Putevi u Srbiji
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Putevi u Srbiji
Zato sto mi je ovo jedna od omiljenijih tema i danima vidjam nove postove nadajuci se da je neko prijavio neku novu rupu da malo diskutujemo o njoj, a kad' god udjem vas dvoje vodite neku pricu koja nema veze sa temom a koju realno mozete da prebacite i na PP. + je Ljubitelj sagovornik sto automatski tera coveka da digne ruku na sebe.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Postoji li u NS-u neki broj telefona za prijavu rupa? Svaki dan kada krećem od kuće izbegavam jednu baš poveliku. Zbog nje moram 'il u blato il' opasno blizu pored parkiranih automobila. A tolika je da mogu točak da odvalim ako ne pazim... 

- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Ogi,
Covek iznosi svoje misljenje i ima pravo na to, kao i svi mi ovde. Pa ko hoce da ulazi u polemiku, neka ulazi, ko nece, ne mora. Ne tera ga niko puskom. To vazi za sve teme na ovom forumu. Ili bi bar trebalo da vazi. Sloboda misljenja, pa ma kakva ona bila je valjda ovde dozvoljena. Atmosfera na ovom forumu je generalno drugaska, drugacija, nego na drugim i valjalo bi da ostane tako.
Uzgred, juce sam primetio da su okrpili rupe na Pancevcu, po ko zna koji put. A on je mucenik, kao stara carapa koju krpis, a ona puca na mestu pored te krpotine. Rade i drugi kolosek pruge, koji je trebao da se radi pre 50 godina i vise, ali dobro doslo vreme i za to, bolje ikad nego nikad.
Ali ona metalna grbava ploca, sada vec sva iskidana, koja stoji na ispustu za B.D. Stefana je najveci hit.
Covek iznosi svoje misljenje i ima pravo na to, kao i svi mi ovde. Pa ko hoce da ulazi u polemiku, neka ulazi, ko nece, ne mora. Ne tera ga niko puskom. To vazi za sve teme na ovom forumu. Ili bi bar trebalo da vazi. Sloboda misljenja, pa ma kakva ona bila je valjda ovde dozvoljena. Atmosfera na ovom forumu je generalno drugaska, drugacija, nego na drugim i valjalo bi da ostane tako.
Uzgred, juce sam primetio da su okrpili rupe na Pancevcu, po ko zna koji put. A on je mucenik, kao stara carapa koju krpis, a ona puca na mestu pored te krpotine. Rade i drugi kolosek pruge, koji je trebao da se radi pre 50 godina i vise, ali dobro doslo vreme i za to, bolje ikad nego nikad.
Ali ona metalna grbava ploca, sada vec sva iskidana, koja stoji na ispustu za B.D. Stefana je najveci hit.
Jel može sada da se izađe na autoput za NS iz smera Galenike preko batajničke petlje?
A i dalje ne može iz NS-a za Galeniku?

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
nisam ni sumnjao da je VW u pitanju kad sam pročitao "pola brda" 

Boringly average, but also perfect for school run mums
Juce isao preko starog Savskog mosta iz pravca Dejtonke... auuu ono kad se ide preko sina na prilazu mostu moze ozbiljno se zdrnda tocak ako se neko malo brze zaleti.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Preko starog zeleznickog mosta uvek oprezno.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Preko starog zeleznickog samo ako mora da se ide, inace treba produziti kroz Karadjordjevu i popeti se na Brankov most. Ono je uzas.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ja vozim desnim tockom uvek po sini tuda i onda nema problema. Ako se sidje desnim s sine to je uzas...
Brzine idu u H-a !!!

Dimitrija Tucovića svučen kompletan asfalt od Batutove do podvožnjaka. Počeli da stavljaju prvi sloj novog i da glođu kontra smer.