Wolfy, imas od mene pice za sve sto si napisao!
Greska je sto ovako nesto tvrdis. Ne kazem da nije istina, ali je 30kkm veoma mali uzorak. Ko zna koliko situacija na putu jos nisi imao prilike da dozivis. Dobar deo tragedija se dogodi bas zbog toga sto ljudi misle da su uber soferi, pod cime ne podrazumevam divljanje i slicno, vec "sigurnu i bezbednu voznju".Wolfy napisao:I,mogu sa prilicnom sigurnoscu,da tvrdim da vozim odgovornije I sigurnije od mnogo starijih vozaca.
Drzim te za recAcaKayak napisao:Grujic, nije istina, ja sam evo prilicno ozbiljno shvatio kada je on zaorao asfalt kada je krenuo sa 1.2 tojotom i od tada izbegavam potezanje sa semafora protiv takvih azdaja.![]()
Wolfy, imas od mene pice za sve sto si napisao!
Zasto, sta sam uradio? Ako prenosenje tvoje izjave smatras uvredom onda je to tvoj problem, ja nisam nista izmislio.cozmo napisao:Acakayak obrati paznju na ponasanje.
Nego gde?McGruja napisao:Necemo da se svadjamo ovde
AcaKayak napisao: Wolfy, imas od mene pice za sve sto si napisao!
Pa posle tih pića sedite za volan i po gasu...paja napisao:![]()
![]()
![]()
Aco sad ti imaš piće.
Sve je to individualna stvar. Ja vozim motore od 12. godine, sa 14 sam vozio RS50 koja je uspela da dohvati 90-100kmh, sa 16 RS125 koja je i sad ozbiljna zujalica (180kmh, 0-100 za 6-7sec), nista od toga nisam ni ogrebao, a vrlo cesto su vozeni na limitu tamo gde moze. Nisu ostali neogrebani zbog srece, nego zato sto sam znao sta radim, pazio sam na sebe, a jos vise pazio sta rade drugi, cak i u tim godinama.nidza napisao:Jedini siguran način da te ti konji ne povuku je da ih NEMAŠ. Bio sam i ja mlad i brz, sama sreća je što sam vozio auto od 45ks u vašim godinama.
Tapatalk
Kakva je tu demokratija,kada ti neko uskrati PRAVO da za SVOJ novac kupis ono sta zalis?!nidza napisao:Uz dužno poštovanje mlađanim nam članovima foruma sa aždajama pod haubom. Pamet u glavu i ne dajte da vas ponesu vaše zveri. Najčešće je iskustvo ono što spašava živu glavu u saobraćaju, a to se ne postiže preko noći.
Na žalost, često ima ovakvih vesti i zbog toga je konjaža svežim vozačima strogo regulisana u nekim zakonima (npr Italija 80ks do nekih godina životnog ili vozačkog staža, nisam siguran). Ja mom detetu nema šanse da kupim monstrum od stotinu konja. Jedini siguran način da te ti konji ne povuku je da ih NEMAŠ. Bio sam i ja mlad i brz, sama sreća je što sam vozio auto od 45ks u vašim godinama.
Tapatalk