Preporuke za sve i svašta

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Re: Preporuke za sve i svašta

Post od pedja »

Najbolji koji sam ja video, kupljen je u Simpu. Moj kum ga ima vec neko vreme. Doduse, bio je i skuplji od vecine klasicnih

Tptlk
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Ja ipak gledam nesto jeftinije :)
Naravno, znam da kvalitet ne mogu da dobijem za 15k koliko su u Form Ideale, al cifre od 60 hiljada mi ne igraju ulogu.. Generalno je ponuda slaba, u simpu sam video samo 4 koji mi nisu bili interesantni, a u Eurosalonu je bio na akciji jedan interesantan, al su boja i dimenzije problematicne meni..
Korisnikov avatar
nsam49
Reactions:
Pridružio se: 07 Feb 2012, 20:31

Post od nsam49 »

gde mogu da se kupe one plastike koje se stavljaju na krajeve prozora koje stite od vetra kad je prozor malo otvoren?
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Širim haos!
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

nsam49 napisao:gde mogu da se kupe one plastike koje se stavljaju na krajeve prozora koje stite od vetra kad je prozor malo otvoren?
To nije ni za q. Barem meni nije bilo. Nisam mogao prozor da zatvorim do kraja, bio je neki milimetar lufta pa je vazduh sistao, pistao, duvalo zeni i deci... i onda sam ispizdeo jer je zena u sred puta insistirala da ga skinem, stao sam pored puta, izlomio ga i bacio u djubre.
Korisnikov avatar
iggyboy
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
Garaža: 407 coupe 2.2 petrol

Post od iggyboy »

Grujic napisao:Ja ipak gledam nesto jeftinije :)
Naravno, znam da kvalitet ne mogu da dobijem za 15k koliko su u Form Ideale, al cifre od 60 hiljada mi ne igraju ulogu.. Generalno je ponuda slaba, u simpu sam video samo 4 koji mi nisu bili interesantni, a u Eurosalonu je bio na akciji jedan interesantan, al su boja i dimenzije problematicne meni..
Kada je lezaj u pitanju nikako forma ideale , samo simpo.Kupio ugaonu garnituru sa opcijom troseda klik klak pre 10 godina i i dalje sve besprekorno funkcionise , udaban je , federi nisu nigde popustili i kao nov je i dalje a veruj mi da se nije stedeo ni najmanje a pre nekoliko ( 3 ili 4 ) godina uzeli sinu za sobu lezaj u forma ideale i ne mozes da verujes koje je to djubre u odnosu na simpovu garnituru, neudoban pocelo lice da se cepa , ma katastrofa
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:

Post od Grujic »

Ma znam, al je problem sto je u Sipmu ima samo 4 takva lezaja koji mi ne odgovaraju, od septembra ce valjda biti veci izbor
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Simpo klik klak nije loš, ali samo onaj sa drvenim stranicama. Bez stranica je užasno nestabilan kada se raširi. A i jogi dušek mu kratko traje, doduše nije skup, 9k din. 2 godine max.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Grujiću jer mora baš klik-klak? Da li je za svakonoćno spavanje i koliko osoba ili treba da glumi trosed?
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:

Post od Grujic »

U principu ne mora, al je za sada najbolja opcija, da bude resenje i za spavanje i za sedenje jer nema puno prostora. Moglo bi i nesto drugo, al mora da bude 2 u 1 :)
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

Spavao sam na svakakvim krevetima. Retko ko ih je promenio kao ja, a da nije bio podstanar. :)
Definitivno je najbolja stvar krevet sa što boljim jogijem. Ti si mlad i još uvek ne bi trebalo da osećaš posledice loših kreveta, a i nemaš fijuk u vratu kao ja pa možeš da se zezaš.
Ja ne volim klik-klak iz nekoliko razloga. Prvo otvoren za spavanje ima oblik blagog V. Nije to izraženo, ali se oseti i vuče te da spavaš u sredini u tom "procepu". Dalje sa širinom od 120cm je premali za dvoje, a opet zbog oblika to dvoje se sfuljavaju jedno prema drugom što ima izvesnih prednosti :D ali nije recept za dobar san.
Krevet koji je meni više prijao je imao sledeći mehanizam. Sedalni deo je na točkićima i izvlači se u prostor, a naslon se obara u tako natalu rupu. mana je da ako spavaš na sredini tako dobijene površine spavaš na spoju što i nije baš najudobnije, ali ako spavaš na sredini jedne polovine imaš sasvim dobar krevet. Pro tom je i dobar za spavanje u dvoje jer je širi od klik-klak-a, a ri tom svako ima svoju polovinu. Na njemu je moguće sasvim ok spavati i bez otvaranja.
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Ja imam takav kao sto si napisao, uzeo sam ga u nekoj od radnji koje prodaju svoj namestaj, i mogu reci da su opruge dosta oslabile, za menjazu je. A nije bio nesto mnogo jeftin. Sad vidim neki dan taj klik klak da je bio za nekih 10k, tek to na sta moze da lici nakon par godina?
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
noob
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:24

Post od noob »

To je nešto kao MOJCA? Ona tako izgleda i udobna je za spavanje.
http://www.simpo.co.rs/product/view/367
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

@ dragvorl

Koliko para toliko i muzike. Dok su u dobrom stanju na njima se dobro spava, kad krenu da propadaju onda su za kontejner. Tu je jogi dušek najbolja varijanta.

@ Noob

Ne mislim na Mojcu. Ovaj na koji ja mislim je dvodelni. Probaću negde da nađem sliku. Na mojici sam kratko spavao pa nemam nekih pametnih utisaka. Problem sa Mojcom je što se otvara dužom, a ne po širini pa traži mnogo mesta.
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Nesto kao na slici.
Imam ga ja u drugoj sobi, ali me mrzi da idem da fotkam. Setih se da imam sliku na racunaru, jednog slicnog.

Sedalno deo se izvuce, a naslon obori...
Prikačeni fajlovi
IMG_0011.JPG
IMG_0011.JPG (179.61 KiB) Pogledano 3891 put
Odgovori