Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Goblen čeka da dostigne vrednost garsonjere bez papira...
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Pre je bio 1GB neta, a posle neograničeno, ali po min brzini
Najbolje je pozvati ih i pitati.
TT
Najbolje je pozvati ih i pitati.
TT
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Koristim to već 3-4 godine, zadnji put pre par nedelja, i nikad nije bilo limita potrošnje. Bar do nivoa 5-6Gb nedeljno, nisam probao više. Prosto neverovatno, bolji internet u romingu nego kod kuće. Samo obavezno stavite mrežu ručno na mtel, jer ako je je uključen data roaming a odeš na drugu mrežu, kuku lele.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Vrlo verovatno da si u pravu. Možda se istripovah, jer sam imao tri dodatka, dva na mts-u i jedan na Telenoru. Neki je zakucao, jer sam pustio hotspot, verovatno Telenor (tu je sigurno 1GB).
TT
TT
- Puzo81
- Pridružio se: 11 Mar 2012, 23:42
- Garaža: Ford S-Max 2.0 Tdci Titanium
Hvala za info.
Koliko vidim solidno drzi baterija. Sa proslom nije mogao 5 min sastaviti.shandu90 napisao:Jbm li ga. Kad je meni s3 isto tako brljavio, nova baterija je resila stvar.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Послато са m2 уз помоћ Тапатока
Pošto punim S7 tokom noći, par puta se desilo da se sam restartovao. Nešto se ne sećam da se ranije dešavalo, šta se dešava? Auto restart je isključen.
Upao mi telefon u vodu, tj bio mi u dzepu kada sam se okliznuo i upao u vodu, oko 5 minuta bio potopljen. Tri dana ga susio i sad kao radi, ali usporeno, ima li nade da neko to rastavi i ocisti ili je gotov? Recimo radi sve i kliknem na onaj menadzer i on se iskljuci. Definitivno nije to to
samsung J 5, slatka voda
kupio sa drugi ali me zanima jel neko imao slicnu situaciju i kakve su mu sanse da se vrati u zivot?
Gesendet von meinem VTR-L29 mit Tapatalk

Ako je upao u slanu vodu, zaboravi popravak. Ako je slatka, trebalo bi da šljaka kad se sasvim osuši, čim on podiže sistem i funkcioniše, ima nade.
Fala
slatka voda, odnecu ga u samsung servis na ciscenje pa cemo da vidimo. Radi on alu na neke aplikacije ga iskljuci. Drzao sam ga rastavljenog tri dana u senci na terasi.

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Kako je 5 minuta bio potopljen? Ispao si iz camca, pa plivao do obale? 

Ms pusti
spustali camac i stajao sam na mislio sam suvom delu, okliznem se i skliznem u vodu
zajeb je bio sto mi u dzepu bio telefon a u drugom kljuc od kola. Telefon ispao iz dzepa i dok sam ga nasao eto....radi memorijska i sim kartica a i daljinac od kljuca
jbga, kad bi znao gde bi pao ka bi seo, nekazu dzabe ljudi
pa onda lepis staklene folije, futrole, sve da ga sacuvas i jednostavno se desi ovako nesto

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...