U gradu često pravim po par krugova, da stanem tamo gde je označeno, ali ne mogu uvek da to ispoštujem iz nekog razloga. I sigurno da sam nekad nekom zasmetao.
Jesam za to da se vozač na neki način opomene. Najblaže, da se podignu brisači ili ostavi poruka. Ako je neko redovan i ostavlja auto na neprikladnom mestu duže vremena, obavestiti parking servis. Lomiti i grebati ključem, ipak nije način.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Bravo Trojanac. :doubleup:
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

trojanac napisao:Interesantno je kako se lako poziva na lomljenje, a kad neko napiše da mu je oštećen auto onda se pljuje po onome ko je to uradio. Ne mogu da procenim ovaj konkretan slučaj, ali svima se desi da stanemo negde gde baš nije prikladno. Ja prvi uvek gledam da parkiram na parking mesto, ako ga ima u blizini. U gradu često pravim po par krugova, da stanem tamo gde je označeno, ali ne mogu uvek da to ispoštujem iz nekog razloga. I sigurno da sam nekad nekom zasmetao.
Jesam za to da se vozač na neki način opomene. Najblaže, da se podignu brisači ili ostavi poruka. Ako je neko redovan i ostavlja auto na neprikladnom mestu duže vremena, obavestiti parking servis. Lomiti i grebati ključem, ipak nije način.
Ihaj, pa kako ne, znaš ono, lako je tuđim :mrgreen:
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:

Post od grujicd »

Sad kad razmislim hladne glave, kod moje zgrade često nema mesta za parkiranje. Jbg, meni je lako kad imam garažu, ali ko nema, baš je problem. Tako da i ovo nije klasično bahato parkiranje zbog kafića preko puta, već verovatno nije bilo druge opcije. Takva je na žalost situacija u većem delu BG.
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

iskreno imaju prava i jedni i drugi na svoja misljenja, ali ja to nikako ne volim da radim, ja jedino tako kada je parking ostavim iza nekoga, ali po boku da druga vozila mogu da prodju, i to samo da odem do prodavnice koja je preko puta (ovo je u slucaju da su tu svih 15 parking mesta zauzeta) i ostavim ukljucena 4 zmigavca i trcim i ka prodavnici i u povratku, da ne bih nekome slucajno zamsetao auto. :pardon:
Slika
Odgovori