Bolje odmah. Moj sup ima jednu komoru, a puni se isto tako 10 min kompresorom koji ide uz auto.. Ko je lud da ide stojecki To je jedino interesantno kada si sa drustvom…
Ja bi reklamirao što pre - dok još imaju da ti daju zamenski. Šta ćeš na kraju leta? Blago puštanje kod SUP-a je iritantnije nego kod dušeka ili kajaka jer se pumpa na veći pritisak i taj zadnji deo je najteži.
Sad svratio do Lidla na Adi, najverovatnije nema zamenski. Napraviću test, naduvaću ga i ostaviti dan-dva i posle proveriti pritisak.
Inače ima 2 komore, druga je u redu. Deluje i da bi kap-dva lepa rešilo problem, bukvalno pušta na spoju plastike i gume na kućištu ventila.
Pošto je na velikom pritisku to je i teško zalepiti, bez obzira što izgleda kao mala rupica. pogotovo ako nije na jednoličnoj površini već je na prelazu dva materijala, tu vazduh uvek probije put. Kad je meni SUP puštao probao sam sa nekim bezveze zakrpama i uvek je puštalo (doduše tu je bila i krivina, da bude gore). Uspelo je tek sa setom iz Decathlona baš za SUP-ove i kajake.