Vožnja preko ograničenja brzine

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Re: Škoda Octavia 2013

Post od TheWickerMan »

Prelistaj temu Dobro veče :)

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

pavle napisao:Pa dobro mozda su oni malo preuvelicali, ali ortak koji je sedeo pozadi trezan -kaze da su prve dve sa 150 prosli nekako, mislim skripele gume, ali treca je bila pogubna:-)

ps Sto je najgore drugar sada odlicno vozi pijan izvestio se, neverovatno kako covek vozi sada:-) Jeste da sada vozi A6 automatik, pa mu je lakse ali kida:-)
Nebitna je brzina u toj situaciji. Sve preko 100 je i suviše.
Suština je da su imali mnogo više sreće nego pameti. ZaslugaAlfe je najmanja u toj situaciji. To je bilo pitanje čiste sreće.
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Zato ja moju decu bijem blagovremeno, da im ne bi palo na pamet jednog dana da mi traze da im kupim Alfu od 150ks ili ne daj boze da sednu sa takvima u kola.

Ako je u pitanju onaj vijugavi put pored Cerak vinograda i parkinga gde ide autobus, mogu samo da se sarkasticno nasmejem na bilo koju cifru vecu od 100 na sat. Vrlo sarkasticno. Markoniju cu dati benefit of a doubt posto sigurno ne prica o obicnim kolima koja vozi klinac.
Korisnikov avatar
Misha
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive

Post od Misha »

Paja napisao:Suština je da su imali mnogo više sreće nego pameti.
:plusone:
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

Rakhil napisao:Zato ja moju decu bijem blagovremeno, da im ne bi palo na pamet jednog dana da mi traze da im kupim Alfu od 150ks ili ne daj boze da sednu sa takvima u kola.

Ako je u pitanju onaj vijugavi put pored Cerak vinograda i parkinga gde ide autobus, mogu samo da se sarkasticno nasmejem na bilo koju cifru vecu od 100 na sat. Vrlo sarkasticno. Markoniju cu dati benefit of a doubt posto sigurno ne prica o obicnim kolima koja vozi klinac.
Markoni je dokazao da je jači od bandere. I heroj je.
Ustvari su te bandere bezopasne.
Korisnikov avatar
Neo
Reactions:
Pridružio se: 16 Mar 2013, 22:11
Garaža: Toyota Rav4

Post od Neo »

Jel se misli od lav auta kad se krene i izadje kod pijace?
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:

Post od TheWickerMan »

@ rakhill nema veze što je Alfa u pitanju, mogla je biti Laguna,Golf,Jugo,Fokus, tojest bilo šta drugo ali kriva je Alfa. Srećom nije sterotip uopšte.

Ne znam što su uopšte dozvoljavali uvoz Alfe, ja da sam AV ja bi to zabranio. Svi ostali automobili ne dozvoljavaju da ih voziš čim si popio. Pametna kola, ne kao ove italijanske kofe.

Korisnikov avatar
Paja
Reactions:

Post od Paja »

Što se ti pališ?
Nije poenta u brendu, nego u načinu vožnje i alkoholu. Deo da Alfa ide 180 u krivini, čupa bandere i jede semafore da apstrahujemo.

Mada činjenica je da neki brendovi imaju jaču "sportsku" notu. Alfa je jedan od njih i napaljenu dečurliju vuče da divlja. Epilog si pročitao.

Opet dolazimo do toga da klincima treba ograničiti snagu motora.
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Vikeru, ne razocaravaj me. Tacno me zabole sta pavle ili njegovo pijano drustvo vozi, mogao je biti koji hoces nemac i napisao bih identican tekst. Akcenat je na tome da decurlija dobija kola od 150ks ko nista, brend mi je savrseno nebitan.
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:

Post od TheWickerMan »

Ja se ne palim, vidiš da nisam reagovao uopšte dok nije počelo direktno da se proziva brend. Pavle je jedan od onih koji je "malo" naložen i ne pazi šta piše . Auto (ne pišem koji brend) im je spasio glave, a ovde se izvrgava ruglu. Da ne pominjem jedan maliciozni komentar jednog člana u temi o parkiranju, gde se generalizuju vlasnici Alfa Romea. Što npr ja ne divljam iako sam Alfista? A imao sam HHa koji je imao jako lepe vozne osobine. Samo me to nervira,a akad neko pomene bahate vozače ostalih marki, onmah kreću napadi.

