Mobilne telekomunikacije
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Re: Mobilne telekomunikacije
To sto ti on napise koliko ce kao da skine kad selektujes povrsinu nema veze sa mozgom, u stvari skine visestruko manje.
Meni iGO vise odgovara da na primer podesim da kada se vracam iz PL za SRB da izbegne deonicu od 12 km sa putarinom kroz Slovacku.
Interno po PL koristim Google Maps.
Interno po PL koristim Google Maps.
Ikac, a što ne Google maps do Srbije?
Jok, nego numes da koristisaviator napisao:Vickasto. Gmaps, za offline nav, bar meni nudi max. oko 1.7GB. To je mapa manja od površine Srbije.
Za svako iole duže putovanje neupotrebljivo. Čak i da hoćeš da obidješ Grčku.

Skines koliko hoces, evo 4x1.7Gb:

Here je tu jos bolji, skines mapu cele Evrope odjednom ili posebno zemalja koje ti trebaju.
Sent from the 7th edge of the 3rd World.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Na Here se skida po država. Red veličine je 100mb po državi. Meni se vise puta pokazala kao nepogrešiva.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Koliko sam ja pročitao na GoogleMaps moraju da se skidaju fragmenti površine od 50x50km, što je totalni čabar ako npr. treba da idem iz Minhena u Obrovac kod Zadra, pa da se okolo vozikam do Plitvica i do manastira Krka, onda da podjem odatle prema Kragujevcu, pa iz Kragujevca da idem na Halkidiki (naša "prilično" normalna ruta).
IGo me služi godinama savršeno, mapa ima svuda po webu i stvarno su veoma precizne, ne vidim ni jedan logičan razlog zašto koristiti bilo šta drugo, dok god ovo može džabe da se dobije.
IGo me služi godinama savršeno, mapa ima svuda po webu i stvarno su veoma precizne, ne vidim ni jedan logičan razlog zašto koristiti bilo šta drugo, dok god ovo može džabe da se dobije.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Maps koristim samo kada nisam u romingu.aviator napisao:Ikac, a što ne Google maps do Srbije?
Igo mi odgovara sto usput lako nadjem pumpu ili sl. u offlineu.
Mada sada nesto ne mogu da nadjem iGo za P9 Lite. Na S5 radi super, na P9 Lite isti prijavljuje gresku.
kragujevac napisao:Koliko sam ja pročitao na GoogleMaps moraju da se skidaju fragmenti površine od 50x50km, što je totalni čabar ako npr. treba da idem iz Minhena u Obrovac kod Zadra, pa da se okolo vozikam do Plitvica i do manastira Krka, onda da podjem odatle prema Kragujevcu, pa iz Kragujevca da idem na Halkidiki (naša "prilično" normalna ruta).

- kragujevac
Očigledno da sam pročitao nešto budibogsnama matoro
.Ovo nije loše, samo mu ovaj "rok trajanja" od mesec dana nije nešto ekstra pozitivno. Šta se dešava sa kartama ako se ne uradi update?

Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Nista, samo moras da ih otvaras kroz Offline maps opciju.
Znači Ikac, pojma nemaš.ikac2000 napisao:Maps koristim samo kada nisam u romingu.aviator napisao:Ikac, a što ne Google maps do Srbije?
Mada sada nesto ne mogu da nadjem iGo za P9 Lite. Na S5 radi super, na P9 Lite isti prijavljuje gresku.

Ako te "zeza" iGo, probaj novu verziju NextGen. Radi na svim rezolucijama ekrana, mada joj trebaju licencni fajlovi.
- kragujevac
Gde naći licencne fajlove, imaš li neki link?
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Ruski forum 4pda. Moraš da se registruješ.
Upravo me NextGen i zeza na P9 Liteaviator napisao:Znači Ikac, pojma nemaš.ikac2000 napisao:Maps koristim samo kada nisam u romingu.aviator napisao:Ikac, a što ne Google maps do Srbije?
Mada sada nesto ne mogu da nadjem iGo za P9 Lite. Na S5 radi super, na P9 Lite isti prijavljuje gresku.![]()
Ako te "zeza" iGo, probaj novu verziju NextGen. Radi na svim rezolucijama ekrana, mada joj trebaju licencni fajlovi.

Sent from my SM-T113 using Tapatalk
Verovatno ti fale neke licence.