Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
http://www.blic.rs/vesti/svet/kako-su-s ... nu/dqqr1ts
Eto uradili smo nešto nesvakidašnje, što nije uradio niko pre a niko ni posle nas(a da imaju dokaz).
kakve pouke smo iz toga izvukli:
- većina ljudi koji su u tome učestvovali je penzionisana, niakakvih dodirnih tačaka sa VS nemaju više
- PVO je posle 99, dokusuren totalno
Da li smo iskoristili na bilo koji način ovo nesvakidašnje dostignuće? Pa naravno da nismo.
Eto, i zbog toga smo tu gde jesmo.
Eto uradili smo nešto nesvakidašnje, što nije uradio niko pre a niko ni posle nas(a da imaju dokaz).
kakve pouke smo iz toga izvukli:
- većina ljudi koji su u tome učestvovali je penzionisana, niakakvih dodirnih tačaka sa VS nemaju više
- PVO je posle 99, dokusuren totalno
Da li smo iskoristili na bilo koji način ovo nesvakidašnje dostignuće? Pa naravno da nismo.
Eto, i zbog toga smo tu gde jesmo.
Poslednja izmena od superboss u 27 Mar 2017, 13:42, izmenjeno 1 put ukupno.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Ali rođo, smešno je to što pričaš. Relativizuješ i izmišljaš, baš kao onaj za koga ćeš da glasaš.samo polako napisao:Pa zato smo tu gde jesmo!
Nemoj onda očekivati ili tražiti razumevanje druge strane.
Ne može da bude govor mržnje ako ja konstatujem činjenice. Naravno da je urušavanje i obesmišljavanje državnih institucija, zakona, prava, moguće uraditi samo ako si neprijatelj države. Naravno da možeš da kradeš otimaš i deliš državne pare, subvencije i koješta svojim privatnim, domaćim i stranim ortacima samo ako si neprijatelj države. Prijatelji to ne rade. Ako si prijatelj države, ne možeš da je zadužuješ dnevno 6 miliona eura, ne možeš da je zadužiš 15, 16 ili koliko već milijardi eura za samo pet godina. Svako ko to podržava, takođe se ne može nazvati prijateljem države, jbg. Eventualno prijatelj državnika.

Možda jednostavno tumačimo drugačije šta je to /ne/prijateljstvo.
Evo link da vidiš kako svakoga sekunda u svakom pogledu sve više napredujemo.
http://www.javnidug.iio.org.rs/
Poslednja izmena od Milan u 27 Mar 2017, 13:56, izmenjeno 1 put ukupno.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Bot i relatiizacija. Dve omiljene reči u nedostatku argumenata.
Nisam napisao za koga ću glasati ali eto čim se ne slažem sa tobom, ne lajkujem te i ne šerujem onda mora da sam za tvog protivnika.
Pojasni postavljeno, ko je autor i sl.
Nisam napisao za koga ću glasati ali eto čim se ne slažem sa tobom, ne lajkujem te i ne šerujem onda mora da sam za tvog protivnika.
Pojasni postavljeno, ko je autor i sl.
Poslednja izmena od samo polako u 27 Mar 2017, 13:55, izmenjeno 2 puta ukupno.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Ne moraš ti da se složiš sa mnom, daleko bilo, ali ne možeš da opovrgneš da sam bilo šta slagao. Ako možeš i želiš - reci konkretno sa čime se ne slažeš, pa ćemo da raspravimo.samo polako napisao:Bot i relatiizacija. Dve omiljene reči u nedostatku argumenata.
Ako ste primetili tek u tragovima smo se dotakli onoga zbog čega smo tu gde jesmo a sve ostalo se svodi na...da ne trošim reči.
A da ne bude u tragovima, evo ja ću da ti objasnim: ovde smo gde jesmo zbog najgore vlasti od Miloševića tj zbog Vučića i njegove smehotresne vlade i vlasti. Ne da su prošli bili nešto mnogo dobri, ali ovaj ih je zajebao sve.
Eto, može topic lock.
- samo polako
Opet arogantno kao da si glavni ili završio pa da se tema zaključa?
Pojasni ko je autor onogo o javnom dugu?
Napiši šta sam to ja slagao recimo?
Pojasni ko je autor onogo o javnom dugu?
Poslednja izmena od samo polako u 27 Mar 2017, 14:01, izmenjeno 1 put ukupno.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Topic lock je zajebancija aman.samo polako napisao:Čekaj ti si glavni pa zaključavaš temu???

