Mobilne telekomunikacije
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: Mobilne telekomunikacije
Nikad nije ni prestajalo, hvala Bogu.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Meni je fizicka tastatura nezamenljiva.superboss napisao:Mislim da ce da ga cena sahraniti.
Cini mi se mnogo para, a nije nista posebno. Ova proseravanja sa tastaturom, koju su ponovo izmislili
Lako je nakucati SMS, ali ako treba da kucas mail...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
nikaragva napisao:http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php ... id=1236886
Ovi ga jos mere sa gejfonom, a kinez ih otreso, k'o kamiondzija ciganku.
Za par dana mi stize taj "Kinez". Pa ako nrkog zanima prenecu utiske. Inace po meni vrhunski tel i nista gori od IP7 ili S7e
Pogubio sam se, koji 'kinez'?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Ja ne kažem da je tastatura loša stvar, ali mislim da je telefon previše skup za ono što nudi.Delija napisao:superboss napisao: Lako je nakucati SMS, ali ako treba da kucas mail...
Za mene, bilo koja qwerty tastatura na telofonu je zajebana za kucanje, ono, prsti ko ćevapi itd...
Da je cenom u rangu do 300e recimo, onda ne bih nista rekao.
Realno, ovo mi je jos i najbolje resenje. Custom i kacis na sta hoces.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Huawei Mate 9havijer napisao:Pogubio sam se, koji 'kinez'?
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Svaki BB je u startu skup, pa mu brzo padne cena.superboss napisao:Ja ne kažem da je tastatura loša stvar, ali mislim da je telefon previše skup za ono što nudi.Delija napisao:superboss napisao: Lako je nakucati SMS, ali ako treba da kucas mail...
Za mene, bilo koja qwerty tastatura na telofonu je zajebana za kucanje, ono, prsti ko ćevapi itd...
Da je cenom u rangu do 300e recimo, onda ne bih nista rekao.
A BB fizicka qwerty tastatura je stvarno jako dobra - tekstura tastera je takva da ne mozes da promasis.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Blekberi je jeftin za ono sto nudi,a to je sama podrska i push server.Naravno kome to treba.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Passport sada moze da se kupi za oko 250e, u oglasima i jeftinije. Ja sam davno koristio storm 2 i to mi je bio najbrutalniji telefon ikada, kamera je kidala. Stp se tice q serije ili classica, mogu se nabaviti za fine pare. Mada imam e6 nokiju koja radi i posle 6g fantasticno.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Drago mi je da se Motorola vraća dobrim stvarima, kad su već nikakv brend postali. Najbolji telefon koji sam imao mi je bio Motorola RAZR, krivo mi je sto nisu nastavili u tom maniru tada.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
A blackberry je prepakovan alcatel koga su kupili kinezi.
...k'o i Pežo