Ova od veceras me pitala za Rakhilov broj kad je videla koliko se trudi da namesti sediste za bebu

Sta cu, budim to u zenama. Cim me vide sa auto sedistem, krene ovulacijaNexT napisao:Ova od veceras me pitala za Rakhilov broj kad je videla koliko se trudi da namesti sediste za bebu
Pajo,ja sam neko ko svaku stvar automatski sagleda iz vise uglova,pa isto tako ti mogu reci da to jeste tako,ali i svaka akcija povlaci za sobom vise reakcija,u svakoj ima pozitivnih i negativnih,gleda se odnos istih u svakoj akciji i prema tome se bira ona koja u sebi sadrzi jace pozitivne reakcije od negativnih...paja napisao:To biramo ti ili ja, a država mora da bira zakon protiv bezakonja.Xepoj87 napisao:U realnom zivotu se uvek bira manje zlo,jer savrseno ne postoji.
Ko njima brani da se organizuju sa banerima i izadju na ulice? Niko.cozmo napisao:Upravo tako, ja to pokusavam da objasnim. Moj prijatelj, gej, isto ne bi isao na paradu, ali smatra da je zabrana iste krsenje ustavnih sloboda sto i jeste.paja napisao:Parada koja svima smeta je oblik izražavanja koji je po ustavu garantovan. Mene mnogo više brine to što se ustav krši.Na paradu ne bih išao, a kada bi i ostali bili indiferentni prema njoj to bi bio jedan marginalni događaj kao i razna obeležavanja svetskog dana Roma i sl.
Koliko znam, veća javna okupljanja moraju da budu prijavljena odrenim institucijama.Xepoj87 napisao: Ko njima brani da se organizuju sa banerima i izadju na ulice? Niko.
Ako država može da na istin način pokriva sve ostale događaje, mogu tj MORAJU i ovo. Mi smo jedina država na svetu gde se zakoni primenjuju selektivno, i to samo zato što je 300 debilčina pretilo nekome da će da ih bije. Umesto da se pohapse ti idioti, i to sa zadovoljstvom i osmehom na licu, da se osude brzim postupkom za javno kršenje reda i mira pa i za same pretnje i da se sklone sa ulica, da vidiš kako će sledeće godine da se prepolovi broj njih, pa tako redom. No, to može da se desi u državi u kojoj pravni sistem zaista funkcioniše u korist zakona a ne pojedinaca.Problem je sto oni nece sami da plate to,nego da mi ostali delimo trosak odrzavanja parade sa njima.
Kada kazem trosak,mislim na policiju koja ucestvuje,organizaciju,zadrzavanje ulica i saobracaja,rezervaciju mesta i na kraju oporavljanje od posledica te parade,to jest od stete koju ce nezadovoljni neandertalci da nacine gradu...
U ovoj državi se toliko para pokrade na dan, da to apsolutno nema potrebe da te pogađa. Te pare potrošene na paradu bi bila jedna od pametnijih investicija države. Pokazala bi da su zakoni isti za sve, i da država ne posustaje pred pretnjama malomnih retarda.I to ne samo ovim buljaskim mitingom,nego inace svake takve gluposti koju na kraju placa posten narod koji je gledao svoja posla.