Siledžije - internacionalno blago
Re: Siledžije - internacionalno blago
Ne pamtim ovako nesto uzasno na ovim prostorima jos od doba rata.
Motiv? Verovatno ga nema. Jednostavno je lud kao i mnogi slicni njemu koji bezbrizno setaju okolo.
sent from my HTC Sensation
Motiv? Verovatno ga nema. Jednostavno je lud kao i mnogi slicni njemu koji bezbrizno setaju okolo.
sent from my HTC Sensation
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Ja bih ovo pre stavio u temu "zasto je srbija tu ...", zbog samog dogadjaja a i zbog komentara na sve to...
Najveci problem je sto su ljudi potpuno van svakih normalnih zivotnih tokova, pod dugogodisnjim stresom i ubijeni u pojam...
Sinoc sam gledao film "invictus" sa frimenom u ulozi mendele, odlican film, i bas mi je zaparalo usi kqd je u jednom momentu, objasnjavajuci svoje napore da se juznoafricki ragbi tim utrenira i osvoji svetski sampionat, rekao objasnjavajuci situaciju u juznoafrickoj r. rekao "this countru needs greatness"... E to nama isto tako treba, nesto pozitivno, pa makar bilo i u sferi sporta ako ne moze recimo nauke, da nas makar malo podigne iz sivila i da nam veru u sebe, posto smo je itekako izgubili, sto i ovaj primer pokazuje...
Najveci problem je sto su ljudi potpuno van svakih normalnih zivotnih tokova, pod dugogodisnjim stresom i ubijeni u pojam...
Sinoc sam gledao film "invictus" sa frimenom u ulozi mendele, odlican film, i bas mi je zaparalo usi kqd je u jednom momentu, objasnjavajuci svoje napore da se juznoafricki ragbi tim utrenira i osvoji svetski sampionat, rekao objasnjavajuci situaciju u juznoafrickoj r. rekao "this countru needs greatness"... E to nama isto tako treba, nesto pozitivno, pa makar bilo i u sferi sporta ako ne moze recimo nauke, da nas makar malo podigne iz sivila i da nam veru u sebe, posto smo je itekako izgubili, sto i ovaj primer pokazuje...
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Pod hitno vratiti smrtnu kaznu pa da vidiš koliko bi se smanjila količina ludila.
Ne mogu ni da zamislim šta se sve tamo dešavalo...
A ovi naši tolerišu posedovanje oružja...

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Kod ovakvih slučajeva pretnja smrtnom kaznom ne bi ništa rešila. Ako preživi sve su šanse da će biti proglašen neuračunljivim i neće biti osuđen već poslat na lečenje.samo polako napisao:Pod hitno vratiti smrtnu kaznu pa da vidiš koliko bi se smanjila količina ludila.
Za oružije se slažem. Previše ga je. Svi ga imaju bez ikakve kontrole psihe. Pa za vozačku se kontroliše psiha, al za oružije ne.
EDIT by mod: Ne citirati poruku neposredno iznad. Za ostala pravila ponašanja pogledati PRAVILNIK Garaža foruma!
Jbg, posle ovakvih slučajeva svi će poželeti da imaju oružje u kući, da mogu da se odbrane od pomahnitalih komšija. Odsad nigde ne idem bez čakije.
Između čakije i 15 metaka u CZ 99 je mala razlika. Da nije imao vatreno oružije ne bi pobio ovoliko ljudi.
Veliko je to pitanje za oruzje sta i kako treba. Evo na ovom primeru, ako nikp nema oruzje ljudi mogu samo da beze od njega, pa ko ne uspe... Da je ceo komsiluk imao oruzje, mogli bi ga zaustaviti...
Problem je sto ce problematicni uvek naci nacin da dodju do oruzja...
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Izgleda se ipak se radi o rodbini...
Poslednja izmena od samo polako u 09 Apr 2013, 11:05, izmenjeno 2 puta ukupno.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Džabe i da je ceo vod vojske bio tu, vidiš da ih je zatekao na spavanju. Verovatno je imao prigušivač jer je nemoguće da je pucao toliko, a da se ostali nisu probudili.Laki021 napisao:Veliko je to pitanje za oruzje sta i kako treba. Evo na ovom primeru, ako nikp nema oruzje ljudi mogu samo da beze od njega, pa ko ne uspe... Da je ceo komsiluk imao oruzje, mogli bi ga zaustaviti...
Posetite www.garaza.rs !
To sam sad video. Eto vidis, prugusivac je svakako zabranjeno imati, pa sta vredi...
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Uzas jedan. Ubio junak bolesni ljude na spavanju.
Podsecanje da se ovo ne desava samo drugima, nego tempirane bombe stoje i u nasim komsilucima.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- djiuliju
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
- Garaža: Clio II ph2 1.2 16v
Bolesnika ima svuda, iako mi za neke stvari kazemo toga ima samo u Americi
Izgleda mu umrla i zena, znaci 14
Izgleda mu umrla i zena, znaci 14
Laki021 napisao:Da je ceo komsiluk imao oruzje, mogli bi ga zaustaviti...

USA

Prvi koji nepozvan preskoci ogradu tudjeg dvorista dobije metak.
A kod nas (u Evropi) ludak ce uvek naci nacin da dodje do oruzja, a posten covek nece jer je protivzakonito. Debilana!!
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ni to nije bas resenje da svaki bolesnik moze da kupi pusku u supermarketu.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Re: AW: Siledžije - internacionalno blago
Da ali Srbija (zapravo cela Evropa) nije USA te bi onaj koji bi ga zaustavio, otisao u zatvor.