Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Post od Vladapetr »

Toeto, parizer brigada ponovo jaše. Nikad niko nije imao 50%, osim ovog govneta danas. Ma važi ;)
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

trojanac napisao:Da je te sreće pa da se ponovi istorija.
Česta rečenica sps-ovaca kada se malo opuste u društvu...drže Tadićevu sliku ispod gomile uglja u podrumu kao Čvorovići. :)
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Ne znam šta jedu Teletabisi ali su i oni prisutni. Ne odnosi se na tebe starče...
Uroš S. napisao:Touche

RN3 Pro via TT
Opet treba da ponovim da su desni glasači svih ovih godina veoma revnosni. Izlaze i glasaju.
Levi i centra su problematični.
Videćemo kako će biti sada.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
!GOR
Reactions:
Pridružio se: 08 Maj 2012, 20:46
Garaža: Audi A5 Sportback FL

Post od !GOR »

elMaestro napisao:Sto bi Andjus rekao: "Sumnjam u istinitost navedenih podataka."
Samo polako je lepo rekao da se AV ne reklamira na N1, verujem da je proveren info, stavise, ne sumnjam u to.
samo polako napisao:Ako pogledaš N1 tamo AV ni ne postoji tj nije se kandidovao. Juče reče da neće da im plati reklamu.

Koji li bi picvajz bio da im je i platio reklamu, kad ga ovako forsiraju iz ljubavi.
Vucic uz Jeremica ima najozbiljniju kampamnju. Vecina ostalih kandidata posalje unapred snimljenu izjavu uglavnom od 10-15 sekundi, znaci ozbiljan amaterizam.

Na N1 se reklamira samo Jeremic, naravno da moze i Vucic ali sta ca mu to pored svih televizija sa nacionalnom frekvencijom.

TT
Korisnikov avatar
elMaestro
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:07
Garaža: C2

Post od elMaestro »

Sprdam se, naravno. Valjda je jasno ko ima najskuplju kampanju (necu reci i najozbiljniju).
Имам једно потпитање...
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

samo polako napisao:Ako pogledaš N1 tamo AV ni ne postoji tj nije se kandidovao. Juče reče da neće da im plati reklamu.
Glupo je kad već plaća i Blera, i Klinton fondaciju, i još CIA televiziju.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Pojedina beogradska kulturno-umetnička društva sigurno, a verovatno i većina, ako ne i sva dobila su ovih dana, saznaje "Groznica" državno naređenje da sutra, u četvrtak, u 16 sati dođu da pevaju na predizbornom mitingu vladajuće koalicije u "Areni na Novom Beogradu.
- See more at: http://www.danas.rs/izbori.1180.html?ne ... yr0fC.dpuf
Korisnikov avatar
dusman
Reactions:
Pridružio se: 16 Avg 2013, 15:06

Post od dusman »

Vladapetr napisao:Toeto, parizer brigada ponovo jaše. Nikad niko nije imao 50%, osim ovog govneta danas. Ma važi ;)
Ne znam "profesore" mozda gresim nisam trazio podatke vec po secanju.
Za parizer se obrati tvom gazdi(DS) cuo sam da su jako dobri, ja parizere ne jedem, mene bas briga za picoustog da li ce pobediti ili ne, ali ti imas zadatak iz staba SJ ili ti DS da sve koji se ne slazu sa tobom ali sto je najcrnje ja se ne slazem ni sa picoustim a ti pricas da sam za njega, jel vidis koliko je mrznje u tebi, ako ne mislim kao ti onda mislim kao ON.
Pogledaj u koju paranoju tvoje razmisljanje ide i sad ti kazem stvarno posto me svojatas za njega bas cekam 2-gi da vidim kad pocnem da te smaram kad osvojite 5-8% da li ces i tada biti jak na recima.
Vidim da te nervira kad bilo sta kazem sad cu namerno to da ti radim jer osecam neverovatnu mrznju aj sto mrzis picoustog tu mogu da te razumem(imamo slican osecaj prema njemu) al sto mene mrzis jer mislis da sam njegov samo zato sto ne mislim 101% kao ti.
Vidis profesore(kako to odvratno zvuci kad se tebi obracam jer te smatram za ...) iz menje ne izlazi mrznja kao iz tebe i od tolike mrznje pocinjes sve da prisvajas njemu samo zato sto ja njega ne mrzim ali ga i ne volim, kao sto ni Sutanovca, VJ, SJ, Velju.... ne mrzim ali ih ni ne volim.
Ne mrzim nikoga a volim svoju decu i zenu.
Sad na miru pojedi taj botovski sendvic a posle.... zezanje.

