Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Svestan sam te zamke, ali meni nije paranoja ako kažem nešto očigledno...
Npr, zar ne vidiš u kakvom je strahu zapad od ovoga što su zakuvali na istoku. Zašto je nemoguće da se ovaj naš ponudio da Srbija po koznakojiput bude bamper civilizovanog sveta, neka linija sa Izraelom, Grčkom i Bugarskom? Idemo daleko od teme, al' kad već pitaš...
Npr, zar ne vidiš u kakvom je strahu zapad od ovoga što su zakuvali na istoku. Zašto je nemoguće da se ovaj naš ponudio da Srbija po koznakojiput bude bamper civilizovanog sveta, neka linija sa Izraelom, Grčkom i Bugarskom? Idemo daleko od teme, al' kad već pitaš...
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ne znam kako Vikiju Orbanu onda dozvoljavaju da pravi ograde, druzi se sa Putinom, talasa, pravi kampove, itd...mnogo smo mi tu sitna riba, ko god da dodje resice to na visem nivou neko, ovi nasi svi zajedno su Miki Maus...

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Pa i ne dozvoljavaju mu..i Orban trpi pritiske, ali i tera svoju priču dokle može. To je samo dokaz da ne mora bespogovorno da se savija šija u svakoj prilici, pa i kada nam to niko ne traži. Ima kako ti narede, ali ima i kako se postaviš.
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Pa u tome i jeste poenta, koga je uopste onda briga ko ce doci u Srbiji na vlast, strateske odluke i tako nece zavisiti od tog ko nosi titulu predsednika ili cega vec...znaci moze biti Pera, Djoka, Sima, totalno nebitno...

- starac vujadin
Očigledno da nije tako nebitno jer se onda niko ne bi trudili.
Da se malo šalim - ako ništa treba obezbediti kontinuitet
Da se malo šalim - ako ništa treba obezbediti kontinuitet

- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Ako mislis na nasu gologuziju, njima svakako nije svejedno ko ce da postavi svoju neobrazovanu i gladnu ekipu na razne sise da sisaju.

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Darko napisao:Moja jedina zamerka jeremicu su neki likovi koji su mu se prisljamcili ili ga podrzavaju.
Dijana vukadinovic (ex sps)
Borislav novakovic (ex ds)
Mislim da ga je podrzao i alkos velja ilic ali cini mi se da vuk to nije komentarisao javno.
Ako je dobro izgurao pricu bez ukljucivanja javnih licnosti ne trebaju mi ni par propalih politicara.
Meni su od Dijane, Novakovića i Velje mnogo zanimljivije pojavljivanje likova poput npr Žike Anđelkovića (zvanog Žika Pauk) međ Vukovim.starac vujadin napisao:Uvek imaš nekih parazita i političkih leševa koji bi da se prišljamče, ima ih i oko njega. Ali, to pitanje je bitnije kada bude pravio stranku i koji će ljudi tu biti. Sada je cela kampanja bila specifična jer je bila bez partijske infrastrukture i to je zahtevalo dosta improvizacije.

Sent from mTalk
Širim haos!
Pa mora biti neko koga su nečim zadužili, ko je odan, ko ima autoritet među naprženim slojevima društva za akciju, ko je dovoljno ljigav da priča bajke, a istovremeno radi sve na našu štetu, ko i sam mašta da ispravi neke istorojske greške itd...dragvorl napisao:Pa u tome i jeste poenta, koga je uopste onda briga ko ce doci u Srbiji na vlast, strateske odluke i tako nece zavisiti od tog ko nosi titulu predsednika ili cega vec...znaci moze biti Pera, Djoka, Sima, totalno nebitno...
Šta je npr Tadić mogao od toga da odradi, koliko god ih slušao?
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Ja iskreno ne vidim bas previse razlike medju celom ekipom u zadnjih mnogo godina sem kozmetike...kad pogledam oko sebe sve je isto, a u dosta slucaja i gore. Doduse ovaj je doveo dramu na najvisi stepen sa tim glumatanjem, ali svemu dodje kraj...svakako su sad vec naceti, jednostavno nemaju rezultate, pocinju da padaju sigurno, samo je veliko pitanje ko ce da popuni prazninu.

- starac vujadin
Šta ti je tu posebno zanimljivo?methane.master napisao:Darko napisao:Moja jedina zamerka jeremicu su neki likovi koji su mu se prisljamcili ili ga podrzavaju.
Dijana vukadinovic (ex sps)
Borislav novakovic (ex ds)
Mislim da ga je podrzao i alkos velja ilic ali cini mi se da vuk to nije komentarisao javno.
Ako je dobro izgurao pricu bez ukljucivanja javnih licnosti ne trebaju mi ni par propalih politicara.Meni su od Dijane, Novakovića i Velje mnogo zanimljivije pojavljivanje likova poput npr Žike Anđelkovića (zvanog Žika Pauk) međ Vukovim.starac vujadin napisao:Uvek imaš nekih parazita i političkih leševa koji bi da se prišljamče, ima ih i oko njega. Ali, to pitanje je bitnije kada bude pravio stranku i koji će ljudi tu biti. Sada je cela kampanja bila specifična jer je bila bez partijske infrastrukture i to je zahtevalo dosta improvizacije.
Sent from mTalk
- methane.master
Bio je "tandem" Goranom Vesićem. Sad je verovatno priključen VJ.
Sent from mTalk
Sent from mTalk
Širim haos!
Kako vam nije očigledno da je to sve ista ekipa, tzv elita koja nas yebe...
- methane.master
Hoćeš reći Služba 
Ne bih baš rekao da je sve ista ekipa, ali da ima puuuuno dodirnih tačaka, ima. I previše.
Sent from mTalk

Ne bih baš rekao da je sve ista ekipa, ali da ima puuuuno dodirnih tačaka, ima. I previše.
Sent from mTalk
Širim haos!
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Problem je što na vrhu i ima neke razlike, al' na nižim nivoima sve ista preletačević ekipa.
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Shodno pocetku izborne tisine tema se zakljucava.