Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
dusman
Reactions:
Pridružio se: 16 Avg 2013, 15:06

Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Post od dusman »

Jumbo napisao:@dusman

Pošto si ranije napisao da nisi za Vučića, očigledno da konstantno pokušavaš da provociraš. Ili je ono za Vučića bila laž.

Molio bih nadležne na forumu da reaguju ukoliko je u pitanju provokacija, a ukoliko je ubeđenje onda je to već drugo. Svako ima pravo na mišljenje i političko uverenje, ali niko nema pravo da provocira.
Vidi Jumbo, ovde neko drugi provocira a nisam ja.
Ja sam moje politicko misljenje rekao nikad nikog nisam provocirao niti vredjao, samo vracao istim recnikom.
Od mene nikad necete cuti da prvi bilo koga naadam, nije moj stil.
A kako je ovo off deo foruma i kako svi pisete o politici pa valjda vam onaj clip ne smeta bas toliko.
Meni je bio sim patican, iako ne mislim o AV bas najbolje.

Sent from my ONEPLUS+A3003 using Tapatalk
Postujte saobracajne propise!!!
Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3

Post od schonenk »

dusman napisao:
schonenk napisao:Koji si ti pacenik :)
Ti to o sebi ili vladi?

Pa odmori malo covece :) Sve zive poklapas, ne moras bas svaki post u ovoj temi da obradis. Pogotovo ako ti je svejedno i nisi ostrascen. Pusti i druge nesto da napisu. Mozemo bar da pisemo, kad vec nas kandidat nece proci prvi krug.
Korisnikov avatar
dusman
Reactions:

Post od dusman »

Kabal napisao:
dusman napisao:Evo primera gde je dete pametnije od roditelja, tek sad cete me vecina mrzeti...
//cloud.tapatalk.com/s/58da2a57e8a ... f85b-V.mp4

Sto je dete pametnije od roditelja ako mozes da pojasnis?
Pa ako pogledas klip shvatices zasto(nadam se).

Korisnikov avatar
jaksa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:15
Garaža: Jugo 45

Post od jaksa »

Sad i mene zanima - što je dete pametnije?
Jer je neobrazovano i nema pojma a samo mu je glava puna AV za razliku od mame koja ima kritičko mišljenje i zna šta je dobro i za sebe i za to isto dete? :D
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Leptejebo, pa ja tek sad videh tvoj prvi post na forumu... :kezo:

Stefanovicu, ti li si? :kezo:

viewtopic.php?f=35&t=2006&start=180#p187877
dusman napisao:Da potvrdim jednu stvar, juce me je na AP kod Slapa "sustigao" bas crveni A6 naravno snimio me je da vozim zaustavnom trakom(ne hvalim se time) naravno zaustavio me po propisu i pokazao mi sta sam uradio sto sam ja vec i znao, ali ono sto on nije znao je da ce snimak biti izbrisan a ja sam mu rekao, covek se samo nasmejao i rekao ajde videcemo moras da imas jakoooooooo debelu vezu citiracu ga "sam vrh" rekao sam mu ok videces sutra kad dodjes na posao, a nisam ni znao da tip koji vozi tog presretaca ima ja mislim 19 godina brat-bratu.

Ono sto je on bio u pravu je da je jako tesko to skinuti ako ne znate prave ljude, a meni je skinuo...(naravno necu reci ime ni prezime, smao cu reci sam vrh drzave), ja vam kazem ljudi ne zajebavajte se sa presretacima jer 99% ovde vas sigurno ne poznaje ovog coveka licno kao ja pa nece imati ovakvu privilegiju, ono sto je bitno da vam kazem da ovo moze da skine jako mali broj ljudi u drzavi mislim na one koji imaju pristup ovim snimcima ne zezajte se i niposto ne idite zaustavnom trakom moj prijateljski savet jer 99,9% vas ce dobiti kaznu od 100-120.000 dinara najmanje 8 meseci bez dozvole i 14 poena, nije za salu.

Jos jednom bih vas zamolio za ozbiljnost jer nemojte da se uhvatite za moj primer(opet kazem ne ponosim se, a i bio sam u zurbi, ne opravdava me to sto sam uradio) neki bi mogli da izgube i pare i dozvolu.

PAMET U GLAVU, i kad krenete da preticete u zaustavnoj traci ujedite se za jezik i setite se ovih mojih reci nece moci da skinete snimak ako ne poznajete sam vrh drzave licno.

