Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
dusman
Reactions:
Pridružio se: 16 Avg 2013, 15:06

Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Post od dusman »

Vladapetr napisao:Dusmane, pošto NIUJEDNOM momentu ne vidim svrhu dalje rasprave, ostaviću te da vežbaš rukopis za to dopisivanje svog imena na listić. Kakav si, i tu bi mogao da pogrešiš :kezo:

Ne znam da li je ko kačio, Beli se oglasio:
Неозбиљан кандидат за озбиљно место, или баш сасвим обрнуто?

...Не јури Бели гласаче који ће га подржати, већ је он препознат од њих, напрасно је постао персонификација њихове жеље за одбацивањем партократских окова.

Једина директна порука коју бих могао да пренесем гласачу пред изборе 02. априла је: Уколико имаш енергије да промену друштва започнеш од себе, а да ти нови политичари буду подршка у томе, или бар да не сметају, подржи Белог. Уколико желиш да ти Бели заврши посао који ниси у стању да урадиш сам, онда мењај свог кандидата!

На крају бих се вратио на питање из наслова. Да ли после Томислава Николића постоје неозбиљни кандидати за место председника Србије? Мислим да на ово не морам ни да одговорим... То је институција коју ћемо морати да обнављамо заједно.
http://www.samojako.rs/2017/03/blog-post_21.html
Izgleda mi kao neuspelo prvo navodjenje, da probam ponovo.

Desno, desno, samo polako, ne samo jako, tako, pretera ga zaustavi kad kazem stop to znaci da stanes.
Ajmo ponovo blago desno, jos malo, to...
Sad malo na gore glava, pogled u desnu stranu tako... Ma brate jesi li corav vidi kolika kamera ispred tebe a ti trazis skrivenu kameru.
Samo ti uzivaj dok te drugi vozaju, tako i ja uzivam dok mov kera stam, ali ono bas uzivam, sad zasto sam te poredio ne znam, ali uzivanje je isto.

Sent from my ONEPLUS+A3003 using Tapatalk
Postujte saobracajne propise!!!
Korisnikov avatar
dusman
Reactions:

Post od dusman »

Xepoj87 napisao:Prvo moras da se dogovoris sa svojim drugarom :ludak: da li smo fanatisti ili ovcice.

Takodje se ne trebas ponositi svojom zatucanoscu i time da "glasas za sebe".
Kapiram ja da ti to nista neces skontati, niti ocekujem da neko tvojih skromnih mogucnosti skonta nesto, ali jbg, uvek sam bio optimista.
Posto si editovao da ti odgovorim.
Zatucanost je to sto ti radis, glasas za koga hoces misleci da ce ti biti bolje, a on te laze i maze, jel ti bilo bolje nekad, znam mlad si imas ti jos da ucis, razumem te neiskustvo + jos neke stvari i to je to.
To sto ne verujem nijednom lopovu koji su se izmenjali u zadnjih 30-ak godina i necu da mu dam glas to je tebi zatucanost?
Imas puno momce da ucis ti ne veruj bre svemu sto cujes od njih jer svi do jednog misle na svoj dzep a ti radis za onaj gore pomenuti parizer umesto da zavrsis faks da nadjes dobar posao bez stranke(kao ja) i da te boli pistolj koji ce lopov sesti tamo u fotelju da bi njemu bilo bolje, ne tebi.
Pa ja sam ponosan sto me ne voza niko od njih kao vas nekolicinu, obecavaju vam posao u drzavnom preduzecu bonuse upravne odbore, mene to savrseno zabole.
A sad pravac lepljenje plakata, treba da se dokazes vodjama da bi sutra dobio neki poslic, a upravni odbor, ne decko to cuvaju za svoje pozadine to vi buranija ne dobijate.
Znam teske su moje reci jer gadjaju u centar.
Sta ti mislis da sad ovi naprednjaci ne moraju da lepe plakate za onaj isti tvoj ili Petrov parizer/sendvic?
Pa moraju danas oni sutra vi, i svakom je pomalo dobro, samo je Srbiji tu lose, sa vama svima i politicarima i malom vojskom dal snsovaca dal desovaca....

Poslednja izmena od dusman u 22 Mar 2017, 22:39, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

Uroš S. napisao:Ali to nije zbog ovlašćenja nego zato što je institucija i što ima autoritet da kada nešto kaže to se sluša i utiče. Ali porediti englesku kraljicu sa predsednikom bilo koje istocnoevropske države je neozbiljno. To je institucija sa bukvalno hiljadugodišnjom tradicijom, i to je ono što ovde fali,.Ne Jeremić sa svojim kvazi vezama u svetu nego institucija.
Slažem se. I zato umesto bilo kakvog predsednika predlažem:

