Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
superboss
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:09

Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Post od superboss »

methane.master napisao:Slika

Par sati kasnije... na mitingu na kom je i Gerhard Schreöder

Slika
Jes' ti normalan. Nema zajebancije sa Šrederom, Tehnodromom i Klanom Nindža stopala

:mrgreen:
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Korisnikov avatar
Woodoo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:12

Post od Woodoo »

Slika
Korisnikov avatar
mića
Reactions:
Pridružio se: 10 Apr 2013, 09:43
Garaža: Corolla

Post od mića »

methane.master napisao:Slika

Par sati kasnije... na mitingu na kom je i Gerhard Schreöder

Slika
Jel ste videli i nadu macuru, videh na tv da je bas lepo cakulala sa srpskom majkom.

Gesendet von meinem SM-J500FN mit Tapatalk
Korisnikov avatar
dusman
Reactions:
Pridružio se: 16 Avg 2013, 15:06

Post od dusman »

Geza napisao:Smeta ti vojvoda i njegovih 4.000 tapšača, a ne smeta ti kada AV zatvori ceo grad?
Ne znam nisam osetio licno, zasto bi me pogadjalo onda.
Ovo je bilo licno jer sam kruzio, i da i to bi mi smetalo kako ne.
Pa svi mi oni smetaju podjednako, za razliku od vas svih.
Dobro kapiram treba imati postovanje prema onima koji su neke od vas pozaposljavali.
Ih koliko ih je uletelo preko DS u mojoj firmi, reke, za njih je AV mala beba.

igor_harris napisao:
dusman napisao:
igor_harris napisao:
grujicd napisao:Mislim da je u pitanju disciplina. Svaki bus mora da ima predvodnika koji zna poimence koga je poveo. Sigurica da neće biti neželjenih dovikivanja ili zviždanja kad se ne sme. Da dolazi i lokalna ekipa to bi se teže kontrolisalo.
Bas tako. Oni ih sve vreme drze na kratkoj uzici. Svi ovi sto su dobili poslove cim se ne pojave na nekom skupu odma dobijaju pretnje i ukore. Nema tu zezanja, to je sekta iz koje se izlazak skupo placa.
Iz iskustva ili nagadjas ili lupio?
Znas pouzdano(licno) ili cuo od nekoga, neko ti rekao?
Cisto pitam da vidim tezinu tih reci.

Inace vidim nikom ne seta "vojvodin" sastanak u centru grada, hebao sam im svima mater ne mogu bre prvo normalno da odem do grada(Kalis, zoo vrt) sve pozatvarase zbog mentola koji bi da ratuje i njegovih ovcica, posle sam morao zenu i decu bukvalno da vodim na "ekskurziju" obilazak Beograda jer je kerova bilo svugde i nigde ne daju da se prodje, kreteni hebao ih onaj ko ih je i poslao i dok smo se vozili do dela grada gde zivimo(a tu smo skoro u centru) deca i supruga zaspase. Eto sta sve zbog jedne budale posten narod mora da trpi.
Al to vidim ovde nikom ne smeta.
Sve seseljevci, dno dna, leptejebo.
Sent from my ONEPLUS+A3003 using Tapatalk
Radim sa tim ljudima, na (moju) zalost. Neki su tu vec i dve godine, dosta su se opustili i pricaju sve vezano za organizaciju, ko ih je doveo, kako i zasto. Zasto mislis da lupam ili nagadjam?
Mislim da sam ipak bio u pravu kada sam rekao da obozavas da se prepucavas.
Pa pitam ako smem tako sam i mislio.
Sve OK, samo sam hteo da shvatim tezinu(istinitost) tvojih tvrdnji, shvatio sam.
Mislim, ustvari znam da nisi bio u pravu, ja sam poslednja osoba koja bi to radila, mada ti to verovatno izgleda zato sto ne drzim niciju stranu kao vi.
No nije bitno da se "ne prepucavamo" vise.
Zasto mislis da kad neko ne moze da se slozi sa tobom da onda "obozava da se prepucava"?
I odmah ste svi poceli ako nisi sa nama(opozicija) onda si protiv nas(sns).
Iako sam nebrojano mnogo puta i rekao da ih se gnusam i pljuvao po njima kao i po vasima, gde je tu rezon da nekoga prozoves sns-ovcem?

Postujte saobracajne propise!!!
Korisnikov avatar
igor_harris
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)

Post od igor_harris »

Ko kaze da ja podrzavam bilo koju politicku opciju? Nisam cak napisao ni da cu izaci na glasanje.
Ja sam samo nezadovoljan gradjanin, a ti i takve automatski stavljas u kos sa opozicionarima, cak ides toliko daleko da na osnovu par recenica neke ljude prozivas da su clanovi stranaka. Zato te svi ovde i prozivaju da si postovalac SNS politike, to je taj njihov udbaski fazon.
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

dusman napisao:Pa svi mi oni smetaju podjednako, za razliku od vas svih.
Dobro kapiram treba imati postovanje prema onima koji su neke od vas pozaposljavali.
Ovako pogan jezik može da ima samo neko ko je svakodnevno na Pink-Informer info terapiji. Možeš da sikćeš i glumiš čuđenje koliko ti volja, objektivan i dobronameran čovek se nikada ne bi usudio da napiše ovakvu gadost grupi ljudi o kojima ne zna gotovo ništa.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Pa on dobija izbore lagano ako ima Cecinu (a samim tim i njenih fanova) podršku.
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:

Post od Vladapetr »

Baš je Ceca toliko bitan faktor ;) Za vreme DS-a je uhapšena i poslata na robiju, pa im se to nije obilo o glavu na izborima.