Zato i ne predstavljam svoj auto ovde, neću da se nerviram oko komentara jedne matore kofe koja se kvari, sa kojom se divlja.

A za ograničenje snage automobila za mlađe punoletnike se slažem 100%.

Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Re: Одг: Škoda Octavia 2013

Post od Ivan »

Drugar je pijan (sutnula ga cura) sleteo niz most slobode nekih 200kmh sa ford kugom, pri kraju mosta gde blago skrece most je samo produzio napred, udario u bankinu, izokretao se, odvalio skroz prednji tocak, izderao levu stranu, otvorili se begovi (nije ni prevrnuo, a mogao je dok se okretao na 3 tocka), njemu ni ogrebotina, ali je svestan da je imao daleko vise srece od pameti, a ne da je ford kuga neunistivi tenk.

Zar ne bi bilo lozacki da sada na osnovu tog slucaja pisem kako je ford najbezbedniji auto bez premca, pritom je prica u fazonu ako imas forda mozes pijan da vozis 200 jer ti nista nece biti?

Sto se tice svoje alfe ja bih licno voleo da ju predstavis, a malicioznih komentara ce uvek biti ili komentara koji nisu maliciozne namere, ali su neukusni.

Evo npr. Gledsm stefan sada predstavio vrhunski opremljen q7 exclusive, na sve od slika i teksta next mu napise da li je moguce da mu je drvo odvratno i ds je mozda prepakivan :kezo:

Zar bi bilo bolje da ga nije predstavio?
Nemamo svi iste stavove i ukuse, ali smo tu da ih medjusobno razmenjujemo, nadam se da ces ipak prelomiti i predstaviti alfu (a mogao bih i ja superba, mislio sam da jesam kada sam se uclanio zajedno sa gp, ali nisam).
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Korisnikov avatar
pavle
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2014, 13:36
Garaža: Alfa Romeo 159 2009 2.4 211 hp

Post od pavle »

Ja sam samo naveo primer iz zivota, a da je alfa 159 jedan od najbezbednijih u klasi imate veliki broj crash testova... Naravno veci vas u zivotu je vozila par automobila, ali svi vi znate da je Alfa losa... A kada vidim ljudi koji ovde pljuju najvise Alfu, sta voze... Samo se nasmejem
Ps Ne znam da li A6 ima dve tone, ali decko odlicno pijam vozi:-) Evo taj moj ortak je vozi 147, 159, spider 159 look i bmw 3 i Bmw 7, p 407, znaci vozi je dobra kola i on vam nikada nece reci da je Alfa losa i ako Sada vozi Audija..
Poslednja izmena od pavle u 19 Nov 2014, 10:34, izmenjeno 2 puta ukupno.
Korisnikov avatar
perfiko
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 07:53
Garaža: Fiat Croma

Post od perfiko »

@Ivan
Ma 'ajte molim Vas, koja to Kuga može da razvije 200. :)
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:

Post od TheWickerMan »

Ivan napisao:
Zar ne bi bilo lozacki da sada na osnovu tog slucaja pisem kako je ford najbezbedniji auto bez premca, pritom je prica u fazonu ako imas forda mozes pijan da vozis 200 jer ti nista nece biti?

Vidi ovako, slažemo se , stim što da si napisao da je najbezbedniji, ja bi mislio da si ti budala (nemoj da se uvrediš, ne mislim na tebe) a ne bi mislio da su svi Fordaši takvi. Izvlače se zaključci da je svaka Alfa ista, da su svi Alfisti divljaci,stoke u saobraćaju i slično. A npr Pavle kaže da taj drugar, što se izveštio (samo mi nije jasno u čemu) sad vozi A6 , kako skontah opet nonstop pijan, niko ne kaže da vidi budale u a6 nego vidi budale u Alfi. Taj dečko je očigledno operisan od svega, šta god vozio.

A što se tiče predstavljanja auta, biće, baš sam napisao DWu u temi o Alfi da sam planirao. Predstavi ti Superba,.kao što kažeš, najbitnija je razmena mišljenja.

Stop generalizaciji na forumu!

Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Post od Ivan »

Tdci naravno :kezo:
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Odgovori