Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Re: Off-ujmo do mile volje

Post od NexT »

sram te bilo, mozes tata da im budes :kezo:

Ova od veceras me pitala za Rakhilov broj kad je videla koliko se trudi da namesti sediste za bebu :ludaca:
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike

Post od BAJKER »

Kakve to veze ima, moja zena je od mene mladja 17 godina :D
Slika
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

:o :klanjamse:
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

NexT napisao:Ova od veceras me pitala za Rakhilov broj kad je videla koliko se trudi da namesti sediste za bebu :ludaca:
Sta cu, budim to u zenama. Cim me vide sa auto sedistem, krene ovulacija :mrgreen:
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Re: Dobro veče

Post od Grujic »

Jel ima neko beli akrilni sprej, a da je u Bg :)
Treba mi malo da prsnem neku plastiku, a posto je bas mala povrsina bzvz mi da kupujem ceo sprej samo za to...
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

paja napisao:
Xepoj87 napisao:U realnom zivotu se uvek bira manje zlo,jer savrseno ne postoji.
To biramo ti ili ja, a država mora da bira zakon protiv bezakonja.
Pajo,ja sam neko ko svaku stvar automatski sagleda iz vise uglova,pa isto tako ti mogu reci da to jeste tako,ali i svaka akcija povlaci za sobom vise reakcija,u svakoj ima pozitivnih i negativnih,gleda se odnos istih u svakoj akciji i prema tome se bira ona koja u sebi sadrzi jace pozitivne reakcije od negativnih...
Pocevsi od toga da je sam proces uopste kreiranja vlasti,od kreiranja stranke,nezakonit po cistoj logici,dolazimo do toga da su i zakoni nametnuti samo od trenutno onog sa vise moci i tako realno ceo svet funkcionise i drugacije ne moze.

cozmo napisao:
paja napisao:Parada koja svima smeta je oblik izražavanja koji je po ustavu garantovan. Mene mnogo više brine to što se ustav krši.Na paradu ne bih išao, a kada bi i ostali bili indiferentni prema njoj to bi bio jedan marginalni događaj kao i razna obeležavanja svetskog dana Roma i sl.
Upravo tako, ja to pokusavam da objasnim. Moj prijatelj, gej, isto ne bi isao na paradu, ali smatra da je zabrana iste krsenje ustavnih sloboda sto i jeste.
Ko njima brani da se organizuju sa banerima i izadju na ulice? Niko.
Problem je sto oni nece sami da plate to,nego da mi ostali delimo trosak odrzavanja parade sa njima.
Kada kazem trosak,mislim na policiju koja ucestvuje,organizaciju,zadrzavanje ulica i saobracaja,rezervaciju mesta i na kraju oporavljanje od posledica te parade,to jest od stete koju ce nezadovoljni neandertalci da nacine gradu...
Ne,nego ce to sve da se plati iz budzeta,a mi svi onako zajednicki da to posle platimo.
E tu lezi moje jedino nezadovoljstvo paradom.
I to ne samo ovim buljaskim mitingom,nego inace svake takve gluposti koju na kraju placa posten narod koji je gledao svoja posla.

Inace,ja sam neko ko podrzava apsolutno jednaka prava svima. Ne bih se borio i trudio za gej prava,ali da me neko pita,rekao bih da.
Ne vidim nista lose u tome da 2 muskarca ili 2 zene usvoje dete i prezirem ljude koji su protiv toga samo zato sto su oni pederi,a ne zato sto je dete u realno goroj poziciji,jer svakako nije u goroj poziciji nego da odrasta u nekom domu. Ne vidim zasto je uopste u losijoj poziciji nego neko dete koje je usvojeno od strane strejt para.
One gluposti za brak tek ne vidim svrhu braniti.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Off topic teme su spojene u jednu. Nema potrebe da imamo više ovakvih tema na forumu. Tako će biti i ubuduće.

Ovde možete da pišete o svemu što želite, uz maksimalnu toleranciju moderatora. Mada to ne znači da je sve dozvoljeno.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
djiuliju
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:56
Garaža: Clio II ph2 1.2 16v

Post od djiuliju »

http://www.b92.net/sport/tenis/masters/ ... _id=650529

Koga bre ovaj maze
A u nas obrazovni sistem se razume ko marica u...
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:

Post od Grujic »

Pa dobro, nije sada napravio analizu vec samo dao komentar i to vise onako :)
Korisnikov avatar
djiuliju
Reactions:

Post od djiuliju »