Vidim malopre ovaj klip, deluje neverovatno:
http://www.clip.rs/kad-hitna-pomoc-inte ... irali/8485
Korisnikov avatar
dusman
Reactions:

Post od dusman »

igor_harris napisao:Ko kaze da ja podrzavam bilo koju politicku opciju? Nisam cak napisao ni da cu izaci na glasanje.
Ja sam samo nezadovoljan gradjanin, a ti i takve automatski stavljas u kos sa opozicionarima, cak ides toliko daleko da na osnovu par recenica neke ljude prozivas da su clanovi stranaka. Zato te svi ovde i prozivaju da si postovalac SNS politike, to je taj njihov udbaski fazon.
Dakle ti ne podrzavas nikog(sto je ok, postujem jer isto bar tu mislimo) i ti nisi sns-ovac, a ja takodje bezbroj puta isto rekao da ne podrzavam nikoga sem sebe pljunu javno i po opoziciji i po AV i ja sam sns-ovac.
Ajd molim te kojom logikom?
Aj do sad sam sve bio u drustvu svi kazu da sam opzicionar, ovde ljudi kazu da sam snsovac, a ja i jednima i drugima kazem da me za sve njih zabole lakat, a izaci cu jer mislim da je to duznost svakog punoletnog gradjanina ove zemlje da da svoj glas za ono sto misli da ce doprineti boljitku njemu i njegovoj deci/porodici, dal to bio bilo ko od danasnjih ili sutra nekih drugih kandidata.
Iskljucivo kazem zato sto ste prvo mene nazvali tim pogrdnim imenom i tom pripadnoscu, pa sam tek onda ja vama uzvratio.
Pre bi se reklo da vi koristite te udbaske metode, ako nisi za nas onda si protiv i samlecemo te, pa necete.

Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Vladapetr napisao:Baš je Ceca toliko bitan faktor ;) Za vreme DS-a je uhapšena i poslata na robiju, pa im se to nije obilo o glavu na izborima.

Sprdam se :)

Jadni su mi ovi "poznati" na sns poselu.

Ne znam jel bilo :)

http://www.njuz.net/sta-poznati-pisu-na-tviteru-46/
Poslednja izmena od Floyd u 26 Mar 2017, 11:36, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
dusman
Reactions:

Post od dusman »

Vladapetr napisao:
dusman napisao:Pa svi mi oni smetaju podjednako, za razliku od vas svih.
Ovako pogan jezik može da ima samo neko ko je svakodnevno na Pink-Informer info terapiji. Možeš da sikćeš i glumiš čuđenje koliko ti volja, objektivan i dobronameran čovek se nikada ne bi usudio da napiše ovakvu gadost grupi ljudi o kojima ne zna gotovo ništa.
Pogan jetik profesore, pa vi prvi pisete o nekima koji su dobili posao od sns-a a kad ja napisem da je neko dobio posao od DS-a(a znam licno ljude svi dobri drugai znamo se 20 god) to je onda pogan jezik.
Vid majku mu profesore.
Gde je tebi logika nestala.
Kad ti pricas nesto to je defacto istina, a kad ja kazem isto to je pogan jezik gledam i slusam Informer-Pink, koji si ti Gebels.
Samo te zamisljam, i uzasavam se koji si ti profil coveka.

Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

Brate tebe ce srcka da strefi od ove teme.. Opusti se malo, mnogo si napet.
Preskoci ovaj topic, citaj malo o automobilima, tome uglavnom i sluzi ovaj forum.
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:

Post od Vladapetr »

Floyd napisao:
Vladapetr napisao:Baš je Ceca toliko bitan faktor ;) Za vreme DS-a je uhapšena i poslata na robiju, pa im se to nije obilo o glavu na izborima.

Sprdam se :)

Jadni su mi ovi "poznati" na sns poselu.

Ne znam jel bilo :)

http://www.njuz.net/sta-poznati-pisu-na-tviteru-46/
Na spisku ima gomila poltrona i onih koji su se debelo okoristili uz ovu vlast, ali neka imena su me baš iznenadila. Npr Grbović koji svako malo pljuje po Čoviću i AV, Ejdus koji je pre par meseci dao intervju kako nam deca beže iz zemlje jer je vode neznalice sa kupljenim diplomama, Branko Kockica (ovo je čista sentimetalnost)...
Korisnikov avatar
dusman
Reactions:

Post od dusman »

Ni najmanje, sto se ne moze reci za neke druge.
Preskaci ti koga hoces, pusti druge da odlucuju sta ce preskakati, citam ja sve i o sijalicama, bas sam tebi odgovorio tamo na pitanje o istim.

Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:

Post od Vladapetr »

dusman napisao:Pogan jetik profesore, pa vi prvi pisete o nekima koji su dobili posao od sns-a a kad ja napisem da je neko dobio posao od DS-a(a znam licno ljude svi dobri drugai znamo se 20 god) to je onda pogan jezik.
@Igor je pisao o ljudima koji su kod njega u firmi dobili posao preko sns-a.
Ti odgovoriš da razumeš "naše" stavove (ko smo ovde mi?) pa branimo DS jer su NEKI OD NAS tako dobili posao.

Takvu zamenu teza i trovanje svake rasprave možeš da naučiš samo u Informeru.
Odgovori