ADrei napisao:verujem da ce se to odnositi na one sto poloze sledece godine..
nije ni bitno zakon je svejedno debilan, a brat ce voziti i A3 i moj A5 i bilo sta drugo, sve i da uvedu ovaj glupi zakon to ce se resavati sa jednom crvenom
Sent from my iPhone using Tapatalk
Šta ti je problem da zalepiš na A3 oznake tipa 1.2 TDI, niko onda neće ni da mu gleda saobraćajnu. Jbg, ne možeš uvek da apgrejduješ auto stikerima, nekad mora i daungrejd
Poslato telepatski
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
I ja sam sa 6 godina znao da čitam i pišem. Zašto ljude maltretiraju osnovnom školom, one glupe fore "kosa crta, uspravna crta itd..."?
Zakon ne može svima da odgovara, to je naprosto nemoguće.
Poslato telepatski
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Rakhil napisao:Sad bas gledam za Fokusa jer imam podatke pri sebi. Fabrika kaze 1249 minimum curb weight (sa vozacem od 75 kila, svim tecnostima i gorivom na 90%). Nekim cudom isto pise i u saobracajnoj, mada to varira od opreme. Dakle, auto ima 80 konja po toni i ne upada u dozvoljene.
Fokus 1.6 Tdci sa druge strane ima 66 konja po toni i upada, a sporiji je 0.7 sekundi do 100 i 5km manju maks brzinu od benzinca. Makes no sense.
nije ni bitno zakon je svejedno debilan, a brat ce voziti i A3 i moj A5 i bilo sta drugo, sve i da uvedu ovaj glupi zakon to ce se resavati sa jednom crvenom
Kukas na sistem, a i sam si deo problema.
zasto sam ja deo problema?
ja nikad pijan nisam seo u auto.
sve i da uvedu ovaj glupi zakon to ce se resavati sa jednom crvenom
^ To sto nikad nisi vozio pijan, svaka cast i treba tako, ali je pogresno razmisljati ovako.
Pa dobro, mozda bi voleo da mu odvrnu kaznu od 25000 dinara, kada mokri van WC-a...
Tamo su takve kazne, da se ne isplati klincima da divljaju, jer odmah ostaju bez kola, a nama placaju 3,5, 10 soma...
Drugo, mentalitet je drugaciji, vaspitanje, apsolutno sve.
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ja kad nesto slicno i to u blazem obliku (placanje kazni) rekoh juce zamalo me lincovase.