https://en.wikipedia.org/wiki/USB
Mobilne telekomunikacije
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Mobilne telekomunikacije
Poslednja izmena od Delija u 29 Mar 2017, 21:33, izmenjeno 1 put ukupno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Od kako imam QC punjač i telefon koji to podržava, bolno je pomoću bilo čega drugog puniti telefon
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ja nikako da nabavim neki krsteni punjac 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Hint Orico.
Verovatno ima sa više utičnica. Genijalan izum.
Tapatalk
Verovatno ima sa više utičnica. Genijalan izum.
Tapatalk
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
tek otkad radim kancelarijski posao uvidjam kolika je prednost LED notifikacija koje ajfon nema ni u najavi
Zato postoji smartwatch, pa ugasiš lepo sve notifikacije na telefonu. Apple baš ima finu spravicu u tom segmentu.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Koja košta verovatno u ceni bubrega.
sent from Huawei P8 Lite using Tapatalk
sent from Huawei P8 Lite using Tapatalk
Ma jok, ja već treću godinu nosim (drugi po redu) sat plaćen 99USD. Mislim da je spominjano više puta.
Ovaj drugi je posebno koristan jer mi prati zdravlje, san, sportske aktivnosti i slično. Nije da bez toga ne može da se živi, može kao i bez većine druge tehnologije oko nas, međutim korisne informacije sam saznao po tom pitanju u proteklih par meseci. Vrlo jasnu vezu uvidiš između umora, imuniteta i nedovoljno sna, na primer.
Pritom sam rešio najiritantniju stvar na svakom telefonu koji sam imao ikad, a to je - zvonjava na pozive i notifikacije.
Ovaj drugi je posebno koristan jer mi prati zdravlje, san, sportske aktivnosti i slično. Nije da bez toga ne može da se živi, može kao i bez većine druge tehnologije oko nas, međutim korisne informacije sam saznao po tom pitanju u proteklih par meseci. Vrlo jasnu vezu uvidiš između umora, imuniteta i nedovoljno sna, na primer.

Pritom sam rešio najiritantniju stvar na svakom telefonu koji sam imao ikad, a to je - zvonjava na pozive i notifikacije.
- milospinkfloyd
ne znam, nikad nisam razmisljao o tim smartwatchevima...volim prave satove. Mada su odlicna stvar, ali kad mora da se bira..
- klisko
- Pridružio se: 01 Okt 2016, 00:09
- Garaža: Octavi A7FL 1.6TDI 2019, Octavia A5FL 1.9TDI 2010
Ja već neko vreme nosim Mi Band 2 i mehanički automatik. Izgleda odvratno kada Mi Band izviri ispod košulje. Sada razmišljam šta raditi kada dođe vreme za kratke rukave...
- milospinkfloyd
hahah jel stvarno na jednoj ruci nosis oba? Ne znam sta je smesnije to ili na svakoj ruci po jedan
Ovaj rad.

Moskovsko i srednje evropsko vreme.

Moskovsko i srednje evropsko vreme.

Poslednja izmena od aviator u 30 Mar 2017, 15:00, izmenjeno 1 put ukupno.
- klisko
- Pridružio se: 01 Okt 2016, 00:09
- Garaža: Octavi A7FL 1.6TDI 2019, Octavia A5FL 1.9TDI 2010
Da, samo se MB u principu ne vidi ispod košulje. Danas je prvi put nisam poneo u posljednja tri meseca. Sat skidam kada dođem kući. MB je narukvica, nije sat 

Trebam sutra da uzmem novi telefon. Nudi mi se očuvan Samsung Note 3 za 150eur. Jel to malo/puno? Jel ima nešto pametnije za te pare? Ali da je Samsung pošto se ložim na njihov prezasiceni ekran.