Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Re: Off-ujmo do mile volje

Post od AcaKayak »

Next, ja sam ove godine na Jatovim letovima kasnio nesto preko 30 sati.

Jednom kad sam isao iz Milana kasnio je avion vise nego svi ostali na aerodromu zajedno. Ne mogu naravno da opisem koliko sam besan bio. Uzeo sam da racunam na sledeci nacin:

Direktor jata (znao sam ko je ali sam zaboravio, necu sad da bacam kletve ali sve najgore mislim o coveku jer zbog njega gubim svoje vreme) treba da ide u zatvor na dozivotnu robiju. Vidi ovako. Nek svaki let Jata kasni pola sata u proseku. A kasni i vise. Nek imaju 10 letova dnevno (a imaju mnogo vise), to je ukupno 5 sati cekanja dnevno (iako je realno 15). Tih 5 sati dnevno avion ceka 150 ljudi recimo (prosek se gleda po jednom avionu jer sam broj aviona vec sabrao, da nisam, bilo bi 10 letova puta 150 ljudi puta pola sata) izadje 150x5=750. Svakog dana Jatovi avioni kasne 750 sati ljudskog zivota (ljudi koji cekaju avion gube to vreme kao da su u zatvoru jer jat nikad ne obavesti ranije da kasni nego ti dodjes tamo i sedis kao budala).

Dakle, u Jatu svakog dana uniste ljudima 30 dana svog zivota. Mesecno zbog njih prodje 900 dana ljudskih zivota (kad sve saberemo)... I tako dalje.

Ja znam da se ne racuna to tako i da je ovo sto pisem bezveze. Ali voleo bih da se racuna jer zbog njihove gluposti ljudi gube vreme. I isto tako znam da ovo nije dobro javno pisati ali garantujem da tada kad smo bili u Milanu i cekali skoro dvocifren broj sati, da je tad dosao onaj zbog koga smo kasnili da bi mu narod kosti polomio. Ne mogu da opisem taj bes medju putnicima.

A onda dodje neki pametnjakovic i kaze: Kasni avion zbog GUZVE U VAZDUSNOM SAOBRACAJU... a JEDINI jat kasni na celoj planeti u tom momentu... Idioti, budale, kreteni, ne znam sta jos, ali treba ih na lomacu poslati. Ja znam daje moj identitet poznat svima koji citaju ovo jer mi je sajt u potpisu ali sve ovo bih rekao tim ljudima u lice tako da me zabole ko ce ovo da procita. Kreteni.
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

NexT napisao:Kad vec pricamo o problemima, sta cemo sa avionima koji kasne? :mrgreen:
neka cekaju da otkucam post... :kezo:
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Re: Dobro veče

Post od Kuzmanovic »

Korisnikov avatar
Incognito
Reactions:
Pridružio se: 01 Apr 2012, 22:06

Post od Incognito »

Rakhil napisao:Meni se realno jebe ko se sa kim jebe, sto i vama iskreno preporucujem :doubleup:
I meni takodje i to je glavni razlog zbog cega ne podrzavam bilo kakvu paradu,setnju i slicno. ;) Seksualna orijentacija je licna stvar svakog pojedinca i zato ne postoji nikakva potreba da bilo ko paradira - ni gejevi ni heteroseksualci.U tome lezi glavna problematika zbog koje se normalnom svetu svake godine dize kosa na glavi kada se par desetina mazohista odluci da orgaznizuje kojekakve parade.Nisu nima cilj nikakva prava i slicne gluposti koje propagiraju,vec iskljucivo zelja da opravdaju pare koje su dobili od evropske unije za orgaznizaciju te glupave parade.
Najvise bih voleo da drzava (kao sto je to slucaj u Rusiji i Belorusiji) zabrani takve gluposti i provokacije na nekih 100 godina kako nas ne bi jedna te ista lica maltretirala svake godine sa slicnim zahtevima i glupostima.
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Pazi kad cu se neocekivano sloziti sa tobom. Ali masis poentu - uopste me ne zanima da podrzavam ili ne podrzavam paradu, zaista mi se iskreno jebe hoce li je biti ili ne. Ako im Ustav dozvoljava, neka paradiraju, ali ko sto rekoh - samo po trotoaru. Drzavu bolje ne prizivaj da krene da regulise, istorija je pokazala da kad pocne, ne zna da stane. Obaska sto Rusija i Belorusija sigurno nisu zemlje na koje bih se ugledao po pitanju bilo cega, ali to je vec stvar licnog politickog stava.
Pre bih zabranio okupljanje sindikata prosvete ili zdravstva, ti prave vecu stetu nego ovi sareni :D
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Intermezzo

