Beograd
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Beograd
Mali serunda po televizijama kako ce sad da uvedu privatnike u javno-privatno partnerstvo i da ce svaki morati da ima klimu i wifi. Naravno, GSP ce biti oslobodjen te obaveze, koja sprdnja. Vec sam pisao oko paljenja klime, ne smeju da je upale dok ne dobiju poruku iz direkcije da je napolju preko 25 stepeni, valjda - centralno planiranje Soviet Style. Pre par godina su vozila upucivana u garazu kad klima ne radi, sad je i ne pale. Pri tom, vozim se svaki dan u 2-3 vozila i u vr' glave jednom dnevno nekog nahvataju bez karte; moguce je i verovatno cak da je situacija gora na drugim linijama ali sigurno ne verujem u pricu iz gradske skupstine kako im se vecina svercuje.
Ma kad bi uveli kaznu 500e za svercovanje resili bi 90% svojih problema sa svercovanjem.
Ja sam danas u povratku s posla prvi put seo u bus koji je bio bezveze, klima nije radila i bilo je pretoplo. Pre toga su uglavnom stalno radile klime. Izgleda da sam bas imao srece s linijom.
Ja sam danas u povratku s posla prvi put seo u bus koji je bio bezveze, klima nije radila i bilo je pretoplo. Pre toga su uglavnom stalno radile klime. Izgleda da sam bas imao srece s linijom.
Rodi me majko srećnog, pa me baci i u GSP 

Pa kako se svi zale stvarno imam takav utisak. Danas mi je bio prvi put da me probio znoj.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
U principu ne vidim da se neko žali osim da sasvim utemeljeno više nas primećuje da je stanje drastično lošije u odnosu na period pre maja 2012.
Pa tada se nisam vozio, ali s obzirom da je ovo najgora vlast do sada, sasvim mi i logicno deluje da je pre bilo bolje.
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
autobusi su i ranije bili krs, niti su pod djilasom klime konstantno radile, ne znam sta ste istripovali...
ali zato smo u totalnom komunalnom kurcu, djubreta bukvalno nikad vise na ulicama, niko se ne kaznjava za to, grafiti na svakom koraku se vise ni ne brisu, prljave ulice jednom u dve nedelje ciste, zelenilo se zaliva jednom u nikad(gde je bila trava, posle ove vrucine bukvalno sve pustinja, sem ispred delta shitija)
, udarne rupe leti kolko hoces, pitaj boga tek na sta ce da lici ova zima

ali zato smo u totalnom komunalnom kurcu, djubreta bukvalno nikad vise na ulicama, niko se ne kaznjava za to, grafiti na svakom koraku se vise ni ne brisu, prljave ulice jednom u dve nedelje ciste, zelenilo se zaliva jednom u nikad(gde je bila trava, posle ove vrucine bukvalno sve pustinja, sem ispred delta shitija)

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Zapamti taj prizor. Neće se uskoro ponoviti.
Rekao Mali da će sada da rade Bul. Olobođenja pa onda Slaviju.
Rekao Mali da će sada da rade Bul. Olobođenja pa onda Slaviju.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Vidim da narednih X godina necemo moci normalno da funkcionisemo u saobracaju 

Brzine idu u H-a !!!

Na temu GSP-a
Prošlu noć sam išao do Grocke i usput video dva autobusa. Jednom od kompletne svetlosne signalizacije sa zadnje strane radilo samo jedno gabaritno svetlo. Da nije bilo svetla u kabini ne bi se video uopšte. Drugom radi jedan far pa majstor upalio duga ne bi li nešto video. Šljašti mčeni far oči mi izbi.
Prošlu noć sam išao do Grocke i usput video dva autobusa. Jednom od kompletne svetlosne signalizacije sa zadnje strane radilo samo jedno gabaritno svetlo. Da nije bilo svetla u kabini ne bi se video uopšte. Drugom radi jedan far pa majstor upalio duga ne bi li nešto video. Šljašti mčeni far oči mi izbi.
48ica po Miljakovcu III ide sa samo ispravnim displejom za oznaku linije, ništa drugo. Kad mu po mraku ideš u susret, vidiš veliki narandžasti broj kako di se približava, pa tek na 10m ostatak busa.
I jutros nije radio semafor na uglu Gospodara Vucica i Bulevara Kralja Aleksandra.
Ajde sto taj nije radio,nego su i okolni semafori se ugasili u pola 9 u jednom trenutku ( ugao Stanislava Sremcevica i Vojislava Ilica).Jel su to neki planirani radovi ili je pokvarena elektrika ?
Povrh svega covek iz desne trake je opet pokusao da skrene u traku za levo u kojoj sam ja bio,pre 2 godine mi Golf 2 ocesao krilo
Ja prvi u desnoj traci,on prvi u levoj ali skrece u gospodara pa je pokusao da se prestroji bezobrazno.Pustio sam ga jer nisam autoritet u saobracaju,a nisam autoritet u saobracaju od kad znam kakva je zajebancija ofarbati krilo.
Ajde sto taj nije radio,nego su i okolni semafori se ugasili u pola 9 u jednom trenutku ( ugao Stanislava Sremcevica i Vojislava Ilica).Jel su to neki planirani radovi ili je pokvarena elektrika ?
Povrh svega covek iz desne trake je opet pokusao da skrene u traku za levo u kojoj sam ja bio,pre 2 godine mi Golf 2 ocesao krilo

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Kod Cvetka ne radi od juče ponovo.
Radio je u nedelju par sati i juče isto toliko.
Na dnu S Sremčevića su jutros menjali stub. Izgleda da je neko glumio Heroja noćas.
Radio je u nedelju par sati i juče isto toliko.
Na dnu S Sremčevića su jutros menjali stub. Izgleda da je neko glumio Heroja noćas.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
To je sada sve jedna ulica:Milos napisao:I jutros nije radio semafor na uglu Gospodara Vucica i Bulevara Kralja Aleksandra.
Bulevar Gospodara Kralja Aleksandra Vučića

Boringly average, but also perfect for school run mums