Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Zanimljivo: http://www.bizlife.rs/aktuelno/vesti-da ... e-biznisa/
Ali i demantovano. Kažu da je to za interno raseljene sa Kosova. OK. Sad da li je to za ljude koji su se još od pre doselii pa još nisu dobili ništa, ili se možda očekuje nova tura interno raseljenih?
Mada šta, s obzirom na to koliko naših odlazi i koliko sela umire, mogli bi ovi migranti to da popune heheh.
Ali i demantovano. Kažu da je to za interno raseljene sa Kosova. OK. Sad da li je to za ljude koji su se još od pre doselii pa još nisu dobili ništa, ili se možda očekuje nova tura interno raseljenih?
Mada šta, s obzirom na to koliko naših odlazi i koliko sela umire, mogli bi ovi migranti to da popune heheh.
Malo pred izbore...
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Jel to danas ovi imaju neki skup?
Vidim da su se botovi kod mene na poslu zesce unezverili. Po ceo dan su na telefonu, cujem pominju neke spiskove, ko dolazi, ko ne dolazi, nalaze se kod nekog video bima...
Vidim da su se botovi kod mene na poslu zesce unezverili. Po ceo dan su na telefonu, cujem pominju neke spiskove, ko dolazi, ko ne dolazi, nalaze se kod nekog video bima...

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Kurčić ima miting u BGu.
sent from Huawei P8 Lite using Tapatalk
sent from Huawei P8 Lite using Tapatalk
A ovi helikopteri po gradu su zbog mitinga?
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Iz Kruševca je krenulo minimum 8 autobusa, pošto sam video autobus sa br. 8, a verovatno ih je i više krenulo.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Ustvari sprema se nekakva smotra ili šta već policije.ftj napisao:A ovi helikopteri po gradu su zbog mitinga?
Žandarmerija, policija i vatrogasci već nekoliko dana vežbaju ispred palate na Nbgd-u.
I juče su leteli a svako ko je tuda prošao i bacio pogled mogao je da vidi binu, vozila i ljude kako uvežbavaju paradu.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Ok. A kako ce premijer da stigne i na to obelezavanje i na miting?
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Jaka petica 

Dok nije 6ica