I da dodam da su kazne drakonske sto se ovoga tice ali sa razlogom ne podrzavam da budu tolike ali se policja pitala za ovo i mi mozemo samo da postujemo ili da budemo kaznjeni, ukoliko ne poznajemo prave osobe.
Sve bolje od boljeg... :rofl:
dusman napisao:OK drugari ja sam vam rekao sta je bilo da li cete vi meni da verujete ili ne to me bas nesto zabole lakat, dalje moracu da odgovaram jednom po jenom necu citiati jer me mrzi a svako ce procitati ono sto me je pitao, dakle:
1.Nikakav tinejdzer nisam osim ako se tinejdzeri zovu ljudi od 33 godine.
2.Neko rece da se ja ovim hvalim, tacno sam znao da 99% vas ni ne cita sta sam napisao ili samo do pola, a ja sam napisao da se ne hvalim ovim vec da je moj postupak za osudu, dakle procitajte ponovo sta sam napisao.
3.Neko rece da zivim u Diznilendu ili kao rece, pa dobro ko hoce da mi veruje nek veruje ja nemam potrebe da lazem.
4.ja ne trolujem, a ovo sam samo napisao da znate da se moze sve to izbrisati naravno rekao sam vec i kako, da vas niko ne laze da ne moze.
Ja mislim da je to to, jos jednom da kazem tj. ponovim JA JESAM KRIV, ne hvalim se tim postupkom jeb devojka kasnila na posao kaze ajde pozuri.
Moj cilj posta je bio da vam kazem da moze da se obrise a ne da mislite da to ne moze, doduse rekao sam i ko moze, a posto 99% ljudi nema takve veze, zato i kazem, NE ZEZAJTE SE SA PRESRETACIMA, ako niste "jaci" od onog koji je u presretacu.
Dakle vidim da ste svi promasili i niste shvatili poentu mog posta, a poenta je EDUKATIVNE prirode u svakom smislu, kao i u smislu da je sve moguce iz razloga da vas niko ne laze da ne moze.

Postujte saobracajne propise....(nisam cinican)

P.S. A da vas pitam nesto iskreno da li neko od vas nebi potegao neku vezu da treba da plati 1000EUR, najmanje 8 meseci bez dozvole i 14 poena, ali iskreno, pusti sad to da li bi uradio tako nesto ili ne, desi ti se uradio si i sta onda ali iskreno.
Ili uzmite neki banalan primer, da se zaposli a zna recimo direktora te ustanove, kompanije...
Daj da vidim koliko ste iskreni svi koji me napadate da li bi isto da mozete ucini za sebe?
Ja znam odgovor od svih ali da vidim koliko vas je posteno bar preko kompa da prizna, ajde.
Poslednja izmena od Delija u 28 Mar 2017, 11:46, izmenjeno 1 put ukupno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
jaksa
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:15
Garaža: Jugo 45

Post od jaksa »

Aaaa, pa to je taj. Čitajući taj post (kojeg se i dalje sećam :( ) sam osetio samo gadjenje...
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Kako si ovo zaboravio, Delijo?
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Garažo, garažo, haj'mo svi u glas, doktor Neša Slina jedan je od nas :D :D
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
dusman
Reactions:

Post od dusman »

schonenk napisao:
dusman napisao:
Ti to o sebi ili vladi?

Pa odmori malo covece :) Sve zive poklapas, ne moras bas svaki post u ovoj temi da obradis. Pogotovo ako ti je svejedno i nisi ostrascen. Pusti i druge nesto da napisu. Mozemo bar da pisemo, kad vec nas kandidat nece proci prvi krug.
Znas i sam druze da to nije istina, pa pre ce biti obrnuto, sta god da napisem vas par ce to poklopiti, nemam ja sa tim problem dok se ne vredja, meni ne smeta da bilo ko pise i treba kad nam je trenutno to aktuelna tema sto je i normalno.
To je demokratski, nego sto vama demokratski opredeljenima smeta ako neko drugacije misli sve dok vas ne vredja? Jel to ta demokratija, da se cuje samo jedna strana i jedan glas.
Mene iskreno iritira sto ste vi svi protiv jednog mada je to vase pravo i zato kad procitam nesto sto je laz ili se naprosto ne slozim sa tom konstatacijom, lepo napisem obrazlozim i mislim sucelicemo misljenja lepo ljudski, kulturno, civilizovano, ali ne uvek bude bote, sendvicaru, pa ostala pljuvanja uvek u nedostatku cinjenica.
To sam primetio odavno da covek kad nema argumente da pobije necije tvrdnje pribegava pljuvanju, zasto, pa to je ta slabost, ali idemo sad u psihologiju, a ni bi da skrecemo sa teme, mozda o tome nakon 02.04.
Nije problem
PS ja sam Radulovicu.
Poslednja izmena od dusman u 28 Mar 2017, 11:51, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Velja napisao:Kako si ovo zaboravio, Delijo?
Znam, kriv sam :(
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Kornjaca Rade
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet

Post od Kornjaca Rade »

schonenk napisao:
dusman napisao:
Ti to o sebi ili vladi?

Garant dobio zadatak iz centrale da pokriva ovaj forum.
Korisnikov avatar
Jumbo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:34
Garaža: Kia ceed 1,4; Renault Clio 1,2 TCe; Dacia Logan 1,4

Post od Jumbo »

Da li beše i ona vožnja po snegu sa 100 i kusur.
Korisnikov avatar
dusman
Reactions:

Post od dusman »

Delija napisao:Leptejebo, pa ja tek sad videh tvoj prvi post na forumu... :kezo:

Stefanovicu, ti li si? :kezo:

viewtopic.php?f=35&t=2006&start=180#p187877
dusman napisao:Da potvrdim jednu stvar, juce me je na AP kod Slapa "sustigao" bas crveni A6 naravno snimio me je da vozim zaustavnom trakom(ne hvalim se time) naravno zaustavio me po propisu i pokazao mi sta sam uradio sto sam ja vec i znao, ali ono sto on nije znao je da ce snimak biti izbrisan a ja sam mu rekao, covek se samo nasmejao i rekao ajde videcemo moras da imas jakoooooooo debelu vezu citiracu ga "sam vrh" rekao sam mu ok videces sutra kad dodjes na posao, a nisam ni znao da tip koji vozi tog presretaca ima ja mislim 19 godina brat-bratu.

