Mobile uploads

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Re: Mobile uploads :)

Post od Xepoj87 »

Zar on nema vec amg paket?

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Milos_kg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm

Post od Milos_kg »

Zaista ne znam, i mene zivo interesuje sta je uracunato u tih 25k dodatne opreme :pardon:
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Milos_kg napisao:Auto placen 64.910chf + 25.680chf dodatna oprema + felne nisu uracunate ovde koje su kostale oko 5.000chf - ukupno oko 96.000chf.

Slika
Pa ovo nije faktura nego procena dilera na osnovu kataloške vrednosti :) Lepo dole piše da je to cena konkretnog modela na osnovu kataloga (cenovnika).

Imam i ja takav papir za moj negde i cena je daleko veća nego što sam ja platio.

Bez obzira na to, on je dobro prošao sa ovim autom jer ga je dobio za oko 5000 manje nego što vredi na tržištu. Sumnjam da je i diler vlasniku davao više od 25k jer su cene otišle u q kad je franak ojačao. Sad nov ML sa jakom opremom možeš da uzmeš za manje od 90k.
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Dobro, i franak je 2011 bio dosta slabiji, pa to nije bilo 90.000e kao sto je danas.
Nekih 80.000e je maximum sto moze da kosta C 250 CDI 4matic i to da ima sve.

Milos_kg, pitao sam za AMG, ali vidim sada na kompu da nema, pa je verovatno za AMG felne i to one nardkane sa mnogo krakova, mogao da plati 5000chf, pa ne vidim sta ce mu te na poklon :) Ili su to njegove, pa ste ih nesto sredjivali samo?
Floyd
Reactions:

Post od Floyd »

Ako se dobro secam, bas u drugoj polovini 2011 je franak podivljao. Nebitno, samo kazem da ovo nije faktura.
Korisnikov avatar
Milos_kg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm

Post od Milos_kg »

Ovo su 17ice felne sa zimskim gumama. Letnji set je 18 i to su te felne koje su kostale 5.000chf (ne znam da li su AMG, ali da imaju dosta krakova, imaju).
Ove sa slike je brat nasao vrlo povoljno, pa ih je uzeo, takodje 18ice, tako da sad imaju 2 seta 18ica.

@Floyd
Preneo sam ono kako je meni receno. Francuski ne znam, pa ne znam ni da protumacim sta pise na papiru. Ako ti tako kazes, onda ok. Ili je ona fora da se ku**e da voze mnogo skup auto, ili ni oni sami ne znaju da to nije realna cena, ili je mozda sve istina kako je i meni preneto. Istina je tamo negde :)
Bilo kako bilo, prosao je zaista povoljno, jer je za 25k uzeo bukvalno nov auto sa preprcanom opremom (koju i ne zna da koristi, jer je u njega presao iz Golfa 4 TDI :mrgreen: :kuku: ).
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Hedonista, navik'o na najbolje :D
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Nije lose :)

Slika
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Baš je mačo. :)
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Xepoj87 napisao:Milos_kg, pitao sam za AMG, ali vidim sada na kompu da nema, pa je verovatno za AMG felne i to one nardkane sa mnogo krakova, mogao da plati 5000chf, pa ne vidim sta ce mu te na poklon :) Ili su to njegove, pa ste ih nesto sredjivali samo?
Ima AMG paket auto.
Floyd
Reactions:

Post od Floyd »

Milos_kg napisao:@Floyd
Preneo sam ono kako je meni receno. Francuski ne znam, pa ne znam ni da protumacim sta pise na papiru. Ako ti tako kazes, onda ok. Ili je ona fora da se ku**e da voze mnogo skup auto, ili ni oni sami ne znaju da to nije realna cena, ili je mozda sve istina kako je i meni preneto. Istina je tamo negde :)
Nisam dovodio u pitanje ono što ti kažeš ili ono što ti je brat rekao nego samo cenu. Dileri ovde kad prodaju polovan auto, za nov uvek navode najveću moguću cenu iz cenovnika (koju niko ne plaća), kako bi opravdali cenu polovnjaka. Sad kako je franak podivljao a i pre 4 godine, oni stavljaju cene po starom kursu pa ti kao i na to daju tzv. euro bonus. Ispada kao da ti auto poklanjaju a ne da ti ga naplate onoliko koliko i košta :)

Cena koju je on platio je stvarno ok ali nije ga dobio za 70k manje u odnosu na nov iako lepo zvuči :)
Poslednja izmena od Floyd u 28 Mar 2015, 20:39, izmenjeno 1 put ukupno.
Xepoj87
Reactions:

Post od Xepoj87 »

Da, sada vidim po sedistima, a ne umem na restyle karavanu da prepoznam spolja. Onda me zanima koje je felne doplatio 5000chf... Osim ako je njih kasnije kupovao, a ne kada je narucivao auto.

Sent from my Sony
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

E moj merc poznavaoce :isplazijezik:
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross