Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Nebitna je brzina u toj situaciji. Sve preko 100 je i suviše.pavle napisao:Pa dobro mozda su oni malo preuvelicali, ali ortak koji je sedeo pozadi trezan -kaze da su prve dve sa 150 prosli nekako, mislim skripele gume, ali treca je bila pogubna:-)
ps Sto je najgore drugar sada odlicno vozi pijan izvestio se, neverovatno kako covek vozi sada:-) Jeste da sada vozi A6 automatik, pa mu je lakse ali kida:-)
Paja napisao:Suština je da su imali mnogo više sreće nego pameti.
Markoni je dokazao da je jači od bandere. I heroj je.Rakhil napisao:Zato ja moju decu bijem blagovremeno, da im ne bi palo na pamet jednog dana da mi traze da im kupim Alfu od 150ks ili ne daj boze da sednu sa takvima u kola.
Ako je u pitanju onaj vijugavi put pored Cerak vinograda i parkinga gde ide autobus, mogu samo da se sarkasticno nasmejem na bilo koju cifru vecu od 100 na sat. Vrlo sarkasticno. Markoniju cu dati benefit of a doubt posto sigurno ne prica o obicnim kolima koja vozi klinac.
Ivan napisao:
Zar ne bi bilo lozacki da sada na osnovu tog slucaja pisem kako je ford najbezbedniji auto bez premca, pritom je prica u fazonu ako imas forda mozes pijan da vozis 200 jer ti nista nece biti?