Sent from my ONEPLUS+A3003 using Tapatalk
Postujte saobracajne propise!!!
Korisnikov avatar
dusman
Reactions:

Post od dusman »

Heinz napisao:Pojedina beogradska kulturno-umetnička društva sigurno, a verovatno i većina, ako ne i sva dobila su ovih dana, saznaje "Groznica" državno naređenje da sutra, u četvrtak, u 16 sati dođu da pevaju na predizbornom mitingu vladajuće koalicije u "Areni na Novom Beogradu.
- See more at: http://www.danas.rs/izbori.1180.html?ne ... yr0fC.dpuf
Nije u cetvrtak vec u petak.
Haha

Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Previse se ti uzbudjujes oko svega toga, da bi ti bilo svejedno ;) Nije sramota podrzavati sns...mislim, mene bi bilo, ali ima dosta ljudi koji ga podrzavaju, ne znam cega se plasis.

Sent from the 7th edge of the 3rd world.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Ne liči na SNS, više na SPS.
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Doživeh pod stare dane da budem i demokrata, sad mogu i u penziju :D

Prema AV i njegovim botovima ne osećam mržnju nego gađenje. @Dusmane, nema potrebe da se trudiš to da pojačaš. Em ne može da se pojača em je i sam trud nepotreban, prirodno ti ide od ruke ;) Za možda 2-3 člana foruma mogu da kažem da imamo slične političke stavove, a gađenje mi ovde izaziva samo parizer brigada od dva člana. Zato argumentovano mogu da tvrdim da problem nije u neistomišljenicima, nego u načinu kako su neki "formirali" to svoje drugačije mišljenje (čitaj: sa kojeg televizora su čuli svoje mišljenje). Poyy
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
Ikac
Reactions:
Pridružio se: 19 Apr 2012, 22:29
Garaža: Fiat Bravo 198 (2011) 1.6 multijet

Post od Ikac »

Jedino gore od SNS botova su SNS botovi koji glume neku lažnu objektivnost. Ono kao ni ja ga ne volim, ali ipak....
Korisnikov avatar
dusman
Reactions:

Post od dusman »

Ja se druze nikog i niceg ne bojim, ne pristaje mi bar kad me pogledas onako fizicki.
Ne uzbudjujem se nimalo, ali ne volim da me niko prisvaja ako nisam "njegov".
Kako bi se ti osecao ili on da mu/ti pisem non stop da je za sns, a on/ti nije?
Pljunuo sam AV sto puta napisao 1000 da se ne slazem u mnogome sa onim sto radi nazvao ga pogrdnim imenima, nikad ga do sad nisam hvalio, osim sto sam bio realan sto cete i sami videti, pa da li cete se tada izviniti zato sto ste bili u "krivu" kad kazem da ce pobediti u prvom krugu.
Ja cu se svakom od vas pojedinacno ako treba izviniti ako pogresim(nazalost mislim da ne gresim) u vezi pobede AV.
Vi se ljutite sto kazem ono sto je ocigledno, analizirajuci trenutno stanje naroda i analizirajuci rezultate mladje od godinu dana.
Napisao sam zvanicne rezultate od proslogodinjeg glasanja ponovicu, a vi mi recite kojom magijom nestadose glasovi sps za Vucica kad prostim sabiranjem dva broja 48,3+11=59.3(sns+sps), a dalje DS 6.02 ostali po manje tipa 5.01% itd.
Ja bih rekao da ste vi neki fanatisti a ja realista, a u Nedelju cemo videti da li je to tako kako sam predvideo.

Korisnikov avatar
dusman
Reactions:

Post od dusman »

Vladapetr napisao:Doživeh pod stare dane da budem i demokrata, sad mogu i u penziju :D

Prema AV i njegovim botovima ne osećam mržnju nego gađenje. @Dusmane, nema potrebe da se trudiš to da pojačaš. Em ne može da se pojača em je i sam trud nepotreban, prirodno ti ide od ruke ;) Za možda 2-3 člana foruma mogu da kažem da imamo slične političke stavove, a gađenje mi ovde izaziva samo parizer brigada od dva člana. Zato argumentovano mogu da tvrdim da problem nije u neistomišljenicima, nego u načinu kako su neki "formirali" to svoje drugačije mišljenje (čitaj: sa kojeg televizora su čuli svoje mišljenje). Poyy
Pa sta ces kad sam i ja pod stare dane doziveo da budem snsovac(fuj) sad i ja mogu znaci u peMziju.

Ikac napisao:Jedino gore od SNS botova su SNS botovi koji glume neku lažnu objektivnost. Ono kao ni ja ga ne volim, ali ipak....
Ajd tu se hvala bogu slazemo.

Poslednja izmena od dusman u 22 Mar 2017, 21:41, izmenjeno 1 put ukupno.
Odgovori