Da im je jedna od najvećih sposobnosti to da prepoznaju i unajme prave ljude na prava mesta: o tome pišem već 2 strane.DukeNS napisao:Karicima se jedino ne moze spocitati da su bili dovoljno pametni da za stvari za koje sami nisu sposobni unajme najbolje ljude na tom polju.
Za njihovu sposobnost stvaranja imperije![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nemojmo se zajebavati, pa lako je tudjim k..cem koprive mlatiti. To vazi i za vecinu ostalih "biznismena". Dajte mi samo prvi milion i bezbroj povlastica koje drugi mogu samo da sanjaju...
A to da svako sa milion sposoban da napravi čudo, grohotom me nasmejalo. Hajde da pokušamo da prebrojimo koliko je uništenih firmi i ljudi bez posla ostalo iza Bogićevića(Farmakom), Petrovića(GP), Borovice, Perčevića itd...
Bez uvrede, ali većina postova mi liči na komentar Damira Dokića, koji je pljuvao po momku svoje ćerke Jelene kao neuspešnom i folirantu. Pa kad mu je novinar rekao da je ovaj ipak priznati vozač Formule 1, Damir odgovorio: "jak mi je on vozač, daj meni onaj auto i voziću još brže od njega"

1. Važistarac vujadin napisao: 1. Kako se probio da bude baš on odabran. Pravi čovek u pravo vreme na prvom mestu. Poznanstva, sreća...Kap što Isto kao što je Goran Petrović postao direktor BIA zato što DOS nikog nije imao u BIA, nego je on bio Svilanoviće školski drug.
2. Ima još gomila formi koaj je napralvjnea na taj i sličan način. Jel dovoljna jedna? 1991, u maloj sobi hotela Srbija je napravljena mala trgovačka firma pod imenom Delta. I onda su dobili kredit od države...eto, jedan primer.
3. Niti je on pravio sistematizaciju, niti je on trenirao te ljude. Naravno da su ostali, nego šta će...Karići se razumeju u telefoniju kao Marica u kriv k...

2. Delta je onobeše preuzela po smešnoj ceni prethodno uništeni C market? Koga je to Karić sahranio da bi razvio biznis?
3. Gde sam ja rekao da se oni razumeju u telefoniju? Ljudi su ostali da rade jer su kvalitetni i obučeni za posao, nije ih Bogoljub obučavao nego im je stvorio uslove da se obuče. Da vidimo kad se proda Telekom, ko će i koliko ovih iz uprave da zadrži.