Automobili iz uvoza: iskustva, mišljenja, prevare placeva...
Re: Automobili iz uvoza: iskustva, mišljenja, prevare placeva...
I neke firme na kola olupana gradom daju popust, a neke ih uvale kao nove.
Secam se da je Honda davala popust na takva kola.
Meni je Opel hteo da uvali neku Astru kojoj su lakirali neke delove na foru.
Secam se da je Honda davala popust na takva kola.
Meni je Opel hteo da uvali neku Astru kojoj su lakirali neke delove na foru.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
to sigurno nece niko da ti prijavi na oglasu ili u razgovoru, bas ih briga za tako nesto, vrv i ne zagledaju kao sto i ti nisi i na kraju krajeva nije im ni obaveza da ti prijave, kao i sto vecina prodavaca ovde nece da ti kaze nego sam gledas pa vidis pa i kad vidis prave se ludi i ne priznaju.gazza napisao: 10 Feb 2021, 10:40 vec sam pisao ovde da sam kupio suzuki s-cross u svajcarskoj, preko interneta. prodavac mi nije prijavio farbana zadnja vrata
Tamo kola kad otkupe od vlasnika cim skinu sa prikolice ili doteraju na plac udare par slika i odmah na oglas, nebitno dal je auto blatnjav, prasnjav, neuredan, ide na ogas u zatecenom stanju, prijave neke bas bitne mane ali za sitnice bas ih briga, jedino kod privatnih prodavaca mozes da ocekujes neki detaljniji opis ali nije ni to cest slucaj.
Skoro vidim jedan auto, sividi mi se ali sumnjiva cena, u oglasu pise sve tip top i auto stvarno izgleda tako i spolja i unutra, ja kontaktiram prodavca koji tek posle par mojih pitanja kaze crkao servo, odmah sam odustao, moze biti i jeftin kvar ali eto kad je precutao tako bitnu stvar u oglasu sigurno ima jos nekih manje bitnih koje nece reci.
Ja bih želela da podelim mišljenje o placu Prelić.
Kao prvo, nista nije kao što piše: da ti sve završavaš na njihovom placu. Nemaju bankarskog savetnika koji će da ti pomogne da dođeš do kredita ako si zaposlen na određeno. Ti ideš u banku i to tražiš, pa ako ti daju.
Drugo, vrlo su neljubazni i nervozni kad im kažeš da na sajtu piše drugačije. Isto tako kaže on meni: imete dozivotnu garanciju na ispravnost. Hahahahhaha. Lupeta čovek kao da mi prodaje blender.
Treće, automobili su im bezobrazno skupi: u cenu je naravno uračunata i kamata i sve to, al ti kad uzmeš keš kredit zašto bi dolazio baš kod njih da kupuješ, kad imaš da biraš za manje pare bolje. Imaju ok kola, a imaju i krševe. Auto se vidi da je u lošem stanju, motor mu skače, a likuša kaže, to je od dugog stajanja. Ko zna šta mu još fali.
Četvrto, lik sa placa je pokušao da me napravi budalom. Naime, napisali su da je auto 1.2, a ima kubikazu od 1124. Ja kažem, to je 1.1, a on, ne, ne... Ja kažem, pa pogledajte malo bolje, ja znam taj model 1.1 benzinac C3, 3cilindra bla bla. I on prizna nekako da je pogrešno stavljeno. Hahahahhaha. Show.
Dalje od lopova i prevaranata.
Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka
Kao prvo, nista nije kao što piše: da ti sve završavaš na njihovom placu. Nemaju bankarskog savetnika koji će da ti pomogne da dođeš do kredita ako si zaposlen na određeno. Ti ideš u banku i to tražiš, pa ako ti daju.
Drugo, vrlo su neljubazni i nervozni kad im kažeš da na sajtu piše drugačije. Isto tako kaže on meni: imete dozivotnu garanciju na ispravnost. Hahahahhaha. Lupeta čovek kao da mi prodaje blender.
Treće, automobili su im bezobrazno skupi: u cenu je naravno uračunata i kamata i sve to, al ti kad uzmeš keš kredit zašto bi dolazio baš kod njih da kupuješ, kad imaš da biraš za manje pare bolje. Imaju ok kola, a imaju i krševe. Auto se vidi da je u lošem stanju, motor mu skače, a likuša kaže, to je od dugog stajanja. Ko zna šta mu još fali.
Četvrto, lik sa placa je pokušao da me napravi budalom. Naime, napisali su da je auto 1.2, a ima kubikazu od 1124. Ja kažem, to je 1.1, a on, ne, ne... Ja kažem, pa pogledajte malo bolje, ja znam taj model 1.1 benzinac C3, 3cilindra bla bla. I on prizna nekako da je pogrešno stavljeno. Hahahahhaha. Show.
