Računari
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Re: Računari
Samsung LED PLS (Samsungova verzija IPS-a) -> http://www.emmi.rs/monitor-monitor-23-s ... ctId=31639
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Ima Acer monitor, zaboravih malopre da slikam u firmi...
sent from my Google Nexus 7 using Tapatalk 2
sent from my Google Nexus 7 using Tapatalk 2
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ma znam da ima, ali ne sećam se kad sam video da ga neko koristi. To sam hteo da kažem.
Posetite www.garaza.rs !
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Samo da potvrdim, ajmo IT-ovci. Jel neko siguran da moze hdmi izlaz sa kompjutera da se konvertuje nekim adapterom na dupli cinc ili skart ulaz u tv?
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Sve moze 100%, samo je pitanje cene 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Što bi to radio? Potpuno je besmisleno.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Sto se tice monitora, znam i ja da je vrv najbolji onaj za 60.000, ali sam upravo zbog toga ogranicio budzet na ~12.000 pa ako vas ne mrzi preporucite mi nesto 

-
- Pridružio se: 17 Jan 2012, 21:35
- Garaža: Audi A4 B9 Avant 2.0TDI
Vidim da "madjarska kombinacija" za televizore je prosirila posao i na monitore... Ima dobrih monitora po zanimljivim cenama
http://www.kupujemprodajem.com/LG-i-Sam ... _id=134786
http://www.kupujemprodajem.com/LG-i-Sam ... _id=134786
Jedno pitanje, ako neko zna.
Da li se resetovanjem iz menija rutera telekom, hg532c, takodje resetuju podesavanja za adsl pristup?
Posto telekom ne daje lozinke i username za svoj adsl, ne mozes sam podesiti ruter, nego ga dobijes podesenog. A ne bi da zajebem to:)
Da li se resetovanjem iz menija rutera telekom, hg532c, takodje resetuju podesavanja za adsl pristup?
Posto telekom ne daje lozinke i username za svoj adsl, ne mozes sam podesiti ruter, nego ga dobijes podesenog. A ne bi da zajebem to:)
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Ne bi trebalo da utice na logovanje. Resetovanjem ponistavas izmene koje si sam nacinio u podesavanjima, tj vracas ih na default-na telekomova podesavanja.
Imao sam taj ruter pre nego sto sam presao na sbb, sigurno sam ga bar jednom resetovao, i mogao sam da se logujem nakon toga.
P.S. Zar ne treba telekom/telekom (negde i admin/admin) da bude default-na sifra za sve telekomove rutere?
Imao sam taj ruter pre nego sto sam presao na sbb, sigurno sam ga bar jednom resetovao, i mogao sam da se logujem nakon toga.
P.S. Zar ne treba telekom/telekom (negde i admin/admin) da bude default-na sifra za sve telekomove rutere?
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
Na mom zamenjenom je bilo admin/ztonpk.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Bilo je to, dok ja nisam zamenio i zaboravio 
Ruter mi je trenutno nedostupan, odnosno na tavanu je, a po ovom minusu mi se ne penje. Da uradi button reset
Tamo za restore factory defaults sa telekom/telekom accountom stoji da ce sve vratiti na fabricka podesavanja, ali koje fabrike, huawei ili telekoma?

Ruter mi je trenutno nedostupan, odnosno na tavanu je, a po ovom minusu mi se ne penje. Da uradi button reset

Tamo za restore factory defaults sa telekom/telekom accountom stoji da ce sve vratiti na fabricka podesavanja, ali koje fabrike, huawei ili telekoma?

Da ne misliš možda na wireless šifru?
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Jok.
Mislim na admin account rutera. Telekom/telekom je ostao isti. Ja sam na admin account dodao neku moju brljotinu, koju sam verovatno posle 10 minuta zaboravio
Mislim na admin account rutera. Telekom/telekom je ostao isti. Ja sam na admin account dodao neku moju brljotinu, koju sam verovatno posle 10 minuta zaboravio