Slika

Slika je sa proslave 50. rođendana Princa Prestolonaslednika Aleksandra II Karađorđevića od Srbije i Jugoslavije, na kojoj on igra sa svojom rođakom i kumom Kraljicom Elizabetom II. Izvor slike: http://www.royalfamily.org/wp-content/u ... 1endan.jpg
Ji 4Tze napisao:Koja planira invaziju na Rusko carstvo albanskim koridorom :kezo:
Uroš S. napisao:Preko CG, Bugarske, Rumunije, Moldavije, Ukrajine, do naftnih polja na Kavkazu. Missing link je bila baza na Kosovu i sada imaju čist prolaz, samo da kresnu tenak.
'Ajde što je Ji 4Tze krenuo da me za*ebava, ali zar i ti sine Uroše? :)
I ne budite bukvalisti. Niko unapred ne planira da odavde napada naftna polja na Kavkazu, ali postoji strategija opkoljavanja Rusije i odsecanja njenog pristupa Mediteranu. Tu politiku Engleska vodi već 200 godina, a Amerika se pridružila od početka Hladnog rata. A baza na Kosovu nema veze ni sa Miloševićem, ni sa našim skorašnjim ratovanjem, već je planirana pre bar 50 godina. Pročitao sam svojevremeno u "Politici" reprint teksta iz istih novina iz 1974. godine, u kojoj predsednik Tito objašnjava da je u novom ustavu uvođenje autonomnih pokrajina sa statusom sličnim statusu republika, učinjeno pod pritiskom Amerike, i da "Albanci tamo imaju jak lobi". Možete da mi verujete ili ne verujete, ili da sami potražite izvore iz tog vremena.

I dalje mi niste objasnili zašto NATO gradi auto-put Priština-Niš...
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Xepoj, koliko razredjuješ lepak za plakate? Mi idemo 2:1 ali mi nešto retko, lako se odlepljuje. Kakva su iskustva tvoje buranija ekipe? :D :D
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
dusman
Reactions:

Post od dusman »

Odkud znas da se razredjuje lepak i kako se pravi? Bese nisi bot niciji, rece?
Ma samo napred majstore, skidam kapu, ali priznaj da jedes vise te sendvice sa parizerima, toeto!
Sad razmenjujte recepte to mi je bio cilj, da se zna da ste isti kao i botovi AV.
Vidi da im izvuces neki UO tu je dobra lova, mada ne sumnjam da ti to ne znas, dugo si ti bot vidi se, ali mene prevariti ne mozes, suvise sam mator ja da bi me neko kao ti izdriblao.
Poslednja izmena od dusman u 22 Mar 2017, 22:45, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Ikac
Reactions:
Pridružio se: 19 Apr 2012, 22:29
Garaža: Fiat Bravo 198 (2011) 1.6 multijet

Post od Ikac »

Vladapetr napisao:Xepoj, koliko razredjuješ lepak za plakate? Mi idemo 2:1 ali mi nešto retko, lako se odlepljuje. Kakva su iskustva tvoje buranija ekipe? :D :D
Ccccc 2:1 :glavomuzid:

1:1 ide razmera... Vama u Beogradu nisu dali uputstvo? :D Mislim ja sam u ekipi koja cepa SNS plakate, ne lepim, ali znam kako se meša lepak... :D
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Vladapetr napisao:Xepoj, koliko razredjuješ lepak za plakate? Mi idemo 2:1 ali mi nešto retko, lako se odlepljuje. Kakva su iskustva tvoje buranija ekipe? :D :D
Nemate pojma, 3:1 tecno/gusto mesavina, ustedi se na vremenu lepljenja, polepi se 20% vise teritorije.
I na sendvice se maze mast umesto majoneza, duze drzi, jednako se razlaze, pa je tempo lepljenja stabilan od pocetka do kraja.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

http://www.youtube.com/watch?v=mwnbdHYhSh8
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
dusman
Reactions:

Post od dusman »

Dobro ti lepis za drugu ekipu a pritom cepas od onih iz trece ekipe.
U bre odjednom puno botova, ja mislio svi vi spontano glasate za te neke, kad oni znaju i kako se i sta mesa a i u kojoj razmeri.
A cekaj kad ga lepite, jel prvo ide zamah motkom dole preko plakata ili gore preko plakata?
Jel to bitno ili samo bitno da mlatnes cetkom po onom koga ces da zaokruzis?
Mlatnite vi njih sve tim cetkama uzmite pare sendvice sta ko da pa vidite sto bolji posao da vam nadju.
Kad dodju i ako dodju na vlast.

Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Xepoj87 napisao:
Nemate pojma, 3:1 tecno/gusto mesavina, ustedi se na vremenu lepljenja, polepi se 20% vise teritorije.
I na sendvice se maze mast umesto majoneza, duze drzi, jednako se razlaze, pa je tempo lepljenja stabilan od pocetka do kraja.
Jbg, neiskustvo :rofl:
Ikac napisao:
Ccccc 2:1 :glavomuzid:

1:1 ide razmera... Vama u Beogradu nisu dali uputstvo? :D Mislim ja sam u ekipi koja cepa SNS plakate, ne lepim, ali znam kako se meša lepak... :D
Svaka ti čast, oduvek mi je bio san da se ubacim u ekipu koja cepa SNS plakate ali kažu da nisam dovoljno veliki fanatista. Daj neku priču sa terena, šta vam se dešava? Jel vas se neko uplaši kad vas pogleda onako fizički :loool: :rofl:
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
elMaestro
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:07
Garaža: C2

Post od elMaestro »

Lakse malo sa lepkom, pa nije premijerpredsednik Rokfeler. Posle za nas mlade clanove ne ostane nista, tj. razblazen lepak i onda mi primamo kritike kad spadaju plakati. Nije fer brt.
Poslednja izmena od elMaestro u 22 Mar 2017, 22:54, izmenjeno 2 puta ukupno.
Имам једно потпитање...
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Rano je još da se naduvate, izbori neće skoro.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

https://www.youtube.com/watch?v=zQSe7aMeqn0
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Slika
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

:kezo:
Širim haos!
Odgovori