Dalje od lopova i prevaranata.
jesi bas sigurna da znas taj motor?laurafejn napisao: 11 Feb 2021, 09:15 Ja kažem, to je 1.1, a on, ne, ne... Ja kažem, pa pogledajte malo bolje, ja znam taj model 1.1 benzinac C3, 3cilindra bla bla.

pa naravno da ono sto pisu u oglasu uglavnom nije tako kad su placevi u pitanju njima je fazon da privuku kupce pricom a posle se na licu mesta vade i snalaze
Ja sam prvo mislila da je 4, videla sam to. A oni su mi rekli da je 3. Tako da ne znam sad. U trenutku su me tu zeznuli da sam pomislila možda ima i sa tri, taj C3 2012.god.OMP napisao:jesi bas sigurna da znas taj motor?laurafejn napisao: 11 Feb 2021, 09:15 Ja kažem, to je 1.1, a on, ne, ne... Ja kažem, pa pogledajte malo bolje, ja znam taj model 1.1 benzinac C3, 3cilindra bla bla.
jeste 1.1 ali nije 3 cilindra
pa naravno da ono sto pisu u oglasu uglavnom nije tako kad su placevi u pitanju njima je fazon da privuku kupce pricom a posle se na licu mesta vade i snalaze
Kad gledam specifikacije za taj model svugde piše 4....Hahaha. Uspeli su tu da me malo zeznu, al posle svih muljanja i lupetanja, ne bih baš nasela. I iznutra mi se čini da je prepakovan iako to nema baš neke veze. Sva stakla su recimo iz te godine. Baš ne verujem da je auto havarisan, da je bilo ozbiljnih problema. Izgleda zaista lepo. Al je 4850 evra. To nije stvarno u redu.laurafejn napisao:Ja sam prvo mislila da je 4, videla sam to. A oni su mi rekli da je 3. Tako da ne znam sad. U trenutku su me tu zeznuli da sam pomislila možda ima i sa tri, taj C3 2012.god.OMP napisao:jesi bas sigurna da znas taj motor?laurafejn napisao: 11 Feb 2021, 09:15 Ja kažem, to je 1.1, a on, ne, ne... Ja kažem, pa pogledajte malo bolje, ja znam taj model 1.1 benzinac C3, 3cilindra bla bla.
jeste 1.1 ali nije 3 cilindra
Ne moraji stakla da puknu ako je auti odvaljen od udesa.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Eto, hvala na još jednoj informaciji. Ja svakako ne idem sama tamo. Znam minimalno o kolima, al uvek vodim onog ko se razume.Bax napisao:Ne moraji stakla da puknu ako je auti odvaljen od udesa.

Ne verujem da uvoze baš havarisana vozila... Verovatno uvezu primerke koji su dosta "izakani" pa ih onda lickaju/sređuju za prodaju. E sad zavisi od auta do auta da li im se baš isplati da idu u veće investicije za sređivanje enterijera recimo. To zna da bude velika investicija i ne verujem da to rade na vozilima koja su do 10k eur.
Operu oni dubinski i zamene nešto ukoliko je potrebno (tipa ručica menjača, zašiju sedišta...), odrade i limariju. Međutim veća oštećenja u enterijer ne mogu tek tako da zamaskiraju i zamena plastika, tapacirunga, neba je već ozbiljna investicija.
To možda za skuplje automobile, tipa Taxi E klasa koju kupe sa preko pola miliona km za nekih 10ak k eur i onda je sređuju i prodaju ovde za 20ak k eur
Operu oni dubinski i zamene nešto ukoliko je potrebno (tipa ručica menjača, zašiju sedišta...), odrade i limariju. Međutim veća oštećenja u enterijer ne mogu tek tako da zamaskiraju i zamena plastika, tapacirunga, neba je već ozbiljna investicija.
To možda za skuplje automobile, tipa Taxi E klasa koju kupe sa preko pola miliona km za nekih 10ak k eur i onda je sređuju i prodaju ovde za 20ak k eur

Mhm. Doduše, vidi se da vozilo nije farbano recimo, vide se sitna oštećenja lima na nekim vozilima, na primer...Al i da je auto savršen, ne bih ga uzela od muljatora. Ti ljudi neće ništa da ti kažu preko telefona, čak ni cenu, a navodno završavaju sve za ljude iz unutrašnjosti.dzonic87 napisao:Ne verujem da uvoze baš havarisana vozila... Verovatno uvezu primerke koji su dosta "izakani" pa ih onda lickaju/sređuju za prodaju. E sad zavisi od auta do auta da li im se baš isplati da idu u veće investicije za sređivanje enterijera recimo. To zna da bude velika investicija i ne verujem da to rade na vozilima koja su do 10k eur.
