Registracija vozila
Re: Registracija vozila
Polo Harlekin. 
De si njega iskopao.
Mislim da se on "vodi" u osnovi kao žuta boja, kao poštanska vozila

De si njega iskopao.
Mislim da se on "vodi" u osnovi kao žuta boja, kao poštanska vozila

Jutros na putu sustignem komšiju sa Turbo Zetom. Vidim pre neki dan je zamenio tablice, a kamion je i dalje u raspadu kao što je bio. Zadnje svetlosne grupe različite leva i desna, s prednje strane jedan far ne radi uopšte, drugi bije u nebo. Vrata ulubljena, retrovizori vezani kanapima. Mislim da čak nema ni sva tri brisača. Nema ni blatobrane na zadnjim točkovima. Moraću da ga pitam gde je radio tehnički.
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Drugar u petak ode da registruje 307 FL i odbiju ga na tehnickom zbog ulubljenih vrata gepeka. Udarac velicine sake, nista nije pocepano samo ulubljeno. Okrene se i ode na drugi tehnicki i prodje sve uredno za 15 minuta
tako da i ta prica o obaveznih pola sata zavisi od slucaja do slucaja..

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Pa onaj radnik na tehnickom pregledu sto je bio na satu je rekao da se odluka o tome da li ce neki auto proci tehnicki ili nece zasniva na subjektivnom misljenju radnika koji vrsi pregled, da tako pise u smernicama koje su dobili od mupa. Isto tako kazne za njih su im poostrene, pa ako dva puta u pet godina budu uhvaceni da su pustili tehnicki neispravan auto oduzima im se licenca i imaju dozivotnu zabranu bavljenja tim poslom. Otud i toliko drndanje, verovatno su se i oni ukenjali kontrola ili cega vec.
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
Subjektivno = mito
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ma dzabe mu mito ako on pusti auto sa ulubljenim branikom a neko iz mup/abs (ko god da je zaduzen za kontrolu) vidi slike u bazi i odluci da nije trebao da ga pusti i usere se coveku u zivot.
Uglavnom vozaci su se ukenjali od tehnickog, ljudi na tehnickom se ukenjali od ljudi na visoj istanci.
Uglavnom vozaci su se ukenjali od tehnickog, ljudi na tehnickom se ukenjali od ljudi na visoj istanci.

- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Dugo je i trebalo
HAOS U POŽEGI Nije prošao na tehničkom pregledu, pa ZAPALIO AUTOMOBIL
U centru Požege danas popodne izgoreo je jedan automobil koji je planuo voljom svog vlasnika.
Prema nezvaničnim sazanjima "Blica" izgorelo je vozilo marke "dačia" koja prethodno nije prošla tehnički pregled. Revoltirani vlasnik, koji nije dobio dozvolu o ispravnosti vozila, 500 metara pošto je sišao sa kontrolnog kanala, zaustavio je vozilo, polio ga benzinom i zapalio ga.
Ubrzo su na lice mesta izašli vatrogasci koji su ugasili vatru, a jedan muškarcu je ukazana pomoć najverovatnije jer se nagutao dima
http://www.blic.rs/f3fv3qf

