Grčka
Re: Grčka
Jbg dragane brz si sa presudama a sam kazes da si prvi put i to je bukvalno kao da si obisao 0.001% grcke turisticke ponude. Verujem da sa malom decom ne mozes da istrazujes plaze i slicno al probaj svakako da izvuces maksimum iz tog mesta.
Po meni bas i Gr i nije u prednosti zbog blizine jer ti obrni okreni treba minimum 10 sati voznje sto je putesestvije u poredjenju sa istrom do koje stignes za 5-6 sati mnogo opustenije voznje. Al zato temperatura mora i plaze generalno nisu za poredjenje.
Po meni bas i Gr i nije u prednosti zbog blizine jer ti obrni okreni treba minimum 10 sati voznje sto je putesestvije u poredjenju sa istrom do koje stignes za 5-6 sati mnogo opustenije voznje. Al zato temperatura mora i plaze generalno nisu za poredjenje.
Dragane, za sve da kažemo da si u pravu, ali za more teško. Nije da ne postoji bolje i lepše, samo to sigurno nema na mnogo mesta, i sigurno nije u Turskoj i Hrvatskoj (koje su se ovde pominjale).
@schonenk
Na Sitoniji ove godine je baš dosta Italijana, naročito sa kamperima. Kampovi su puni Francuza, Nemaca, istina, nešto manje.
Nemci u Grčku idu gotovo isključivo avionom, i ima ih na Krfu (manje nego Engleza), na Skiatosu, Kritu i Santoriniju (barem pre desetak godina),za ostalo ne znam. U svakom slučaju ne bih se kladio da više Nemaca letuje u Hrvatskoj nego u Grčkoj. Samo su malo lepše raspoređeni .
@schonenk
Na Sitoniji ove godine je baš dosta Italijana, naročito sa kamperima. Kampovi su puni Francuza, Nemaca, istina, nešto manje.
Nemci u Grčku idu gotovo isključivo avionom, i ima ih na Krfu (manje nego Engleza), na Skiatosu, Kritu i Santoriniju (barem pre desetak godina),za ostalo ne znam. U svakom slučaju ne bih se kladio da više Nemaca letuje u Hrvatskoj nego u Grčkoj. Samo su malo lepše raspoređeni .
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Vise nemackih tablica ces videti iz prostog razloga sto je neuporedivo blize otici do istre nego do atine pa ce tako turisti iz zapadne evrope najcesce putovati avionom a kad vec idu avionom onda im destinacije koje su nama blize nisu toliko interesantne. Opet kazem grcka ima mnogo veliku ponudu i iznenadili biste se koliko amerikanaca letuje tamo a ne zapadnih evropljana.
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Prošle godine sam bio na Tasosu u Skali Potamia na Paradise Beach-u, i bilo mi je po meri. Definicija mora za mene. Za razliku od Potosa, dosta je manja gužva, bar je moje iskustvo takvo. Za ležaljke i suncobrane nije bio problem. Ispred apartmana smo imali bar sa ležaljkama i suncobranima i svaki put smo, bilo ujutru ili popodne, našli mesto. Normalno, poruči se piće i rešena stvar. Najčešće smo pre ručka ostavljali i peškire i igračke na ležaljkama i sve nas je lepo čekalo popodne.
- Martin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
- Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G
Dragane, sledeće godine pravac Sitonija...ili Lefkada (ali kada mališa još malo poraste) - da popraviš utisak.
Inače, Olimpijska regija i nije nešto posebna...konkretno, Paralija i Olimpik Bič jesu ok, ali se tamo sigurno ne bih vraćao.

Inače, Olimpijska regija i nije nešto posebna...konkretno, Paralija i Olimpik Bič jesu ok, ali se tamo sigurno ne bih vraćao.
Ja sam trenutno na Sitoniji sa klincima. Ranijih godina sam bio na ostrvima (Zakintos, Lefkada i Kefalonija). Lepo mi je bilo svuda. Trenutno sam u Nikitiju, koji smo izabrali zbog blizine smestaja moru. Medjutim ja mrzim te gradske plaze, jer su u vecini slucajeva 5 klasa ispod nekih manjih, zabacenijih. Sitoniju sam ranije celu obisao i stvarno ima dobre ponude. Ovde, iako sam na 20m od mora bukvalno svaki dan sa klincima idemo na obliznje plaze...

Tapatalk Post

Tapatalk Post
Ajde da max skratim - dosao sam po preporuci u apartmane koji su medju skupljima od onih koje sam gledao, i medju boljima po oceni na netu. Zatekao stanje sledece - podzemna garaza je tu, ali fokus ne moze iz prve da se parkira na trecini mesta. Bukvalno kao da je neko preradio obican podrum. Nema dovoljno mesta za svaki apartman. Wifi ima, predajnik je bukvalno ispred sobe, signal ne mogu da uhvatim jer je slab. Recepcija ne postoji, postoji stolic za istu sa zvoncetom koje pritisnes i onda se pojavi neka starija zena koja je kao recepcioner. Sa druge strane hotela postoji lep ulaz, ali koji nije u funkciji... Zato kazem, aljkavost i nemar...ima toga jos...
E, nije to problem, problem je sto to kosta 40e po osobi dnevno u sezoni, a na kubi sam placao 50e za all inclusive i bio gospodin turista. Ovde sebi kuvam i izbacujem svoje smece...
O moru da ne pricam...
Ili sam jednostavno pogresio mesto...
E, nije to problem, problem je sto to kosta 40e po osobi dnevno u sezoni, a na kubi sam placao 50e za all inclusive i bio gospodin turista. Ovde sebi kuvam i izbacujem svoje smece...
O moru da ne pricam...
Ili sam jednostavno pogresio mesto...
Poslednja izmena od dragan u 08 Sep 2014, 18:21, izmenjeno 1 put ukupno.
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Ja bih opet na Lefkadu, i to da ne mislim...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Cek da napisem svoje iskustvo sa smestajem na Srebrnom jezeru, bar malo da ti lakne.
To sto pricas nema veze sa turizmom. To su porodicne varijante vodjenja posla, toga svugde koliko hoces i cena nije nikakva garancija da neces naleteti bas na to.
Sent from my HTC One V

Sent from my HTC One V
Ahaha slobo, bio sam i tamo u nekom starom drzavnom hotelu, delovalo mi kao da ima najbolji pogled na jezero... Soba od milion kvadrata, nista novo ubaceno u nju u zadnjih 30-40g, za doručak kajgana sa ljuskama ili dečije radosti ko u vojsci, voda toliko smrdi da se nisam ni istusirao, sreca pa je bilo samo jedno nocenje... Kakva steta za tako lepo mesto... Al odosmo sa teme...
Moja poenta je da Grci imaju raj na zemlji i da ih boli uvo da ulazu, jer im i tako dolaze turisti 

Oksimoron?Paja napisao:Moja poenta je da Grci imaju raj na zemlji u koji treba da ulože.

Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Одг: Grčka
Meni smeta sto su prljavi. Samo pogledate travu pored puta i zbunje na putu. Pa ispred lepo sredjenih "Vila" trava, suvo lisce i ostalo, pa retko gde ima od konobara izvoli kad donese pice ili hranu.
Ali more mi je OK, hrana takodje kao i plaze, tako da jbg.
Ali more mi je OK, hrana takodje kao i plaze, tako da jbg.