Ti se nisi složio sa mnom, na tebi je demanti. Ja nem pojma ni šta si ti pisao do sada

Ima tu i standardnih poltrona, neke nisam ocekivao sto pravnika sto drugih. Ima i onih nebitnih kao sto je krsljanin, koji je ona faktor pa da bude tamo.Uroš S. napisao:Ja npr sve za koje sam znao da su govna (iz 'moje' branše) sam video i na spisku. Baš nemam iznenađenja. A treba sačuvati spisak. Trebaće jednog dana.
RN3 Pro via TT
- samo polako
Jel si ti beše imao avatar Koale?Milan napisao:Topic lock je zajebancija aman.samo polako napisao:Čekaj ti si glavni pa zaključavaš temu???
Napiši šta sam to ja slagao recimo?![]()
Ti se nisi složio sa mnom, na tebi je demanti. Ja nem pojma ni šta si ti pisao do sada
INe znaš šta sam pisao ali si siguran da sam bot i da relativizujem?
- Jumbo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:34
- Garaža: Kia ceed 1,4; Renault Clio 1,2 TCe; Dacia Logan 1,4
Ovaj narod će uvek glasati za "vođu" kakav god da je.
Narod koji je zaboravio da ova država nije propala posle 5. oktobra već pre (samo je dukusurena posle), narod koji se ne seća da je imao platu od par tadašnjih maraka i da je živeo od ušteđevine od pre 90-tih i od sindikalnih paketa. Narod koji je zaboravio da je ratovao, ali ne zbog ciljeva koji su mu servirani već zbog potreba pojedinaca za moći i novcem. Narod koji obožava "vođu" koji se javno izdire na svoje ministre.
Neko spominje penzionere e pa ja sam već jedmon zapisao da je sa smanjenjem penzija sebi zabetonirao 1,5-2 miliona glasova odnosno sve penzionere (sa pojedinim članovima porodica) sa penzijom ispod 25.000 pošto em njima nije smanjio penzije em su sretni što je smanjio onima koju imaju više. Pola (ako ne i više) ondašnjeg DOS-a je u njegovim redovima što direktno (gde su ostale iste stranke samo sad podržavaju njega) što preletanjem u redove SNS-a.
Sve mi je jasno, ali da isti ljudi podržavaju prvo ultranacionalistu i protivnika EU, a danas najvećeg "nenacionalistu i EU fanatika" stvarno nikako ne mogu verujem.
I posle neko kaže da je Beli sprdnja. Pa veće sprdnje od nas samih, na čelu sa političarima nema.
Ja sam suviše mator da bi sada išao negde preko, ali recimo za mog sina stvarno ne vidim budućnost u ovoj zemlji osim da bude neki muljator ili da se sutra učllanjuje u stranke koje su na vlasti u datom trenutku.
Mrzi me sada da još pišem o potemkinovim selima, diktaturi, o tome ako nisi sa mnom onda si protiv mene (i zato me nervira ova rasprava na forumu), skupu neznalica koja rukovode našim životima .........
Narod koji je zaboravio da ova država nije propala posle 5. oktobra već pre (samo je dukusurena posle), narod koji se ne seća da je imao platu od par tadašnjih maraka i da je živeo od ušteđevine od pre 90-tih i od sindikalnih paketa. Narod koji je zaboravio da je ratovao, ali ne zbog ciljeva koji su mu servirani već zbog potreba pojedinaca za moći i novcem. Narod koji obožava "vođu" koji se javno izdire na svoje ministre.
Neko spominje penzionere e pa ja sam već jedmon zapisao da je sa smanjenjem penzija sebi zabetonirao 1,5-2 miliona glasova odnosno sve penzionere (sa pojedinim članovima porodica) sa penzijom ispod 25.000 pošto em njima nije smanjio penzije em su sretni što je smanjio onima koju imaju više. Pola (ako ne i više) ondašnjeg DOS-a je u njegovim redovima što direktno (gde su ostale iste stranke samo sad podržavaju njega) što preletanjem u redove SNS-a.
Sve mi je jasno, ali da isti ljudi podržavaju prvo ultranacionalistu i protivnika EU, a danas najvećeg "nenacionalistu i EU fanatika" stvarno nikako ne mogu verujem.
I posle neko kaže da je Beli sprdnja. Pa veće sprdnje od nas samih, na čelu sa političarima nema.
Ja sam suviše mator da bi sada išao negde preko, ali recimo za mog sina stvarno ne vidim budućnost u ovoj zemlji osim da bude neki muljator ili da se sutra učllanjuje u stranke koje su na vlasti u datom trenutku.
Mrzi me sada da još pišem o potemkinovim selima, diktaturi, o tome ako nisi sa mnom onda si protiv mene (i zato me nervira ova rasprava na forumu), skupu neznalica koja rukovode našim životima .........
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Jumbo, Milan +1

