Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Jebem ti taj Apple kad ne moze piraterija, a ni blutut. A ni pjesme ne mozes normalno da prebacis.
Sent from my m2 using Tapatalk
Sent from my m2 using Tapatalk
Ovo je relativno, i mene cudi kako ali Apple iP procesori su uvek dve generacije ispred drugih procesora koji se stavljaju u najbolje Android telefone.Cherokee napisao:Android telefoni idu na sirove performanse.
Apple telefoni idu na zavrsnu spoljnu obradu i optimizaciju iOS-a i aplikacija.
Sto bi jedan moj kolega rekao: razlika izmedju Apple i Android telefona je sto kod Apple-a kad kliknes na neku ikonicu, stvarno te odvede tamo![]()
To sto na papiru slabije deluje ne znaci nista.
Dakle Apple obicno ima bolji procesor, u Android telefone uglavnom trpaju vise memorije koju ni oni tacno ne znaju kako uvek potrose ali potrose je. Ja ne mogu da shvatim da S8 mora ponovo da ucitava aplikacije, ali ebaj ga to radi...
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Drugar mi slao neke fotke sa Iphone6, nekako mi to delovalo lose. Ne znam da li im je kamera generalno losa.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Koliko to aplikacija koristiš i kakvih?Laki021 napisao: Ja ne mogu da shvatim da S8 mora ponovo da ucitava aplikacije, ali ebaj ga to radi...
Meni je trenutno uključeno 11 aplikacija, od kojih jedna igra. Kako koju odaberem iz istorije, nastavlja gde je stala. Desi mi se da ta igra ostane uključena po čitav dan i zaboravim na nju, a i dalje je učitana tamo gde sam stao. Mada, nije neka zahtevna. To mi je isto sa drugim aplikacijama.
Ili nisam nešto razumeo dobro sa tim učitavanjem?
TT
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Darko napisao:Drugar mi slao neke fotke sa Iphone6, nekako mi to delovalo lose. Ne znam da li im je kamera generalno losa.

Sigurno da ima boljih kamera, ali nikako ne bih rekao da je losa.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
Nije losa, a nije bas ni dobra...
8 mp.. 2014. god.
Treba uzeti u obzir da je svetlosna godina u tehnologiji prosla otkad je izasal taj ajfon...
8 mp.. 2014. god.
Treba uzeti u obzir da je svetlosna godina u tehnologiji prosla otkad je izasal taj ajfon...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
MP su tu najmanje bitni
Brzine idu u H-a !!!

- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Da, ovde fotke deluju sasvim ok. 

Nisam fan boy Apple nikada bio, ali oni pored toga što su skupi, imaju skroz drugačiju filozofiju, kako po pitanju računara, tako po pitanju telefona.Cherokee napisao:Android telefoni idu na sirove performanse.
Apple telefoni idu na zavrsnu spoljnu obradu i optimizaciju iOS-a i aplikacija.
Sto bi jedan moj kolega rekao: razlika izmedju Apple i Android telefona je sto kod Apple-a kad kliknes na neku ikonicu, stvarno te odvede tamo![]()
To sto na papiru slabije deluje ne znaci nista.
Uvek apple na papiru ima lošiji hardver, za koji se protivnici često hvataju kao glavi argument. Ne kažem da nisu u pravu.
Ali, apple proizvodi su u nekom mom iskustvu, po pitanju hardvera i softvera ukomponovani odlično. Softver je napravljen tačno da iskoristi sve mogućnosti hardvera,bez opterećivanja.
Pri tom , instalacija OS na desktop mašinama je bila za mene prosto neverovatna: u to vreme sam na pandanu pentiuma I, pokrenuo pandan recimo windows 7-8, bez ikakvog laga, štucanja ili sl...
Naravno, nije sve tako ružičasto, i neke stvari im fale. Manja su korisnička grupa i dalje, bez obzira koliko pojedini uređaji bili popularni.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Kada se uzme iphone preko operatera i pokvari se ili sl. dobija se nov telefon (u prvih 6 meseci-nesaobraznost) provereno. Znači ne refurbished nego bas NOV NOV
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Suština da je tebi kao krajnjem korisniku svejedno jeli refur. ili nov.
Jedino je šteta sto iPhone nema pored 1 god internacionalne garancije 2 god domaće garancije u Srb.
Meni iskreno to nije jasno jer nismo ni malo veća banana država recimo od Hrv.
Jedino je šteta sto iPhone nema pored 1 god internacionalne garancije 2 god domaće garancije u Srb.
Meni iskreno to nije jasno jer nismo ni malo veća banana država recimo od Hrv.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Ko proizvodi kamere za Ip ili Samgunz?
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Mislio svako za sebe
hvala

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Drugari treba mi pomoc.
Samo ukratko, ovaj http://www.gsmarena.com/htc_desire_820-6636.php ili ovaj http://www.gsmarena.com/htc_one_e9-7310.php
???
Samo ukratko, ovaj http://www.gsmarena.com/htc_desire_820-6636.php ili ovaj http://www.gsmarena.com/htc_one_e9-7310.php
???