Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Bilo je cenzure kad je Sloba bio glavni pa je Koštunica pobedio. Ali ljudima je tada stalo, danas to nije slučaj.
Boringly average, but also perfect for school run mums
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Naravno da neće. Drugi krug je sasvim izvestan.Ji 4Tze napisao:Eto vidiš, nisam ni rekao da sede kući i mrsomude već nešto drugo.
Je l ti sad pomalo jasno što će svi oni da ga izduvaju u prvom krugu...?
RN3 Pro via TT
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
A kako to misliš da se desi, ko će da dobije dovoljno glasa i za koga da pobedi prodavca magle sa armijom sledbenika?
Je l znate kako je Đilas pobedio onomad?

Boringly average, but also perfect for school run mums
jel ovo zoranna lupa po bubnjevimatrojanac napisao:https://www.facebook.com/SasaJankovicZa ... 754985551/

Baš se raspustila od kad joj šef u Rusije

Naravno

https://www.youtube.com/watch?v=PQqT22S ... ture=share
https://www.youtube.com/watch?v=13nEtNlXk4U
https://www.youtube.com/watch?v=13nEtNlXk4U
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- nmaric1993
- Pridružio se: 15 Maj 2015, 15:13
- Garaža: Volvo v40 1.9 TD
Ja ove dve pesme ne gasim ceo dan, ali stvarno.
POgotovu ova prva dobar mix
POgotovu ova prva dobar mix

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
To ti je taj liderski nadimak, rodjeni da vodimo 
Sent from the 7th edge of the 3rd world.

Sent from the 7th edge of the 3rd world.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Vuk Jeremić je započeo kampanju posetom Pećkoj patrijaršiji u okupiranoj pokrajini. Razgovarao je sa monasima i obratio se okupljenom narodu. Naredne posete su takođe bile u gradovima na jugu zemlje, pa je onda krenuo prema severu. Odlično osmišljen početak kampanje i odlično odabrana ciljna grupa kojoj se obratio. Ni on, kao ni prestolonaslednik Aleksandar II Karađorđević koji obično posećuje Gazimestan na Vidovdan, ne komuniciraju sa šiptarskim vlastima već o svojim posetama obaveste onoga koga treba u međunarodnoj zajednici.Pulp Fiction napisao:Idu idu, bio je Saša J., bio je Šešelj, i u mojoj maloj sremskoj opštini. A za ostatak Srbije ne znam. Ne može se baš očekviati da budu svuda, ali u nekim većim regionalnim centrima hoće.
Uporediti sa "predsednikom" Nikolićem koji otkaže posetu Kosovu na Božić, jer mu šiptarske vlasti nisu dale dozvolu.

Ja lično ću glasati protiv Vučića pre svega jer sistematski urušava i onako krhke insitucije države, i ponaša se kao da je Srbija privatno vlasništvo njega, njegove familije i prijatelja. Ali kažem da je otišao predaleko sa izdajom nacionalnih interesa, i da će to biti razlog zbog koga će izgubiti izbore.
Ђенерал Јанковић
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Pa nisam siguran da oni nisu pitali kosovske vlasti.
Taj voz je već prošao. Jedino što meni smeta je to cimanje Srbije za priznanje, a realnost je da smo mi njih već DE FACTO priznali. To što bi Zapad možda nešto i DE IURE je druga priča i bezobrazluk.
Taj voz je već prošao. Jedino što meni smeta je to cimanje Srbije za priznanje, a realnost je da smo mi njih već DE FACTO priznali. To što bi Zapad možda nešto i DE IURE je druga priča i bezobrazluk.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Desieć se tako što Vučić ima manje nego što mejnstrim mediji kažu, a kandidati opozicije imaju više nego što isti kažu.Ji 4Tze napisao:A kako to misliš da se desi, ko će da dobije dovoljno glasa i za koga da pobedi prodavca magle sa armijom sledbenika?
Nisam rekao da neće on da pobedi, nego da će sasvim izvesno biti drugog kruga, a ni pobeda nije baš tako sigurna kao što se činilo.
Kako je pobedio?
Izgleda da se zaboravilo kako se na parlamentarnim "manipulisalo" (čitaj: pokušana PLJAČKA) glasovima? Cesid i još jedna agenca su objavljivali duplo manje rezultate DJB-a i Dveri od treće agencije čije je ime bilo, crta ako se ne varam. Da li treba pričati o srpdnji sa Dveri, kada su sveli na to da bukvalno par glasova odlučuje da li će preći ili ne, na kraju, kada se opozicija pobunila, priznali su im. A ja priznajem da sam bio dokon i pratio sednice rika. Kako su se rešavali ti problem i apsolutno groteskne malverzacije sa izbornih mesta, meni se povraćalo. Kršeni su svi mogući procesi izbora, i sve je prihvaćeno, naravno, većinom glasova članova rika čiji su članovi većinom - čik pogodite čiji...
Eto, ako se tako pokušalo sa rezultatima parlamentarnih, pa nema te ankete koju neće namestiti i to najbrutalnije moguće.
Eto, ako se tako pokušalo sa rezultatima parlamentarnih, pa nema te ankete koju neće namestiti i to najbrutalnije moguće.
Pa stavi, imaces za "novi" auto.Ikac napisao:1,8 je kvota da Alek osvaja preko 48,6% u prvom krugu. Ja da sam toliko siguran stavio bih jedno 10.000 evra, dobitak 18.000, znači čist profit 8.000 evra.dusman napisao: Gresis, Alek kako ga ti nazivas, pobedjuje u prvom krugu.
Sent from my ONEPLUS+A3003 using Tapatalk
Postujte saobracajne propise!!!
Haha, ti druze dobro pricas viceve.Uroš S. napisao:Naravno da neće. Drugi krug je sasvim izvestan.Ji 4Tze napisao:Eto vidiš, nisam ni rekao da sede kući i mrsomude već nešto drugo.
Je l ti sad pomalo jasno što će svi oni da ga izduvaju u prvom krugu...?
RN3 Pro via TT
Hajde da upoznam i tebe i ostale ovde kako to ide sa KiM.Pulp Fiction napisao:Pa nisam siguran da oni nisu pitali kosovske vlasti.
Naime ne pitaju nista nase vlasti "njihove", ne pitaju se sipci nista vec UN preko njih sve ide, upucuje se zvanican dopis kancelariji UN u BG ovo sve znam zato sto mi svastika radi u toj kancelariji UN-a vec vise od 20 godina, i tako kako je Tadic isao na KiM pisao dopis kancelariji UN u bg tako i svaki ministar onomad tako i sad Toma diploma i Vucic, a pristinske vlasti nemaju sta da se pitaju jer de facto oni ni ne upravljaju kako bi rekao Kostunica "laznom drzavom Kosovo" vec neko drugi medjunarodna zajednica i UN oni su im i dali to parce nase zemlje.
Sta vi mislite da su Siptari sami krenuli na nas da bi uspeli da nam otmu KiM?
Postujte saobracajne propise!!!
Xepoj87 napisao:https://www.youtube.com/watch?v=PQqT22S ... ture=share
Sjajno

Tapatalk Post