Slika
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Samo da se zapljunem sa 2000. lupetanjem ođe.
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Kuzmanovic napisao:Moze ovako Next? :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=ejhihjk2bvg
Kessler Knigge je genijalan :D
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

veceras stanem na semafor u j. gagarina i staje lik sa mazdom 3 pored mene, spusta prozor i vise - extra je zuto, radim u osiguranju, bas sad radimo procenu stete kasko za jedan plavi , sav izlupan...
ja se skenjao, reko jel neki udes, sta mu je bilo, kad lik odgovara - ma jok, nekom je lik dugovao neke pare, nije mu vratio na vreme, i onda su dosli i izlupali auto, i to dobro, 5 hiljada evra steta ( samo ne znam sta su mu polupali za 5 hiljada )...
:pop:
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Pa dovoljno je da su polupali sve prozore i da svaki panel mora da se farba... Ili cak da se menja. Mozda su i gume dirali, farove, retrovizore...
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Ja sam se zaljubio veceras.
Land Rover Defender, crni, zatamnjen, a unutra Recaro sedista kao u novoj A klasi (naslon iz jednog dela). Pritom na krilima (izmedju ivice i haube) ima stainless steal, komplet je crn, i felne i maska i stakla. Izgleda kao iz pakla da je izasao.
60th anniversary model, koliko sam pohvatao. Panameru ispred nisam ni primetio xD

Ultimativni auto za voznju po Beogradu :klanjamse:

I naravno, stoji ispred Square Nine hotela :D
Korisnikov avatar
mljacko
Reactions:
Pridružio se: 24 Jan 2012, 08:09
Garaža: Fiat Punto s 55, K2 rolericu i Scout biciklicu
Kontakt:

Post od mljacko »

#onokad
metro krene da istice svoju heteroseksualnost :rofl:
Opusti se duso, od nerviranja izlaze bore.
A to ne bismo zeleli, ne? :srce:

http://www.youtube.com/watch?v=BJYnPXfioQ8

Nego,
Mi (hejteri i offeri) volimo da delimo (kako misljenje tako i koljache).
Shodno tome, posluzite se.

Slika

U potpisu,
Mljackova mamica,
licno.
http://www.facebook.com/rokovnici" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Zar od ranog jutra moras da nas ubijas slatkisima? :)

Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

@mljackova mama, da znate gospodzo da hocu, vrlo ste ljubazni. ako moze jos jedan koljac za posle? :mrgreen:
Slika
Korisnikov avatar
Incognito
Reactions:
Pridružio se: 01 Apr 2012, 22:06

Post od Incognito »

Rakhil napisao:Pazi kad cu se neocekivano sloziti sa tobom. Ali masis poentu - uopste me ne zanima da podrzavam ili ne podrzavam paradu, zaista mi se iskreno jebe hoce li je biti ili ne. Ako im Ustav dozvoljava, neka paradiraju, ali ko sto rekoh - samo po trotoaru. Drzavu bolje ne prizivaj da krene da regulise, istorija je pokazala da kad pocne, ne zna da stane. Obaska sto Rusija i Belorusija sigurno nisu zemlje na koje bih se ugledao po pitanju bilo cega, ali to je vec stvar licnog politickog stava.
Pre bih zabranio okupljanje sindikata prosvete ili zdravstva, ti prave vecu stetu nego ovi sareni :D
Osvrnucu se samo na pitanje Rusije i Belorusije ... Rusija i Belorusija nisu u ovom trenutku ekonomski napredne zemlje poput zapadne evrope (iako idu napred,a taj isti zapad unazad) pa zato svi mislimo kako su to neke divljine gde vlada opste bezakonje i gde su svi obespravljeni do srzi.Posto znam dobar deo nasih ljudi koji rade u Rusiji,a i sam sam posetio tu zemlju vise puta,moram da kazem da Rusija uopste ne izgleda onako kako je mi ovde,a i bogami mnogi na zapadu predstavljaju.Necu da kazem da je Rusija uredjena kao Svajcarska,Luksemburg ili Holandija,jer nije,ali tvrdim da se u toj zemlji zna ko ima kakva prava i ko moze sta da radi.
Iskren da budem,iako mi se unutrasnje uredjenje mnogih zapadnoevropskih zemalja dopada,ne dopada mi nimalo to sto nevladine organizacije i kojekakva udruzenja mogu da rade sta hoce,a da posle zbog toga drzava ima silne probleme.Toga u Rusiji nema,rezim doduse ima malo tvrdje stavove prema nekim liberalnim zakonima koji su u evropi normalni,ali to je dobro.Kod nas postoje mediokriteti i razne protuve koje mogu da pljuju po Srbiji kako god zele i gde god stignu,da osporavaju to da je Srski narod ikada u svom postojanju stradao i da je imao bar jednu zrtvu,da omoguce sva prava svima koji se zalazu sa svaku antisrpsku vrednost,a da svima drugima postave nogu.E to u Rusiji ne moze da se radi i drago mi je sto je to tako.Nikome ovde nisu uskracena prava po osnovu seksualne pripadnosti,jer kada dodjes kod pekara,lekara,apotekara,niko te ne pita ko si ni sta si.Cemu onda ta prokleta parada i okupljanje ? Postoji samo jedan jedini problem koji ih navodi na paradiranje,a koji je,rekao sam vec u prethodnom postu,da se ne ponavljam. :)
Odgovori