Putevi u Srbiji

Stanje na putevima, registracija, osiguranje i druge informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3

Re: Putevi u Srbiji

Post od schonenk »

TDI napisao:U kakvom su stanju pojedine beogradske ulice, Dalmatinska je odlicna. Ali kad su u pitanju radovi u takvim ulicama, pa makar bile i u jutarnjem spicu, sto opet ne smatram normalnim, ali smatram ocekivanim, trebalo bi na pocetku ulice stavitu barikadu, kako vozaci ne bi dolazili u problem da kada dodju do radova ne mogu ni da ih obidju ni na koju nacin, nego moraju u rikverc da se vracaju na pocetak iste, pa da traze drugi put do odredista.
Problem sa Dalmatinskom je sto je tu poceo da se radi mega stambeni kompleks Central garden, na mestu fabrike kotrljajucih lezajeva. Kamioni koji prolaze od malih pukotina u roku od par dana naprave ogromne kratere. Oni to zatim cesto krpe, ali da mi je shvatiti logiku da to ne odrade za vikend, nego radnim danom ujutro kada svi nagrnu. Jedni su skrenuli u kontra smer u ulicu Stanoja Glavasa i napravili cep.
Korisnikov avatar
milosg
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2014, 01:20
Garaža: XC90 D5

Post od milosg »

Nije toliko strašna situacija u Beogradu, mnogi preteruju kada pričaju o rupama. Novi sad je, na primer, dosta lošiji.
Uglavnom, po meni bi mnogo gora opcija bila da Srbija, pored toliko bitnih stvari i curenja novca na sve strane, baca još i milione evra na krpljenje puteva i presvlačenje asfalta.

U petak sam se vozao dosta po Hrvatskoj, i naravno mnogo je bolja situacija na putevima, ali koliko to košta?
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

A šta si očekivao, da rade treću smenu, onda bi smetali ovima što spavaju :mrgreen:
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:

Post od schonenk »

@Milosg

Naravno, lakse je da mi gradjani platimo iz svog dzepa stetu na vozilima, a da ne pricam o nenadoknadivoj steti u vidu ljudskih zivota. Ko ne plati na mostu, plati na cupriji.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Ja ne verujem šta čitam.
Daj da ukinemo onda i odlazak kod lekara, u školu i sve zašta nemamo para. Živeo BGH20, AirSerbia, Železara i ostali paraziti.
Korisnikov avatar
srdjanyo
Reactions:
Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
Kontakt:

Post od srdjanyo »

Nemoj tako Železara je OK.Ali za gajenje šampinjona,kako su ovi iz Monaka predložili,ali su ih diskvalifikovali.
Ja sam vozio po Ontariju (Toronto,Hamilton,London,Misisaga).I tamo se krpe rupe,jer zime su oštre.I tamo se štedi i ima fleka čak i na freeway-u,ali je to kvalitetno odrađeno,lepo spojeno,nivelisano.A ne kao ovde,kao da voziš na šinama.
Po Vojvodini su mi najizraženiji ti pragovi(pukotine preko celog asfaltnog pokrivača).Toga u Srbiji nema,bar ne gde sam ja vozio.Mišljenja sam da su ti pragovi na Vojvođanskim putevima u direktnoj vezi sa vikendicama
vinogradima i masnim bankarskim računima svih bitnih budža koji su '80-ih i '90-ih jašili Izvršno veće i ostale pokrajinske institucije.
Znam neke primere iz bliskog okruženja.
Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:

Post od schonenk »

Ljudi brzo zaboravljaju. Bar kada je u pitanju Bg mnogo infrastukture je rekonstruisano i redovno odrzavano, doduse uz jako diskutabilan kvalitet. Sad krecemo nizbrdo. Ovi posrcu sa rupama nakon blage zime, minuli rad dotrajava, tako da bice veselo. Treba upumpati pare u rupe bez dna.

Meni je zanimljivo kad ljudi ponavljajuu pricu kako treba stedeti, a para opet nema. Gresim, ima na konferencijama za stampu.
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

milosg napisao:Nije toliko strašna situacija u Beogradu, mnogi preteruju kada pričaju o rupama. Novi sad je, na primer, dosta lošiji.
Uglavnom, po meni bi mnogo gora opcija bila da Srbija, pored toliko bitnih stvari i curenja novca na sve strane, baca još i milione evra na krpljenje puteva i presvlačenje asfalta.

U petak sam se vozao dosta po Hrvatskoj, i naravno mnogo je bolja situacija na putevima, ali koliko to košta?
:losevidim: :losevidim:
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Zanimljivo.

Послато са GT-P7500 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

https://www.youtube.com/watch?feature=p ... 405WE-eGbk
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Mozda je bio naduvan kad je pisao post :)
Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:

Post od schonenk »

Izbetonirali krater u mojoj ulici koji je ostao nako intervencije vodovoda nakon nekih 4 meseca. Njih samo prolece pokrece. Presvucen asfalt u vojislava ilica nakon plavog mosta u smeru ka brace jerkovic.

Prekrpili su opet rupe na terazijama, ali kilavo, pitanje koliko ce trajati.

Rade nesto, nije da ne rade nista, necu da gresim dusu.
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Čak su i u Gandijevoj pokrpili par kratera, kod ležećeg između bloka 70 i 44. Ali je zato prelaz preko šina iz J. Gagarina u Gandijevu postao grozomoran, a tu je asfalt pre nekoliko godina bio baš dobro urađen, jedan od najboljih prelaza preko šina, skoro da se nije ništa osećalo.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Pokrpili Gandijevu, i Nehruovu i Ivana Ribara, ali zaista preko q*. Slikaću popodne.

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Korisnikov avatar
Uninuni
Reactions:
Pridružio se: 21 Jan 2013, 19:30
Garaža: Fiat Bravo 1.9 2007, Mazda Cx 5 2,2 2017

Post od Uninuni »

Ma i po NS je isplivalo veci broj rupa na putevima nakon ove zime. A i nije bilo nesto puno snijega :-(
Odgovori