sent from Huawei P8 Lite using Tapatalk

sent from Huawei P8 Lite using Tapatalk
Avatar koale... Ppomešao si me sa nekim.samo polako napisao: Jel si ti beše imao avatar Koale?
Sorry, nekorektno komuniciraš, ne odgovaraš na pitanja, sve se nešto ne slažeš, ali nikako da kažeš sa čim i tako... Ne mogu da budem deo takve komunikacije. Naveo sam jasno šta se sve radi ovde i u kakvoj državi živiš, ali ti nemaš problema sa tim već sa mnom. Ne kažem ja da je neko državni neprijatelj zato što želim nešto za sebe, već zato što želim da svi mi, ti ja, botovi i svi ostali - živimo u sređenom, uređenom društvu. Jel ti ne želiš to isto?
Autor sajta ne znam ko je, ali to su javno dostupni podaci pa i nije bitno.
Edit: samo konkretno pls, postajemo dosadni.
- Jumbo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:34
- Garaža: Kia ceed 1,4; Renault Clio 1,2 TCe; Dacia Logan 1,4
Takođe nije mi jasan ni narod koji se oduševljava još većim autokratom i diktatorom kakav je Putin.
Ili oni koji se oduševljavaju bahatim Amerikancima, svetskim policajcima, za koje je diktator Bašar Al Asad, a kraljevi Saudijske Arabije su kul tipovi, ili kad ih neko razotkrije u nečemu nije kriv onaj koji je to zlo uradio već onaj koji je to zlo otkrio.
Ili oni koji se oduševljavaju najlicemernijom tvorevinom kao što je Evropska Unija, koja već kod prvih manjih problema pokazuje svoju punu nesposobnost da reši bilo šta, i gde je Nemačka skoro sve ostvarila šta je Hitler hteo samo drugim metodama.
Dok god se ne misli svojom glavom biće nam ovako.
Dok svakog ko drugačije misli smatramo neprijateljem biće nam ovako.
Dok svakom ko nam kaže istinu u oči, koju ne želimo da čujemo ili priznamo, mrzimo iz dubine duše biće nam ovako.
Dok god se bahatost bilo koje vrste ne kažnjava biće nam ovako.
Dok god ne shvatimo da imamo onoliko prava, dok ne narušavamo tuđa biće nam ovako.
Ima toga još ali dosta ovog puta.
Ili oni koji se oduševljavaju bahatim Amerikancima, svetskim policajcima, za koje je diktator Bašar Al Asad, a kraljevi Saudijske Arabije su kul tipovi, ili kad ih neko razotkrije u nečemu nije kriv onaj koji je to zlo uradio već onaj koji je to zlo otkrio.
Ili oni koji se oduševljavaju najlicemernijom tvorevinom kao što je Evropska Unija, koja već kod prvih manjih problema pokazuje svoju punu nesposobnost da reši bilo šta, i gde je Nemačka skoro sve ostvarila šta je Hitler hteo samo drugim metodama.
Dok god se ne misli svojom glavom biće nam ovako.
Dok svakog ko drugačije misli smatramo neprijateljem biće nam ovako.
Dok svakom ko nam kaže istinu u oči, koju ne želimo da čujemo ili priznamo, mrzimo iz dubine duše biće nam ovako.
Dok god se bahatost bilo koje vrste ne kažnjava biće nam ovako.
Dok god ne shvatimo da imamo onoliko prava, dok ne narušavamo tuđa biće nam ovako.
Ima toga još ali dosta ovog puta.
Ponovo o razlozima otvaranja teme. Da nije otvorena ova tema, rasprava o izborima bi se prelila u nekoliko drugih, te bi morali da intervenišemo par puta dnevno. Ovako pred svaki vanredan događaj u zemlji otvorimo kapije, vi dođete, iznesete svoje mišljenje, nakon završetka vanrednog stanja tema se zaključa i svi nastavljate po starom.
Bilo bi idealno da možemo jednostavno da zaboravimo na dešavanja oko nas, ali živimo u takvoj zemlji gde je to nemoguće. Za par dana će gužva biti gotova, svi ćete moći da iznesete svoje mišljenje, a ako mislite da ne možete da izdržite raspravu sa nekim jednostavno preskočite čitanje ove teme.
Bilo bi idealno da možemo jednostavno da zaboravimo na dešavanja oko nas, ali živimo u takvoj zemlji gde je to nemoguće. Za par dana će gužva biti gotova, svi ćete moći da iznesete svoje mišljenje, a ako mislite da ne možete da izdržite raspravu sa nekim jednostavno preskočite čitanje ove teme.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- samo polako
Izvini onda je koalu imao Miloš, pomešao sam.Milan napisao:Avatar koale... Ppomešao si me sa nekim.samo polako napisao: Jel si ti beše imao avatar Koale?
Sorry, nekorektno komuniciraš, ne odgovaraš na pitanja, sve se nešto ne slažeš, ali nikako da kažeš sa čim i tako... Ne mogu da budem deo takve komunikacije. Naveo sam jasno šta se sve radi ovde i u kakvoj državi živiš, ali ti nemaš problema sa tim već sa mnom. Ne kažem ja da je neko državni neprijatelj zato što želim nešto za sebe, već zato što želim da svi mi, ti ja, botovi i svi ostali - živimo u sređenom, uređenom društvu. Jel ti ne želiš to isto?
Autor sajta ne znam ko je, ali to su javno dostupni podaci pa i nije bitno.
Edit: samo konkretno pls, postajemo dosadni.
Počeli smo od tvoje definicije neprijatelja i komunikacije na netu itd itd
Molim ponovi mi pitanje na koje ti nisam odgovorio?
Poslednja izmena od samo polako u 27 Mar 2017, 14:51, izmenjeno 1 put ukupno.