RAV4 vs CX-5 vs Austral
Re: RAV4 vs CX-5 vs Austral
Moguće. Ja sam tako prodao Polo godinu dana star sa 7-8000 km. To kad kažeš nov je 33200 EUR, to je po zvaničnom cenovniku ili si išao da pregovaraš sa nekim dilerom?
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
Sent from my 2306EPN60G using Tapatalk
Kasko je ionako neprenosiv na kupca, tako da ti ( ako ga kupiš ) od toga nemaš nikakav benefit.cikajowa napisao: 12 Jan 2025, 00:59 Da se oglasim
Jos uvek trazim i pratim oglase, Corolla nas super sluzi pa i ne zurim nesto.
Ovo mi iskoci veceras, cuh se sa covekom i 29k € je zadnja cena , to ostecenje na haubi je malo i ne isplati se farbati cela hauba zbog toga. Meni deluje ponuda ok, ako se uzme u obzir dva seta guma, kasko i registracija. Na techno paket je dodat paket sigurnost , metalik boja i el vrata prtljaznika, tako da nov ovakav kosta 33200€. Sta kaze strucna javnost?
http://www.polovniautomobili.com/auto-o ... ild-hybrid
Evo fotke ostecenja.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ali, dok je on vlasnik, on tu haubu može sanirati/zameniti o trošku kaska.
- AleksandarAca
- Pridružio se: 21 Jul 2021, 14:54
- Garaža: VW Tiguan 2.0TDI R-Line 4Motion, VW ID.3 Pro Performance
Ma ja tu tackicu na haubi ne bih pipnuo, moze samo gore da se napravi. Ta boja se jako tesko gadja, videce se da je farbano. Ne znam sto je covek i pominjao u oglasu to.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
RAV4 vs CX-5 vs Austral
Ja ne bih rekao da je to tackica. Deluje mi kao da je farba pukla. To mora da se sanira.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Meni deluje da ima i ulubljenje i puknuta farba. Ali na ovoj slici sa mokrim autom i ovakvim osvetljenjem se svakako nista pametno ne vidi.
To dobar limar sredi bez ikakvog problema na fleku.
E sad, kod ovlašćenih servisa - meni na Nissan-u nisu uspeli da pogode perla belu boju za prednji branik (Krunić)
Kada sam posle sređivao branik, ponovo, kod dobrog limara - pogodio je boju da apsolutno pod bilo kakvim uglom i bilo kakvim osvetljenjem, ne moguće je primetiti razliku
E sad, kod ovlašćenih servisa - meni na Nissan-u nisu uspeli da pogode perla belu boju za prednji branik (Krunić)
Kada sam posle sređivao branik, ponovo, kod dobrog limara - pogodio je boju da apsolutno pod bilo kakvim uglom i bilo kakvim osvetljenjem, ne moguće je primetiti razliku
Kasko se vezuje za vlasnika i ne prenosi se prodajom/kupovinom auta.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ja to ne bih dirao, verujem da se uživo i ne vidi uopšte - dok ti neko ne pokaže šta treba da gledaš. Slično i ja imam par tačkica na krovu od one oluje i nisam to dirao. Ne vidi se uopšte...
Ako je 33200 cena iz cenovnika, po mom mišljenju je i tih 29k mnogo za auto koji je gledano kalendarski godinu dana star i ima bilo šta što se mora sređivati. To je već polovan auto I ako ti to ne predstavlja problem, bolje gledaj kod dilera da li imaju nešto od test/kompanijskih vozila, sličnu cenu dobiješ, a bar možeš lakše da iskombinuješ varijantu motora/opreme/boje, a ne da ideš sistemom "jedini je na oglasu, daj njega".
Имам једно потпитање...
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
+1
Za 30k samo neoštećen.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
+1
Nije to auto od 3k evra da te boli uvo da li je oljustena farba ili iscukana hauba i sl. Za te pare bi mu i pretke proverio da nema kakvih lopova i prevaranata.
Nije to auto od 3k evra da te boli uvo da li je oljustena farba ili iscukana hauba i sl. Za te pare bi mu i pretke proverio da nema kakvih lopova i prevaranata.
Suštinski je razlika u 10%, a koliko znam toliko izgubi auto čim se istera iz salona. A ovde je ipak prešao nekih 8k, plus ima to malo oštećenje.
Mislim sve to stoji ako je stvarno ta razlika između novog i polovnog.
Mislim sve to stoji ako je stvarno ta razlika između novog i polovnog.
Da, deluje mnogo mala razlika u ceni, e sad ne znam koliko košta set guma (zavisi od proizvođača istih)...
Mislim da se je 28k već okej
Mislim da se je 28k već okej
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Proveri stvarnu cenu novog u salonu, ovo i meni deluje mala razlika