Vozilo do 30k
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Re: Vozilo do 30k
I još taj auto početnik ne sme da vozi samostalno. I sad zamisli da ti dete položi i do 21. godine ne može sama da sedne u auto. Ali ako tako gledaš praktično i ne možeš da kupiš auto sem iz najmanje klase.
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Ponavljam, sviđa mi se diskusija u ovoj temi.
Послато са SM-S926B помоћу Тапатока
Послато са SM-S926B помоћу Тапатока
- Romanticni_Piroman
- Pridružio se: 09 Maj 2019, 22:49
- Garaža: Mazda 3 2.0 Skyactiv-X
Kad malo bolje razmislim, naslov teme je "vozilo do 30k", ne mora da bude novo. Znaci uzmi Audi A8 4.2TDI Quattro 2010. godiste al da bude NOV NOV NOV i Bog da te vidi, savrsen gracki auto 

Nemoj taj, eno Aleksa kod Borka se namučio sa tim motorom 

Jbg nema sad edit da dodam NOVOGRomanticni_Piroman napisao: 12 Maj 2025, 11:27 Kad malo bolje razmislim, naslov teme je "vozilo do 30k", ne mora da bude novo. Znaci uzmi Audi A8 4.2TDI Quattro 2010. godiste al da bude NOV NOV NOV i Bog da te vidi, savrsen gracki auto![]()
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Iskreno, GL je nešto bolji, jer je povišen, lakše se ulazi/izlazi i bez brige guta ivičnjake.Romanticni_Piroman napisao:Kad malo bolje razmislim, naslov teme je "vozilo do 30k", ne mora da bude novo. Znaci uzmi Audi A8 4.2TDI Quattro 2010. godiste al da bude NOV NOV NOV i Bog da te vidi, savrsen gracki auto
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
Mazda 6 2019o god ima bolji kvalitet enterijera (izizetno utegnut sa 200k km na satu) i lepši je dizajnerski nego kod mene u Arteon-u.carov2 napisao:+1
Zna to da bude na nivou Audija, ćaletova CX5, do duše sa cca 60k km, je utegnutija nego moj Audi na izuzetno lošem putu.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
Takođe slažem se za Škodu, ja sam baš gledao superb (najviše mi je bilo zbog petih vrata) i cenovno - polovne su u koštale isto kao i passat B8. Ja sam izabrao Arteon-a zbog izgleda (a nudi sličnu dozu praktičnosti) i malo boljeg kvaliteta (bolje izolovan, što čudi jer su vrata bez okvira i lepši mi je i enterijer).
Škoda ima vozila koja su dosta praktična i kvalitetna su. Uvek su igrali na kartu najviše lima i prostora u klasi.
E sad svako bira ono šta mu najviše odgovara.
Meni je Mazda možda najlepša i najkvalitetnija od tog 'standardnog' segmenta trenutno, dok mi je toyota u prvi plan ako se gađa hibrid. Ostalo svako po svom ukusu, danas svi prave dosta kvalitetne automobile
Enterijer novijih mazdi je stvarno vanredno dobar. Ne samo kvalitetan, nego i lepo dizajniran, sa ukusom, izvanredna ergonomija u poređenju s pomenutim konkurentima... 

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ako bih birao Corollu, aktuelnu generaciju koja je već na zalasku, takođe bih izabrao TS. Od momenta kad je izašla najlepša mi je u toj formi, mada je i hatchback zanimljiv. Klasična Corolla je baš to, klasičan auto. I iako verujem da je odlična ponuda za ispod 20k evra, gledao bih da se dočepam TS.
Doduše oduvek su mi se dopadali karavani. Ne svi, ali generalno ih simpatišem.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
trojanac napisao: 13 Maj 2025, 07:15 Ako bih birao Corollu, aktuelnu generaciju koja je već na zalasku, takođe bih izabrao TS. Od momenta kad je izašla najlepša mi je u toj formi, mada je i hatchback zanimljiv. Klasična Corolla je baš to, klasičan auto. I iako verujem da je odlična ponuda za ispod 20k evra, gledao bih da se dočepam TS.
Zene ga vide kao grobljanski auto uglavnom
Pa kad mi na ovom delu Balkana većinski ne idemo nigde gde se nosi bajs, ne nosimo kajak na krovu, SUP u gepeku, ne idemo u lov, u šetnju obroncima Alpa sa nekim ovčarom i sl.
Samo kuća - poso - šoping centar i eventualno malo okolne zemlje (do 1000-1500 km) i to je to. Idealno za neki ogroman SUV.
Samo kuća - poso - šoping centar i eventualno malo okolne zemlje (do 1000-1500 km) i to je to. Idealno za neki ogroman SUV.
Juče sam se vozio u novom CX-80. Iskreno sam očekivao više u pogledu dizajna. Ona neka imitacija svetlog drveta mi jaako loše izgleda, kvalitet plastike u delu kasete i te visine mi je isti kao na jeftinijim autima.. Za auto od 70k € sam iskreno očekivao više.milosg napisao: 13 Maj 2025, 01:04 Enterijer novijih mazdi je stvarno vanredno dobar. Ne samo kvalitetan, nego i lepo dizajniran, sa ukusom, izvanredna ergonomija u poređenju s pomenutim konkurentima...![]()
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Ali kad krenu da se pakuju i Setra je okdamjannn4 napisao:trojanac napisao: 13 Maj 2025, 07:15 Ako bih birao Corollu, aktuelnu generaciju koja je već na zalasku, takođe bih izabrao TS. Od momenta kad je izašla najlepša mi je u toj formi, mada je i hatchback zanimljiv. Klasična Corolla je baš to, klasičan auto. I iako verujem da je odlična ponuda za ispod 20k evra, gledao bih da se dočepam TS.
Zene ga vide kao grobljanski auto uglavnom

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ono što sam već komentarisao kod Tojote, Tojota ima poentu da se kupi samo u višim paketima, da to bude onaj auto sa rekleme jer idu na bezbednost. Nema parking senzore ni led svetla u osnovnom paketu i to danas u 2025. god kada ih Kinezi imaju po sistemu "normlano da ima a ima i ovo i ovo", a u paketu koji ima parking senzore Tojota nekoliko hiljada eur više košta. A ti "3rd party senzori" nisu ni blizu funkcionalni jer nisu "aktivni" senzori tj. ne koče, nije samo vizuelni prikaz razlika, velika i bitna razlika što oni imaju automatsko kočenje.grujicd napisao: 12 Maj 2025, 09:36 Kad je zet kupovao Corolu rekli su mu da ako u paketu nema parking senzora mogu oni da ih ugrade - samo što su to klasični 3rd party senzori, nisu integrisani u centralni displej. Daleko od idealnog, ali ako je budžet ograničen šta da se radi.
E to Kamiq u osnovnom paketu ima, voziš u rikverc umoran, pišti senzor ali ti ne čuješ, auto ukopa u mestu, zakoči, ne udarš u zid zahvaljujući baš tim senzorima.
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.