Putevi u Srbiji

Stanje na putevima, registracija, osiguranje i druge informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
!GOR
Reactions:
Pridružio se: 08 Maj 2012, 20:46
Garaža: Audi A5 Sportback FL

Re: Putevi u Srbiji

Post od !GOR »

Red je bio, sad samo da na isfusare.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Jeste bio red. Naročito je nizbrdo bilo loše jer su radili neke cevovode pa krpili.
Sve je moguće pa i da isfušere ulicu u kojoj su svukli obe trake. Videćemo.
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Kuzmanovic napisao:Preko starog zeleznickog samo ako mora da se ide, inace treba produziti kroz Karadjordjevu i popeti se na Brankov most. Ono je uzas.
A karadjordjeva je kao bolja :kezo:

Ja sam sinoc isekao gumu u 29-om. Pravac prema Trgu, kad se suzi u dve trake, uleteo u saht po onog kisi. Saht sam i video, al autobus mene nije video, pa sam morao da bezim... Na pogresnu stranu ocigledno...
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Ti baš imaš issue sa tim gumama :)
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Bolja je nego most, bar potez od zeleznicke do penjanja na Brankov. Dalje prema Kalemegdanu je uzas.

Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Sta oces bre, ne secam se kad sam zadnji put... Fazon bar godinu dana. Ne bi se ni ova sjebala da je bila nova, nego kad odsluzi sezonu ide u kantu...
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

@Kuzmanovic
Ma dal si lud.. Pa to je najgori potez Karadjordjeve :kezo:
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
TDI
Banned
Reactions:
Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
Garaža: VW Passat B5.5 Variant

Post od TDI »

Ako je u skorije vreme obnove, duze ce trajati, jer vise nije toliko opterecena teretnim saobracajem. A dok nisu pustili Pupinov most, koji je izmestio tranzit iz Karadjordjeve ulice, cak i kada bi je obnavljali, zbog frekvencije saobracaja, to je bivalo u veoma teskim uslovima. Sada bi bilo mnogo lakse.
Slika
„ Све срећне породице личе једна на другу; свака несрећна породица несрећна је на свој начин. ” - Лав Николајевич Толстој
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Day Walker napisao:@Kuzmanovic
Ma dal si lud.. Pa to je najgori potez Karadjordjeve :kezo:
Meni je i dalje bolje tuda nego starim mostom. Bar nemam osecaj da ce mi se auto zaneti i direktno sudariti sa tramvajem ili kamionom. :D

Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Pre 2 meseca asfaltirano nakon stavljanja novih cevi za vodu. Toliko je dobro odradjeno da su se vec pojavile udarne rupe. A stari asfalt pored koji je tu godinama je i dalje netaknut. Takodje, blizu mene u jednoj ulici su jos pre 2-3 nedelje nekoliko iskopanih rupa gde su stavljali cevi pripremili za asfaltiranje (znaci ocistili sve i poravnali) asfaltirali pola, a pola ostavili da stoje rupe, sa jako ostrom ivicom jer je seceno masinom i dubine jedno 6-7 cm. :glavomuzid:

Slika
Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3

Post od schonenk »

Paja napisao:Jeste bio red. Naročito je nizbrdo bilo loše jer su radili neke cevovode pa krpili.
Sve je moguće pa i da isfušere ulicu u kojoj su svukli obe trake. Videćemo.
Dobro doslo ljudima da se drpisu znakovi upozorenja. Jeste da pise na njima Beograd put - u toku radovi, umesto da pise "u toku nerad", ali sluze svrsi.

Ja se zacudih sto su radovi slabo obelezeni, kad imam sta da vidim popevsi se u ulicu Vojvode Savatija. Neko se dosetio i pomerio taj njihov znak na mesto gde vec mesecima stoji krater nakon radova JKP Vodovod i kanalizacija.

Evo napravi sam i malu mapu identicnih rupa>

Slika

1. Zivka Karabiberovica (kraj Djeram pijace)
2. Dalmatinska
3. Vojvode Savatija

Pomenuto preduzece odradi posao, napravi rupu precnika par metara i na kraju naspe sljunak. Sljunak posle nekog vremena uglavnom potone. U Vojvode Savatija je automobil izvlacen iz vrtace u koju je upao prelazeci rupu.

Slika

Ista je bila i u Branka Krsmanovica, ali su zbog fekvencije ipak odlucili da je saniraju posle mesec dana.

Ja sam obilazeci je uspeo da nakrivim tek namesten i sveze ofarban branik na glupavi izum nekog genija, nalepljeni ivicnjak.

Slika
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Ja sam jednu takvu zapusio pickaranjem na sajtu za prijavu rupa. 'ebo sam im sve po spisku, recnik kurac picka dupe sisa varijanta. Brzo su zapusili krater. Dajte radite nesto, verujte da su osetljivi na napusavanje, ja sam tako sredio 5-6 rupa, kratera, poprecnih iskopina itd. Nema nista od kukanja po forumu. Ja sam vec pisao da sam zbog jednih iskopina pisao na 6-7 institucija i na kraju su sredili.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Nadležan je onaj koji je kopao, npr. BVK koji daje nalog Beograd putu. Ja sam dobio broj naloga od BVK i insistirao od BP da urade. Okrpili su posle urgencije betonom, a na asfalt se malo duže čekalo.

TT
Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3

Post od schonenk »

Pisao sam im ja vise puta na tom sajtu, fotkao, zvao telefonom, jedino nisam probao taj recnik :kezo: Inace, vidim da im je sajt trenutno u krsevitom stanju, nije moguce primeniti nijedan filter za pretragu zahteva.

Probacu i to sa nalogom BVK, ali verujem da je metoda Beograd puta idemo kada se nakupi. Do tada ignore.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Ko zna ko je kopao. Zovi komunalnu.

TT
Odgovori