Preporučeni AUTO-TESTOVI sa Interneta
Re: Preporučeni AUTO-TESTOVI sa Interneta
Pa covek pravi auto emisiju, ne dokumentarac. Kako bi ti pravio, preispitivao sve sto kazes?
Normalno je da se nekada nesto omasi ili ne zna, pa je i logicno da ti nesto bude smesno ako je nelogicno.
HKS, za pocetak, ima vise plastike od A klase. Enterijer je nesto kao moderan enterijer od pre 5 godina.
I dalje mi se svidja, samo je to cinjenica.
Normalno je da se nekada nesto omasi ili ne zna, pa je i logicno da ti nesto bude smesno ako je nelogicno.
HKS, za pocetak, ima vise plastike od A klase. Enterijer je nesto kao moderan enterijer od pre 5 godina.
I dalje mi se svidja, samo je to cinjenica.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Naivan pristup daje drugačiji ugao gledanja na automobil. Nisu to ozbiljne tehničke recenzije, ali su laičke i pružaju poprilično informacija.
Pritom ima pristup mnogim zanimljivim automobilima.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Pritom ima pristup mnogim zanimljivim automobilima.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Pa to, upravo tako treba tome i pristupiti, kao zanimljive stvari oko automobila, specificnosti, a nikako kao tehnicki review, niti se on trudi da se tako predstavi.
Kada smo kod review-a...ne mogu da verujem da su ovi carevi sve stavili na glasovne komande...mozes panoramu da otvaras i zatvaras putem glasa
Kada smo kod review-a...ne mogu da verujem da su ovi carevi sve stavili na glasovne komande...mozes panoramu da otvaras i zatvaras putem glasa

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Xepoj87 napisao: 26 Apr 2018, 23:39 Pa covek pravi auto emisiju, ne dokumentarac. Kako bi ti pravio, preispitivao sve sto kazes?
Svestan sam ja šta on pravi i on je vrlo popularan u toj sferi i lepo živi od toga. Samo neka on radi, ja mu ne branim. Kome se sviđa neka gleda, kome se ne sviđa ne mora. Pitao si me, ja odgovorio i to je to. Ja ga u principu jako retko pogledam jer znam kakav je još od Jalopnika. Ponekad me privuče automobil koji uzme na recenziju i uvek mi iznova bude bezveze. Poslednje što sam njegovo pokušao da pogledam je klip o Ferrari Enzo...kenjao je pola sata o autu koji ne da nije provozao, nego ga nije ni upalio. I za to ima 1800000 pregleda. Ja mogu samo da mu skinem kapu na tome i to ne podcenjujem. A ovde na forumu mislim da ima barem petoro ljudi za koje sam siguran da bi to isto uradili bolje od njega.
Kako bih ja pravio neku auto emisiju? U zavisnosti od budžeta i infrastrukture bih se prilagodio. Imam dosta ideja za te emisije. U svakom slučaju i da radim ovakvu formu kakvu on radi, radio bih je drugačije.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
E, to je zvuk... 

- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Sad sam završio ceo video o Lexus LS500. Auto ne izgleda jeftino. Cajger je obložen kožom, pozadi gde se nalazi displej isto koža, paneli na vratima jedinstveni, deo sa staklom je savršen, pogledaj poklopce zvučnika itd. Doduše sve je to paket od 23000 dolara.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''