HAOS U POŽEGI Nije prošao na tehničkom pregledu, pa ZAPALIO AUTOMOBIL
U centru Požege danas popodne izgoreo je jedan automobil koji je planuo voljom svog vlasnika.
Prema nezvaničnim sazanjima "Blica" izgorelo je vozilo marke "dačia" koja prethodno nije prošla tehnički pregled. Revoltirani vlasnik, koji nije dobio dozvolu o ispravnosti vozila, 500 metara pošto je sišao sa kontrolnog kanala, zaustavio je vozilo, polio ga benzinom i zapalio ga.
Ubrzo su na lice mesta izašli vatrogasci koji su ugasili vatru, a jedan muškarcu je ukazana pomoć najverovatnije jer se nagutao dima
http://www.blic.rs/f3fv3qf
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Sa sitnim ostecenjima ce bas biti problem.
Cukne te neko pred registraciju, i dok se zavrsi, zapisnik, osiguranje, servis, delovi... Auto pola godine ne regan.
Ne moze nista normalno kod nas...
Послато са HTC U Play уз помоћ Тапатока
Cukne te neko pred registraciju, i dok se zavrsi, zapisnik, osiguranje, servis, delovi... Auto pola godine ne regan.
Ne moze nista normalno kod nas...
Послато са HTC U Play уз помоћ Тапатока
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
SX4 1,6/88kW 2010.
Tehnički + registracija (osiguranje i drugo) + zeleni + usluga agencije ~ 29.000
Skidao je one SunPro mrežice. Ne bi da sam bio tu, makar otišao u drugu agenciju, ali jbg, devojka je bila (tehnički joj pored firme, a i njen je auto). Kaže da se vidi zatamnjenje, pa bi neko tamo tražio atest... Rekoh joj da ne diraju, da se to ne smatra promenom na vozilu, te da slikaju tako da se vidi da nisu zatamnjena stakla, ali eto. Skinuli i vratili, deluje da je sve na mestu, mada nisam zagledao detaljno. Kako god, očigledno je da je lako (de)montirati ih, kako Zoran i kaže
TT
Tehnički + registracija (osiguranje i drugo) + zeleni + usluga agencije ~ 29.000
Skidao je one SunPro mrežice. Ne bi da sam bio tu, makar otišao u drugu agenciju, ali jbg, devojka je bila (tehnički joj pored firme, a i njen je auto). Kaže da se vidi zatamnjenje, pa bi neko tamo tražio atest... Rekoh joj da ne diraju, da se to ne smatra promenom na vozilu, te da slikaju tako da se vidi da nisu zatamnjena stakla, ali eto. Skinuli i vratili, deluje da je sve na mestu, mada nisam zagledao detaljno. Kako god, očigledno je da je lako (de)montirati ih, kako Zoran i kaže

TT
Citat:
"Malopre sam dosao od drugara,menjali smo zadnje kocnice na mom autu kod njega u servisu....inace je zaposlen na tehnickom pregledu.
Pitao sam ga za situciju,kakva je,sta prolazi a sta ne?
Tacno je ono sto se spominjalo:
Auto mora imati sve ono sto je imao kad je izasao iz fabrike.
Lajsne na vratima
Bilo kakvo mesto sa ozuljanom farbom mora biti sanirano(za primer sam licno imao na braniku tranfer farbe nekog drugog auta,i rekao mi je da sprejom to prespricam. Smrirglanje sa listom smirgle 2000 je skinulo tu farbu i sve je ok)
Bilo kakvo dodato svetlo(dnevno,maglenke...) koje nije fabricko,mora biti skinuto pre tehnickog"
"Malopre sam dosao od drugara,menjali smo zadnje kocnice na mom autu kod njega u servisu....inace je zaposlen na tehnickom pregledu.
Pitao sam ga za situciju,kakva je,sta prolazi a sta ne?
Tacno je ono sto se spominjalo:
Auto mora imati sve ono sto je imao kad je izasao iz fabrike.
Lajsne na vratima
Bilo kakvo mesto sa ozuljanom farbom mora biti sanirano(za primer sam licno imao na braniku tranfer farbe nekog drugog auta,i rekao mi je da sprejom to prespricam. Smrirglanje sa listom smirgle 2000 je skinulo tu farbu i sve je ok)
Bilo kakvo dodato svetlo(dnevno,maglenke...) koje nije fabricko,mora biti skinuto pre tehnickog"
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
To bi značilo da ako ti neko na parkingu mazne lajsnu sa vrata, ti ne smeš da voziš kola! Ako si dovoljno srećan, policija te može poslati na tehnički i tamo bi se ustanovilo da si neispravan
S druge strane, danas postoji toliko varijacija u fabričkom izgledu istog modela da skoro sigurno to nije moguće ispratiti. Ne znam kako su planirali.

S druge strane, danas postoji toliko varijacija u fabričkom izgledu istog modela da skoro sigurno to nije moguće ispratiti. Ne znam kako su planirali.
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Meni ovo sve vise lici kao namerno sirenje panike, sto Velja kaze, da bi se pojavio neko da razresi situaciju. Polovina prica mi zvuci izmisljeno a za polovinu bih rekao da su prouzrokovane ovim izmisljenim. Zvanicnih informacija i dalje nema.
Zna se ko u SRB resava situacije.
Sent from my SM-J500FN
Sent from my SM-J500FN