Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Post od Velja »

Korisnikov avatar
dusman
Reactions:
Pridružio se: 16 Avg 2013, 15:06

Post od dusman »

grujicd napisao:I ja ću da napišem ovde svoj glas. Glasaću za Jankovića, ne zato što je meni lično najbolji od ponuđenih kandidata, teško je i odrediti ovako sa strane, već zato što procenjujem da ima najviše šanse da pobedi Vučića. Ni u prvom krugu se ne opuštam jer mislim da postoji realna opasnost da Beli prođe, a on po meni nema šanse u drugom krugu. Tj. klasičan sam glasač "protiv" a ne "za", voleo bi da ne mora tako ali šta je tu je.

Problem je što ove moje procene dosta formiraju mediji i istraživanja, tipa sad da svi krenu da pišu da Radule ili Jeremija po istraživanjima ide u drugi krug, to bi i na mene uticalo. A svi znamo kako tu može da se manipuliše.

Moj cilj na izborima je samo jedan, i glasam tako da maksimizujem šanse da se to ispuni. Odustao sam i od putovanja za Uskrs, ne želim da propustim drugi krug. A ko god uđe u drugi krug protiv AV glasaću za njega. I za Belog, ne bi imao nikakav problem da on postane predsednik, možda nije idealan ali mislim da bi bio šamar svima i da bi to dovelo do pozitivnih promena u budućnosti. E a ako u drugi krug uđu AV i Šešelj, idem pravo u kanadsku ambasadu :mrgreen:
Nisi trebao da odustajes od putovanja za Uskr, nece bre biti drugog kruga.
Ah da mozda i nije lose to za Kanadu sto si predlozio, spremaj sosku.
Ides za Kanadu(jel znas sta ovo znaci?)

Sent from my ONEPLUS+A3003 using Tapatalk
Postujte saobracajne propise!!!
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Odmah u ambasadu je naravno zezanje, mada bi me taj scenario (AV + Šešelj u drugom krugu) sigurno naveo da dodatno razmislim "s kim ja živim".
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:

Post od Velja »

Samo polako, nema potrebe da menjaš post :D
Korisnikov avatar
dusman
Reactions:

Post od dusman »

Uroš S. napisao:AV 39%, VJ i SJ ~19-20%, Boško 9%, Šešelj 6%, Beli 5%, Radule 3%.

Aktuelno. Biće baš klanje za drugi krug između ove dvojice.
Hahaha, kud ti se dedose bre glasovi SNS i SPS, JS, Madjara, Bosnjaka, PSS, Vulina...
Joj kako cete kukati 2-gog uvece ovde na ovoj temi svi do jednog.
Jedino ako su ovo tvoje zelje, sa tim bih mogao da se jos slozim ali sa realnoscu ma blage veze ali blage veze.
Pa (sam) AV tj sns prosle god je imao 48.3% glasova a ti sad pises da ima 39% a juce Ipsos i ostali rekose AV 53%.
Daj kazi zivota ti koju bre to tv gledas, sta ti je izvornepresusnog optimizma da ces srusiti picoustog 2017?

Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Slika
Korisnikov avatar
dusman
Reactions:

Post od dusman »

Vidovit decko :)

Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Ako pogledaš N1 tamo AV ni ne postoji tj nije se kandidovao. Juče reče da neće da im plati reklamu.
I ne da će da bude kukanja nego će i demonstracija da bude. A onda će Boško sa Čedom, Vuk pod ruku sa Sašom da se pojave na ulici i da tvrde da je sve krađa i još važnije da nema demokratije u Srbiji.A oni se drže pod ruku. A tek Radule sa svojih 250.000 glasova kad počne da tvrdi da pada vlada i da je pobedio. :kuku:
Beda od političke scene.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Naravno da će da bude krađe. To uopšte nije upitno.
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:

Post od samo polako »

Sad se vratimo na priču o ciframa sa prošlih izbora i tako u krug.
Poslednja izmena od samo polako u 22 Mar 2017, 12:31, izmenjeno 2 puta ukupno.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Kao i u prošlim izbrima vlast ima rezervoar da pokrade oko 400000 glasova. Opozicija će da bude zadovoljna ako to svede na oko 150000. Zato su se i dogovorili da postoji koordinacija tamo gde neko od njih nema svoje kontrolore da bi se to svelo na neku meru...jbg ga ne može bolje od toga.
Naravno da će se krasti, zato se i publikuje prema nameštenim isptivanjima da Vučić ima preko 50%, da bi, kada se pokrade, svi reagovali "pa tako je i predviđeno" i da sve prođe glatko kod "istreniranog javnog mnenja". Prema najoptimističkijim ispitivanjima za Vučića on ne može da prebaci 48%.
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:

Post od Velja »

http://www.youtube.com/watch?v=VANYpc8Ff2w
Korisnikov avatar
dusman
Reactions:

Post od dusman »

http://www.blic.rs/vesti/politika/beli- ... je/dv5wk71

Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:

Post od samo polako »

Velja napisao:Samo polako, nema potrebe da menjaš post :D
:)
Korisnikov avatar
Ikac
Reactions:
Pridružio se: 19 Apr 2012, 22:29
Garaža: Fiat Bravo 198 (2011) 1.6 multijet

Post od Ikac »

dusman napisao:
Uroš S. napisao:AV 39%, VJ i SJ ~19-20%, Boško 9%, Šešelj 6%, Beli 5%, Radule 3%.

Aktuelno. Biće baš klanje za drugi krug između ove dvojice.
Hahaha, kud ti se dedose bre glasovi SNS i SPS, JS, Madjara, Bosnjaka, PSS, Vulina...
Joj kako cete kukati 2-gog uvece ovde na ovoj temi svi do jednog.
Jedino ako su ovo tvoje zelje, sa tim bih mogao da se jos slozim ali sa realnoscu ma blage veze ali blage veze.
Pa (sam) AV tj sns prosle god je imao 48.3% glasova a ti sad pises da ima 39% a juce Ipsos i ostali rekose AV 53%.
Daj kazi zivota ti koju bre to tv gledas, sta ti je izvornepresusnog optimizma da ces srusiti picoustog 2017?

I Tadić je nekada imao preko 50%...

Edit A što se krađe tiče, kako stvari stoje na Kosovu neće biti nikakve kontrole, pa ćemo opet imati biračka mesta sa Albancima, koji svi do jednog glasaju za Vučića i svi potpisani istim rukopisom ćirilicom. Još jedan dokaz krađe na Kosovu je bio i to što na biračkom mestu onog Bogdanovića što je bio ministar (DS), nije bilo ni jednog glasa za DS. Neka logika kaže da bi makar on glasao za sebe, a verovatno i njegova bliža porodica.
Odgovori