Smem da se kladim jer je gotovo isti spisak objavljen davno pre ove frke, kad se povela priča o dva tehnička pregleda. Toliko besmislica ima u spisku, npr felne - baš bih voleo da vidim tu bazu podataka u kojoj su svi modeli felni jednog proizvođača, pa da na pregledu mogu da ocene da li su tako došle fabrički ili je vlasnik nešto budžio. Ja prvi, koji kao nešto poznajem i pratim Fordove, na prvu loptu nisam hteo da odem da pogledam moj sadašnji S-Max jer sam mislio da je neko nabudžio divča felne (pa se vodio logikom da je tako budžio i ostalo). Nikada pre, a ni posle kupovine ovde nisam video taj model felni - dok sam ih npr u Mađarskoj video nekoliko.
Ili ovo da li su čelične zamenjene aluminijumskim, pa lolčina samo takva
Kako na tehničkom otkrivaju da je motor čipovan? Imaju valjke da mere snagu?
Itd...
Za budžena svetla, xenone itd... očigledno je da se treba dovesti u red, ali kako će spojlere i ostale modifikacije da ocenjuju, ako nisu one očigledne budževine? Odakle im katalog svih spojlera, grilova, itd... koje Audi ili BMW nude fabrički?
I ovo sa linka gore je neko napisao na osnovu ovog spiska, ne vodeći računa o osnovnoj logici. Nisam čitao lično ja, ali su neki tehnički potkovaniji forumaši čitali taj novi pravilnik o registraciji i tehničkom pregledu - kažu da je ovaj gore spisak besmislen.