Grčka
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:10
Re: Grčka 2012
Jbt, ja idem na Kassandru 

Па деј сте Грци, врати ли се ко са мора?
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Mi smo se vratili u cetvrtak.
Definitivno najbolje letovanje u zadnjih 8 godina.
Nea Kalikratia je odlicno mesto za odmor. Nema velike guzve (cak ni vikendom),turisti su uglavnom Rusi,nesto malo nasih a ostatak su mestani. More je cisto,plaze su uglavnom pescane,plicak je idealan za klince a smestaj skoro odlican (buka koja su pravili kafici je prilicna,ali nama licno nije smetala). Mi smo bili u apartmanu na samoj plazi,koji je imao pogled na more.
Lezaljke i suncobran se nisu naplacivali,dovoljno je bilo poruciti frape i flasicu vode (3,5e). Lidl je u neposrednoj blizini kao i Solun (40 km). Mi smo bili smesteni u samom centru grada,u neposrednoj blizini je parkic,sa decijim igralistem. Planiramo reprizu sledece godine,Nea Kalikratia je za svaku preporuku.

Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Speaking about frape... Meni je taj "Nes-frape" u Grckoj totalno sran*e!misha napisao:poruciti frape
(sad kad procitam vidim da je ova izjava u Ogijevom fazonu skroz, po kratkom postupku - "sranje", bez posebnog objasnjavanja)

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- Misha
Frape na nasoj plazi je bio odlican,za razliku od prosle godine u Sartiju.
Ja sam popio jedan u Porto Koufu i jedan u Sartiju. Nakon toga nisam vise ni pokusavao. Cini mi se da im je recept: malo kafe, malo mleka i mnooogo vode 
Nego, nisam nikad narucio espresso kod njih. Vredi li?

Nego, nisam nikad narucio espresso kod njih. Vredi li?
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Grci čak ni ne koriste mleko (skupo je), sipaju nešto što liči na njega 

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Ima gde valja, ima gde ne valja. Teško se može reći da Grci imaju lošu kafu ili dobro vino. Svega ima...
Bio sam na Krfu, Rodosu i Halkidikiju i probao sve i svašta i shvatio da sve lutrija tj. da fensi i skup kafić može služiti brlju od hrane i pića i obrnuto. Prošlog leta u hotelu Kasandra Palace na Kasandri za šankom u glavnom holu svakodnevno sam pio espresso i ponekad Nes frape i bilo mi je baš po meri, kao da sam u svom gradu u kafiću u koji idem zbog dobre kafe. Mleko za espresso se dobijalo u bokalčiću, a za šankom su se mogla dobiti i ona mala fabrička mlekca za kafu. Savim korektno, a cena je bila kao i u svakom drugom kafiću u okolini.
Bio sam na Krfu, Rodosu i Halkidikiju i probao sve i svašta i shvatio da sve lutrija tj. da fensi i skup kafić može služiti brlju od hrane i pića i obrnuto. Prošlog leta u hotelu Kasandra Palace na Kasandri za šankom u glavnom holu svakodnevno sam pio espresso i ponekad Nes frape i bilo mi je baš po meri, kao da sam u svom gradu u kafiću u koji idem zbog dobre kafe. Mleko za espresso se dobijalo u bokalčiću, a za šankom su se mogla dobiti i ona mala fabrička mlekca za kafu. Savim korektno, a cena je bila kao i u svakom drugom kafiću u okolini.
хебала вас кафа и конобарице
!
најбољи фрапе смо пили на Криту , у месту Иерапетра. иако је од нашег места Агиос Николаос било удаљено 30 км није нас мрзело да тамо одемо на кафу а
после и да останемо на купању јер је море на тој страни прелепо.
каже се: волим Грчку због сиртакија, бузукија, тсатсикија, сузукија и кавасакија

најбољи фрапе смо пили на Криту , у месту Иерапетра. иако је од нашег места Агиос Николаос било удаљено 30 км није нас мрзело да тамо одемо на кафу а
после и да останемо на купању јер је море на тој страни прелепо.
каже се: волим Грчку због сиртакија, бузукија, тсатсикија, сузукија и кавасакија

- Филиповић
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:21
- Garaža: Фијат Пунто Емоушн АБС
Ма Грци су као бубашвабе, преживе све јер се одлично прилагођавају.
Сиромашна земља богатих људи...
Како другачије објаснити да је лично богатство Грка поприлично (само у грчким банкама имају 150 милијарди евра штедње), а да им инфраструктура у земљи не одскаче значајно од наше.

Сиромашна земља богатих људи...
Како другачије објаснити да је лично богатство Грка поприлично (само у грчким банкама имају 150 милијарди евра штедње), а да им инфраструктура у земљи не одскаче значајно од наше.
stekare 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ljudovi, upravo krecem za Pefkohori, cim budem navatao net, pisem kakvo je stanje!
Vidimo se za 16 dana, nemojte puno da pisete, necu moci sve da povatam
Vidimo se za 16 dana, nemojte puno da pisete, necu moci sve da povatam

Brzine idu u H-a !!!

- Misha
Srecan put i lep provod ! 

- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Koliko ima km i vremenski voznje od Beograda do Stavrosa?
Kakvo je mesto?
Dobio sam ponudu da idem krajem avgusta, pa cisto da znam da li da uzmem u razmatranje posto bi imao 5-7 dana na raspolaganju.
Kakvo je mesto?
Dobio sam ponudu da idem krajem avgusta, pa cisto da znam da li da uzmem u razmatranje posto bi imao 5-7 dana na raspolaganju.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Oko 700, mislim da treba cca 8-9h čiste vožnje.
Ja planiram do Asprovalte, mada na još kraće
Ja planiram do Asprovalte, mada na još kraće