Mobile uploads

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Momčilo
Reactions:
Pridružio se: 21 Mar 2020, 22:44

Re: Mobile uploads

Post od Momčilo »

Pa realno samo zbog pogleda su drugačiji, što što moraju da te zaobilaze, pa moraju i suncobran da zaobilaze, neće proći ispod tvog suncobrana sigurno..
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2013, 11:57
Garaža: Giulietta TB

Post od OMP »

Sator je dosta veci od suncobrana pa zauzima vise prostora, kolko videh dimenzije tih satora su oko 120x210cm, mada ima i manjih, suncobrane dosta ljudi i ne nosi ili im stoje sklopljeni kad se suncaju. Prosle godine oko nas dosta ljudi nije ni imalo suncobane cvrljili se na suncu a nije mi lakse da zaobidjem sator iz razloga sto kad su guzve na plazi nogom mogu da zgazim i ispod suncobrana i da se savijem da prodjem, deca i ne moraju da se savijaju a kad je sator nemas gde da zgazis nego na sam sator, na kraju krajeva nebitno je i sam pogled da zaklanjaju pa smeta.
Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:
Pridružio se: 08 Feb 2022, 00:31
Garaža: Opel Astra G 1.6i-16V

Post od Gazu »

E, ja bio u subotu. Da, tad nije bilo te trke. Pretpostavljam da je u nedelju jedino zgodno bilo išli ići onuda iza Karlovaca, ili skelom kod Futoga.

Ali što se suncobrana tiče, za onu tamo plažu bi taj šator imao smisla jer je ono sve kamenje, i čak nije ni šljunak gde bi mogao suncobran da uglaviš. Možeš tražiti neko kamenje u okolini, pa s time, ali u tu "zemlju" tako nema ubadanja suncobrana.

Inače se slažem sa ovim što kažete za suncobran i taj kao šator, suncobran je mnogo obzirniji za popunjenu plažu.

I slažem se i za dno, mada možda imam i kontraargument. Meni su plaže s velikim šljunkom gandne za šetanje, ali ovde to nije. Ovde je smo jedna velika čvrsta podloga s tankim slojem prašine na dnu koju zamutiš dok hodaš. Tako je to estetski gore od šljunkovite plaže, ali je lakše za šetanje.

Meni prija i to kao promena.

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Korisnikov avatar
OMP
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2013, 11:57
Garaža: Giulietta TB

Post od OMP »

Moj komentar za sljunkovitu plazu i kamenje u vodi se odnosilo na one slike iz crne gore ili odakle vec sa mora a ovo sto si ti postavio i ne vidim kako je ali po ovom sto vidim mi se ne svidja uopste :)
Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:

Post od Gazu »

Lakše je za šetanje u odnosu na krupan šljunak - na tom šljunku je smejurija gledati me. Baš mi za tabane nezgodno, mada verujem da bi se mogao naučiti na hodanje po tome. Ovde mogu da šetam, ali ne izgleda reprezentativno pod nogama kad ulaziš. Tako da donekle i potvrđujem to što kažeš. Kako obično pišu o Bešenovačkom jezeru, prvi put kad sam bio sam se i razočarao. Ipak je tu vađen laporac za cement. Al eto, ipak mi je fora nekad otići.

Napraviću snimak neki put kad budem opet išao, baš da se vidi sama plaža kakva je.

U stvari, evo s Google Mapsa slika na kojoj se savršeno vidi.
milanns
Reactions:
Pridružio se: 12 Okt 2012, 18:25

Post od milanns »

@lami ako ti nije problem napisi neke utiske za ovaj deo godine i Cg. Jel cistije, imal' guzve (tamo i na putu) i tako to. Ti si negde na Bd rivijeri? (ne znam nista na moru sem HN)

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

lami
Reactions:
Pridružio se: 19 Feb 2017, 15:34

Post od lami »

Trenutno nema guzve, mada od juce dosta kosovskih tabli, vidim i parking puniji. Ja samo u ovom periodu i septembru idem, posle ce biti nepodnosljivo. Trenutno baziran u Budvi, sada u Ulcinju na rucku
Prikačeni fajlovi
20240618_133759.jpg
20240618_121325.jpg
20240618_084746.jpg
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Kraj juna, možda prva nedelja jula, predstavlja super vreme za odlazak u CG.

Početkom jula naiđe neka struja koja rashladi vodu, koja se ujedno i zaprlja, valjda i zbog broja ljudi i sl.

Posle kraj avgusta i početak septembra, ali septembar ume da bude promenljiv, već od 10og.

TapaT

Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Mobile uploads

Post od Saša »

Sedim kod brice i čekam red šišanje kad “snimim” kroz izlog ovu gospođu napolju, deknula ona lepo vratima svog Passata ovog nesrećnog Yugića i još ih ostavila tako naslonjena, drnda pritom unutra telefon valjda, boli je p…

Slika

Ne žali svoj auto a još manje tuđi… Da je moj taj Yugić - krv bi mi mi proključala momentalno. Bez obzira što je to “samo” Yugić. Slika

Dajte ljudi, vaspitajte svoje gospođe na vreme po pitanju otvaranja vrata i naslanjanja na tuđa… :(
Korisnikov avatar
ljuba
Reactions:
Pridružio se: 19 Sep 2013, 19:52
Garaža: X-trail

Post od ljuba »

675eur :)

SlikaSlika

Sent from my SM-S906B using Tapatalk

Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Slika
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Gazu
Reactions:

Post od Gazu »

Saša napisao:Ne žali svoj auto a još manje tuđi… Da je moj taj Yugić - krv bi mi mi proključala momentalno. Bez obzira što je to “samo” Yugić.
Jedino ispravan način razmišljanja. Šta sad, ako voziš jeftin auto, pa da svako ima pravo da ga krlja...

Ali jbg, ima bahatih.

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Mobile uploads

Post od Saša »

Nijanse Renault boja, specijalne metalik (levo), metalik u sredini i “jednoslojne”

Slika

Moja NNP (“flame red”)

Slika
Korisnikov avatar
jocas
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:09
Garaža: Mazda CX-5 2.0 AWD 2022.

Post od jocas »

Kopaonik, pravi beg od vrućine. Preporuka za Woodside apartmane ko želi da bude u centru, odmah pored Gorskog, samo paziti kod izbora - pored je naravno gradilišteSlika

Sent from my SM-G988B using Tapatalk

Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

Slika

Sent from my SM-S916B using Tapatalk