Izgleda mi kao neuspelo prvo navodjenje, da probam ponovo.Vladapetr napisao:Dusmane, pošto NIUJEDNOM momentu ne vidim svrhu dalje rasprave, ostaviću te da vežbaš rukopis za to dopisivanje svog imena na listić. Kakav si, i tu bi mogao da pogrešiš![]()
Ne znam da li je ko kačio, Beli se oglasio:http://www.samojako.rs/2017/03/blog-post_21.htmlНеозбиљан кандидат за озбиљно место, или баш сасвим обрнуто?
...Не јури Бели гласаче који ће га подржати, већ је он препознат од њих, напрасно је постао персонификација њихове жеље за одбацивањем партократских окова.
Једина директна порука коју бих могао да пренесем гласачу пред изборе 02. априла је: Уколико имаш енергије да промену друштва започнеш од себе, а да ти нови политичари буду подршка у томе, или бар да не сметају, подржи Белог. Уколико желиш да ти Бели заврши посао који ниси у стању да урадиш сам, онда мењај свог кандидата!
На крају бих се вратио на питање из наслова. Да ли после Томислава Николића постоје неозбиљни кандидати за место председника Србије? Мислим да на ово не морам ни да одговорим... То је институција коју ћемо морати да обнављамо заједно.
Desno, desno, samo polako, ne samo jako, tako, pretera ga zaustavi kad kazem stop to znaci da stanes.
Ajmo ponovo blago desno, jos malo, to...
Sad malo na gore glava, pogled u desnu stranu tako... Ma brate jesi li corav vidi kolika kamera ispred tebe a ti trazis skrivenu kameru.
Samo ti uzivaj dok te drugi vozaju, tako i ja uzivam dok mov kera stam, ali ono bas uzivam, sad zasto sam te poredio ne znam, ali uzivanje je isto.
Sent from my ONEPLUS+A3003 using Tapatalk