Figurativno MM, figurativno. ;-)methane.master napisao:Zbog ovog ideš u filter.nidza napisao: Moj kompromis su blokovi. Ovde spremamo dobru bazu, ni grad ni selo.
Tapatalk
Figurativno MM, figurativno. ;-)methane.master napisao:Zbog ovog ideš u filter.nidza napisao: Moj kompromis su blokovi. Ovde spremamo dobru bazu, ni grad ni selo.
Za 15m ne možeš da napustiš NBGD, a ne da stigneš do neke lokacije u gradu kad se obično ide, a još gore, vraća sa posla.Xepoj87 napisao:Nidzo, kojom magijom tebi treba 30 minuta od Piramide, do Bulevara Kralja Aleksandra?
To racunas po vecoj guzvi?
Meni treba od centra, do Merkatora, 10 minuta po srednjem saobracaju, 20 do Piramide, a ja sam dalji od Vukovog spomenika.
S obzirom da sam isao u Staru Pazovu jedno 30ak puta u poslednje 2 godine, nekada stignem za 45 minuta, a nekada za sat i nesto vremena, kada je guzva.
Desavalo se i za pola sata da stignem, ali je to uz molitvu da nema radara nigde.
Sent from my Sony
Vladapetr napisao:Jedno dete kaže "beeee" jer još ne ume da priča, ostala su tek u planuU srednju školu gotovo sigurno neće ići u Beograd, sve i da se odlučim na to onda će imati stan u Beogradu.
A o tome da je odrastanje u gradu bolje nego u manjem mestu, stvarno ne bih polemisao. Ovde ne mislim na prigradsko naselje, gde si za sve orjentisan na grad i putovanje, nego na manje mesto koje je celina po pitanju obrazovanja, zdravstva, opštinske papirologije i svega ostalog.
Pa sta je bizarno u tome sto mi jednostavno zasmeta sto moram na posao da vozim 40min u jednom smeru?branja napisao:previse mi je bizarno, nista vise. Sta fali ako covek izgubi neko vreme u voznji. Za to vreme moze dosta stvari da se uradi preko telefona. Vremen nije izgubljeno.
Ali da se ne udaljavamo od teme. Na Vladi je da sam proceni.
Apsolutno se slazem, ubedljivo najznacajnija stavka, naravno ne i jedina...ljuba napisao:Pa zar nije njavaznija stvar za nekretninu lokacija? Ili pak nije?