Dođeš tamo, druga priča. Još dovela čoveka koji se razume i njemu mažu oči. Pa, čekajte, čemu to ako su vam vozila u "perfektnom stanju"? Kakva je to "doživotna garancija"? Prvo me je potcenio, video žensko sam, pa misli da ako nemam odlično znanje o kolima da nemam ni mozga. Preko k**ca ti sve objašnjavaju i nije im baš prijatno kad kreneš da ispituješ.
Ford fiesta, 2010. je 4000 evra, a ona se raspada. Pa dajte, ljudi, koga zajebavate.
vidi, c3 koji je 2012+ godiste, postoji u verzijama 1.0 i 1.2, lepo su ti rekli da je to 1.2 motor i ima 1199 kubika i 3 cilindra....nisi u startu napisala koje godiste je auto ali taj koji ti pominjes od 1124 kubika jeste 1.1 motor i ima 4 cilindra ali je isao u prvu generaciju c3 do 2009 godine , tako da su ipak oni bili u pravu a ti se nisi lepo informisalalaurafejn napisao: 11 Feb 2021, 10:12 Ja sam prvo mislila da je 4, videla sam to. A oni su mi rekli da je 3. Tako da ne znam sad. U trenutku su me tu zeznuli da sam pomislila možda ima i sa tri, taj C3 2012.god.
Pise im na autu 1124 kubika, 1.2. Kako je to 1.2, objasni mi?OMP napisao:vidi, c3 koji je 2012+ godiste, postoji u verzijama 1.0 i 1.2, lepo su ti rtekli da je to 1.2 motor i ima 1199 kubika i 3 cilindra....nisi u startu napisala koje godiste je auto ali taj koji ti pominjes od 1124 kubika jeste 1.1 motor ali je isao u prvu generaciju c3 do 2009 godine , tako da su ipak oni bili u pravu a ti se nisi lepo informisalalaurafejn napisao: 11 Feb 2021, 10:12 Ja sam prvo mislila da je 4, videla sam to. A oni su mi rekli da je 3. Tako da ne znam sad. U trenutku su me tu zeznuli da sam pomislila možda ima i sa tri, taj C3 2012.god.
Što nisu onda napisali pravu kubikažu?laurafejn napisao:Pise im na autu 1124 kubika, 1.2. Kako je to 1.2, objasni mi?OMP napisao:vidi, c3 koji je 2012+ godiste, postoji u verzijama 1.0 i 1.2, lepo su ti rtekli da je to 1.2 motor i ima 1199 kubika i 3 cilindra....nisi u startu napisala koje godiste je auto ali taj koji ti pominjes od 1124 kubika jeste 1.1 motor ali je isao u prvu generaciju c3 do 2009 godine , tako da su ipak oni bili u pravu a ti se nisi lepo informisalalaurafejn napisao: 11 Feb 2021, 10:12 Ja sam prvo mislila da je 4, videla sam to. A oni su mi rekli da je 3. Tako da ne znam sad. U trenutku su me tu zeznuli da sam pomislila možda ima i sa tri, taj C3 2012.god.
https://www.polovniautomobili.com/auto- ... ch-profileOMP napisao:vidi, c3 koji je 2012+ godiste, postoji u verzijama 1.0 i 1.2, lepo su ti rekli da je to 1.2 motor i ima 1199 kubika i 3 cilindra....nisi u startu napisala koje godiste je auto ali taj koji ti pominjes od 1124 kubika jeste 1.1 motor i ima 4 cilindra ali je isao u prvu generaciju c3 do 2009 godine , tako da su ipak oni bili u pravu a ti se nisi lepo informisalalaurafejn napisao: 11 Feb 2021, 10:12 Ja sam prvo mislila da je 4, videla sam to. A oni su mi rekli da je 3. Tako da ne znam sad. U trenutku su me tu zeznuli da sam pomislila možda ima i sa tri, taj C3 2012.god.
E pa o tome se radi. Sve info na sajtu i uživo se ne poklapaju. Nisu oni nikako ispali u pravu. Oni izgleda ni ne znaju šta su napisali. Lik mi je rekao da su pogrešno stavili nešto. Pa čemu te grube greške? I rekao je da ne zna kolko ima cilindara već misli da ima 3. Pa, druže, nećemo da se pogađamo, ti mi prodaješ ovo.OMP napisao:ne znam sta pise na oglasu niti zalazim u to, ja ti kazem kako stoje stvari u realnosti i koji je koji motor, neretko se u podacima oglasa pisu netacne informacije, sto iz neznanja sto svesno ali to je vec neka druga prica