Послато са SM-S921B помоћу Тапатока
TelefonaDarko napisao:Preko kompa ili telefona?
Uh, moram i tebe da demantujem, nema ni na mojoj kartici 240.000 dinara. Jbt, sad mi već krivo, samo jednu po jednu teoriju rušim.srdjanyo napisao: 20 Maj 2025, 16:57 Izgleda da neće Master Card ako imaš manje od 240000 dinara na računu.
Послато са SM-S926B помоћу Тапатока
Mislim da fondacija Alek Kavčić može pomoći, ima forma na linku za prijavuGazu napisao:Ma idi bre, nama na fakultetu dva meseca 50% plate, ovaj mesec 12,5%, teško vreme.
Malo se sad zezam doduše, ja svakako imam naviku da prebacim deo para na štedni račun. Tako imam bolji uvid u to koliko trošim. Mada mlađim kolegama na fakultetu jeste zeznuto, saradnicima u nastavi (to su baš najmlađi) legalo u maju sad tipa 100-200 dinara. Ako bismo hteli da se osećamo nas dvojica nešto bogatije, možda da zovem nekog od njih na forum sad!
Posto si iz nekog razloga prema svima ironican i negativan. Ako ces se osecati bolje evo stanje mog racuna da te demantujem.srdjanyo napisao: 20 Maj 2025, 21:46 Au, brate moj. Ja mislio da samo ja na ovom forumu imam manje od 240000 dinara na Master kartici.![]()
Послато са SM-S926B помоћу Тапатока