Pa poceo nesto da me smara, sto rece neko samo sto mi iz frizidera ne izadje
Igraj brate tenis, tu si car, nema sta
A ovo tipa, voleo bih da zavrsim fakultet, isto kao kad bih ja rekao voleo bih da kopam njivu. Sta me sprecava, nista
Isto kao ni njega, batali tenis pa uci. Nego nece, naravno, nije lud. Samo ke*a nesto
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:

Post od Grujic »

Pa ja tu ne vidim ne problem... Izabrao je covek karijeru, al ok je sto ima zelje koje sada ne moze da ostvari. Najmanji je problem da upise nesto kada se penzionise
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Ni ja ne vidim ništa loše u komentaru, čak naprotiv. Ovo treba da deluje na mlade ljude koji smatraju da obrazovanje danas nije toliko bitno, a jeste. Koliko je naš obrazovni sistem dobar ili loš, druga je stvar, a mislim da nismo ni kompetentni da pričamo o tome.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
djiuliju
Reactions:

Post od djiuliju »

Po meni, o vaznosti obrazovanja treba da prica onaj ko je obrazovan i zahvaljujuci tome uspeo, da mladi vide na njegovom primeru.
Nole moze samo da prica o sportu, zdravom zivotu, jer je zahvaljujuci tome uspeo, tu je najbolji, tu treba da ga slede mladi.

Ja kapiram da je on to rekao upravo zbog mladih, al mi nekako deluje kao proseravanje. Njegov san je bio da postane broj 1, sve sto je radio radio je da ostvari taj san.
Ovaj san mu je mnogo lakse ostvariv. Ovo vazi za sve sportiste. Batali sport, pa sedi i uci. Nego ti snovi izgleda nesto nisu mnogo jaki.
Zavrsavam diskusiju na temu, svaka mu cast sto se tice tenisa, nek se drzi toga i nek bude jos bolji

A i radio sam u prosveti, pa me mozda zato podkacilo.
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Jel zna neko, kakav je uvoz vozila BIH trenutno na snazi? Kao kod nas samo EURO3 ili nesto drugo?
Korisnikov avatar
Milan
Reactions:
Pridružio se: 29 Apr 2012, 16:50

Post od Milan »

Xepoj87 napisao: Ko njima brani da se organizuju sa banerima i izadju na ulice? Niko.
Koliko znam, veća javna okupljanja moraju da budu prijavljena odrenim institucijama.
Problem je sto oni nece sami da plate to,nego da mi ostali delimo trosak odrzavanja parade sa njima.
Kada kazem trosak,mislim na policiju koja ucestvuje,organizaciju,zadrzavanje ulica i saobracaja,rezervaciju mesta i na kraju oporavljanje od posledica te parade,to jest od stete koju ce nezadovoljni neandertalci da nacine gradu...
Ako država može da na istin način pokriva sve ostale događaje, mogu tj MORAJU i ovo. Mi smo jedina država na svetu gde se zakoni primenjuju selektivno, i to samo zato što je 300 debilčina pretilo nekome da će da ih bije. Umesto da se pohapse ti idioti, i to sa zadovoljstvom i osmehom na licu, da se osude brzim postupkom za javno kršenje reda i mira pa i za same pretnje i da se sklone sa ulica, da vidiš kako će sledeće godine da se prepolovi broj njih, pa tako redom. No, to može da se desi u državi u kojoj pravni sistem zaista funkcioniše u korist zakona a ne pojedinaca.
I to ne samo ovim buljaskim mitingom,nego inace svake takve gluposti koju na kraju placa posten narod koji je gledao svoja posla.
U ovoj državi se toliko para pokrade na dan, da to apsolutno nema potrebe da te pogađa. Te pare potrošene na paradu bi bila jedna od pametnijih investicija države. Pokazala bi da su zakoni isti za sve, i da država ne posustaje pred pretnjama malomnih retarda.

U čemu je zapravo selektivnost i koji je najočigledniji dokaz diskriminacije gay-eva? Pa ako se organizuje književno veče kod konja i nas 300 nepismenih majmuna im kažemo otkazujte to, sve ćemo da vas polomimo, naravno da bi država rekla "ološ, ko je on da preti, knjiga je svetinja", i sl. Ali avaj, ovo su samo mali bolesni nemoralni gayevi, njih ko jebe. Gomila provokatora kojima se lome kosti samo zato što prošetaju pored 3, 4 nezadovoljna huligana.

Svake godine neopisivo odlepim kada dođe oktobar. Ništa nije jasnije od tih zabrana parada pokazalo koliko smo zapravo zaostali u vremenu i prostoru, u svakom mogućem smislu, civilizacijskom, intelektualnom, kulturološkom... I retko kad sam se stideo ove zemlje kao u tim oktobrima.
Odgovori