Hot hatch
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Hot hatch

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Brži je, al' u mesecu nürburgringu 

Civic je banana od auta u Srbiji.
Nemoj tako, super je on i mnogi ga ovde sanjaju... Meni bi bio br.1 da sam 20g mlađi 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Kakav bi smeker bioVelja napisao:Nemoj tako, super je on i mnogi ga ovde sanjaju... Meni bi bio br.1 da sam 20g mlađi

Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Honda je brža od Golfa u svim uslovima sem u potezanju iz mesta.Ivan napisao:Mislis sprdaju se sa mnogo sporijim autom koji je brzi u nekim strogo kontrolisanim uslovima
Послато са GT-N7100
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Ajoj, bas ga je demolirao. Znaju Svabe sta je najbitnije za kupca. Svaki amater ce biti odlican i nema tog profesionalca koji ce ga nadmasiti, 100 startova od 100 ce biti idealno.
Na stazi i u gtr-u ces biti sporiji od iole brzeg automobila ako je rival dovoljno vest i lud za volanom.
Na stazi i u gtr-u ces biti sporiji od iole brzeg automobila ako je rival dovoljno vest i lud za volanom.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Meni stvarno nije jasno da l bi iko očekivao drugačije.
Bolje pitanje je što VW nema konkurentan HH bez 4x4. U svojoj klasi je najsporiji.
Bolje pitanje je što VW nema konkurentan HH bez 4x4. U svojoj klasi je najsporiji.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Zapravo je brza samo na suvoj stazi.starac vujadin napisao:Honda je brža od Golfa u svim uslovima sem u potezanju iz mesta.Ivan napisao:Mislis sprdaju se sa mnogo sporijim autom koji je brzi u nekim strogo kontrolisanim uslovima
Послато са GT-N7100
Ako se uzme u obzir da amateru treba auto s boljom kontrolom i da ne ume da salta kao profesionalci, nije brza ni na stazi.
Ji4, pa sto bi iko u poredjenju fwd i 4x4 izabrao fwd?
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Amater će lakše brzo da vozi fwd nego 4wd. Za jako brzu vožnju 4wd treba da vozač ima drugačiji mentalni pristup i da ne diže nogu s gasa kada mu mozak kaže da bi to trebalo da uradi i treba sebe mentalno da gura iznad limita na koji je navikao, a koji auto može bez problema da podnese...to baš ne mogu amateri. Za amatera je najlakše da kontroliše fwd u graničnim uslovima vožnje jer je ponašanje većine fwd kola u takvim situacijama u skladu s logikom i našim instiktima.
Poslednja izmena od starac vujadin u 10 Mar 2016, 22:13, izmenjeno 1 put ukupno.
Ako je poenta da hh bude fwd i manuelni, da bi bio pure hh, onda lepo postoje Cupra i Megane RS koji ne lice na svaciji prvi auto u NFS Underground kog se danas svi stidimo.
Ja sam imao i tribal 

Ovde je razliku napravio menjač sa tom launch control opcijom. R sa manuelnim menjačem je iznad 60kmh jednak ili sporiji od civica u bilo kom međuubrzanju, što je i normalno.
Ostalo je više stvar lične preferencije, ja bih uvek uzeo manuelni R pre nego dsg, da se zadržim na samo tom modelu...
Ovaj klip je malo udarac ispod pojasa svakako, german style, čak i bespotreban, jer su oba automobila zaiste odlični svaki na svoj način. Golf je u jednom od najboljih svojih izdanja, a šljivik je odličan hard core auto, sa odličnim turbo prvencem... Prosto milina kad vidiš tako dva auta sa toliko aduta
Sent from my D5503 using Tapatalk
Ostalo je više stvar lične preferencije, ja bih uvek uzeo manuelni R pre nego dsg, da se zadržim na samo tom modelu...
Ovaj klip je malo udarac ispod pojasa svakako, german style, čak i bespotreban, jer su oba automobila zaiste odlični svaki na svoj način. Golf je u jednom od najboljih svojih izdanja, a šljivik je odličan hard core auto, sa odličnim turbo prvencem... Prosto milina kad vidiš tako dva auta sa toliko aduta

Sent from my D5503 using Tapatalk
Koliko je ovaj bespotreban toliko ce biti i sledeci koji najavljuju - Drag Race GTD vs GTI vs R.
Koja nebuloza. Otprilike mogu u metar da im kazem koja ce razlika biti.
Koja nebuloza. Otprilike mogu u metar da im kazem koja ce razlika biti.