Ono sto je on bio u pravu je da je jako tesko to skinuti ako ne znate prave ljude, a meni je skinuo...(naravno necu reci ime ni prezime, smao cu reci sam vrh drzave), ja vam kazem ljudi ne zajebavajte se sa presretacima jer 99% ovde vas sigurno ne poznaje ovog coveka licno kao ja pa nece imati ovakvu privilegiju, ono sto je bitno da vam kazem da ovo moze da skine jako mali broj ljudi u drzavi mislim na one koji imaju pristup ovim snimcima ne zezajte se i niposto ne idite zaustavnom trakom moj prijateljski savet jer 99,9% vas ce dobiti kaznu od 100-120.000 dinara najmanje 8 meseci bez dozvole i 14 poena, nije za salu.

Jos jednom bih vas zamolio za ozbiljnost jer nemojte da se uhvatite za moj primer(opet kazem ne ponosim se, a i bio sam u zurbi, ne opravdava me to sto sam uradio) neki bi mogli da izgube i pare i dozvolu.

PAMET U GLAVU, i kad krenete da preticete u zaustavnoj traci ujedite se za jezik i setite se ovih mojih reci nece moci da skinete snimak ako ne poznajete sam vrh drzave licno.

I da dodam da su kazne drakonske sto se ovoga tice ali sa razlogom ne podrzavam da budu tolike ali se policja pitala za ovo i mi mozemo samo da postujemo ili da budemo kaznjeni, ukoliko ne poznajemo prave osobe.
Sve bolje od boljeg... :rofl:
dusman napisao:OK drugari ja sam vam rekao sta je bilo da li cete vi meni da verujete ili ne to me bas nesto zabole lakat, dalje moracu da odgovaram jednom po jenom necu citiati jer me mrzi a svako ce procitati ono sto me je pitao, dakle:
1.Nikakav tinejdzer nisam osim ako se tinejdzeri zovu ljudi od 33 godine.
2.Neko rece da se ja ovim hvalim, tacno sam znao da 99% vas ni ne cita sta sam napisao ili samo do pola, a ja sam napisao da se ne hvalim ovim vec da je moj postupak za osudu, dakle procitajte ponovo sta sam napisao.
3.Neko rece da zivim u Diznilendu ili kao rece, pa dobro ko hoce da mi veruje nek veruje ja nemam potrebe da lazem.
4.ja ne trolujem, a ovo sam samo napisao da znate da se moze sve to izbrisati naravno rekao sam vec i kako, da vas niko ne laze da ne moze.
Ja mislim da je to to, jos jednom da kazem tj. ponovim JA JESAM KRIV, ne hvalim se tim postupkom jeb devojka kasnila na posao kaze ajde pozuri.
Moj cilj posta je bio da vam kazem da moze da se obrise a ne da mislite da to ne moze, doduse rekao sam i ko moze, a posto 99% ljudi nema takve veze, zato i kazem, NE ZEZAJTE SE SA PRESRETACIMA, ako niste "jaci" od onog koji je u presretacu.
Dakle vidim da ste svi promasili i niste shvatili poentu mog posta, a poenta je EDUKATIVNE prirode u svakom smislu, kao i u smislu da je sve moguce iz razloga da vas niko ne laze da ne moze.

Postujte saobracajne propise....(nisam cinican)

P.S. A da vas pitam nesto iskreno da li neko od vas nebi potegao neku vezu da treba da plati 1000EUR, najmanje 8 meseci bez dozvole i 14 poena, ali iskreno, pusti sad to da li bi uradio tako nesto ili ne, desi ti se uradio si i sta onda ali iskreno.
Ili uzmite neki banalan primer, da se zaposli a zna recimo direktora te ustanove, kompanije...
Daj da vidim koliko ste iskreni svi koji me napadate da li bi isto da mozete ucini za sebe?
Ja znam odgovor od svih ali da vidim koliko vas je posteno bar preko kompa da prizna, ajde.
Lepo je to kad neko voli da te prati.
Vidim imas viska vremena, to je ok.
A to bas ima veze sa temom.
Upravo predhodni post o tome pisah, kad ne zna na temu sta da kaze onda spin na drugu, sve znamo davno provaljeno, a i znamo ko i zasto to radi.

Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

'Bem ti sarmu, provaljen sam - na platnom sam spisku Belog :oops:

:kezo:
Korisnikov avatar
Aca BG
Reactions:
Pridružio se: 06 Mar 2013, 11:22

Post od Aca BG »

"Sam vrh" :rofl: :rofl:

E nesreco :uplakan:
Odgovori