Geza napisao:Smeta ti vojvoda i njegovih 4.000 tapšača, a ne smeta ti kada AV zatvori ceo grad?
Ne znam nisam osetio licno, zasto bi me pogadjalo onda.
Ovo je bilo licno jer sam kruzio, i da i to bi mi smetalo kako ne.
Pa svi mi oni smetaju podjednako, za razliku od vas svih.
Dobro kapiram treba imati postovanje prema onima koji su neke od vas pozaposljavali.
Ih koliko ih je uletelo preko DS u mojoj firmi, reke, za njih je AV mala beba.
igor_harris napisao:dusman napisao:igor_harris napisao:grujicd napisao:Mislim da je u pitanju disciplina. Svaki bus mora da ima predvodnika koji zna poimence koga je poveo. Sigurica da neće biti neželjenih dovikivanja ili zviždanja kad se ne sme. Da dolazi i lokalna ekipa to bi se teže kontrolisalo.
Bas tako. Oni ih sve vreme drze na kratkoj uzici. Svi ovi sto su dobili poslove cim se ne pojave na nekom skupu odma dobijaju pretnje i ukore. Nema tu zezanja, to je sekta iz koje se izlazak skupo placa.
Iz iskustva ili nagadjas ili lupio?
Znas pouzdano(licno) ili cuo od nekoga, neko ti rekao?
Cisto pitam da vidim tezinu tih reci.
Inace vidim nikom ne seta "vojvodin" sastanak u centru grada, hebao sam im svima mater ne mogu bre prvo normalno da odem do grada(Kalis, zoo vrt) sve pozatvarase zbog mentola koji bi da ratuje i njegovih ovcica, posle sam morao zenu i decu bukvalno da vodim na "ekskurziju" obilazak Beograda jer je kerova bilo svugde i nigde ne daju da se prodje, kreteni hebao ih onaj ko ih je i poslao i dok smo se vozili do dela grada gde zivimo(a tu smo skoro u centru) deca i supruga zaspase. Eto sta sve zbog jedne budale posten narod mora da trpi.
Al to vidim ovde nikom ne smeta.
Sve seseljevci, dno dna, leptejebo.
Sent from my ONEPLUS+A3003 using Tapatalk
Radim sa tim ljudima, na (moju) zalost. Neki su tu vec i dve godine, dosta su se opustili i pricaju sve vezano za organizaciju, ko ih je doveo, kako i zasto. Zasto mislis da lupam ili nagadjam?
Mislim da sam ipak bio u pravu kada sam rekao da obozavas da se prepucavas.
Pa pitam ako smem tako sam i mislio.
Sve OK, samo sam hteo da shvatim tezinu(istinitost) tvojih tvrdnji, shvatio sam.
Mislim, ustvari znam da nisi bio u pravu, ja sam poslednja osoba koja bi to radila, mada ti to verovatno izgleda zato sto ne drzim niciju stranu kao vi.
No nije bitno da se "ne prepucavamo" vise.
Zasto mislis da kad neko ne moze da se slozi sa tobom da onda "obozava da se prepucava"?
I odmah ste svi poceli ako nisi sa nama(opozicija) onda si protiv nas(sns).
Iako sam nebrojano mnogo puta i rekao da ih se gnusam i pljuvao po njima kao i po vasima, gde je tu rezon da nekoga prozoves sns-ovcem?
Sent from my ONEPLUS+A3003 using Tapatalk