Zanimljivi oglasi
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Re: Zanimljivi oglasi
Pre sam hteo da kazem da 325i u istom stanju kosta vise, a da li ovaj vredi toliko je tesko reci, njih nema, bice ih sve manje, tesko je to objektivno odrediti
Послато са SM-G780F помоћу Тапатока
Послато са SM-G780F помоћу Тапатока
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ova klotara sa uštrojenim motorm od 75ks za SFRJ i Grčku (pravi 316 ima 90) nema nikakvu bitnu vrednost...fenomenološki interesantno videti stariji očuvan auto i ništa više od toga.
Sent from my BBB100-2 using Tapatalk
Sent from my BBB100-2 using Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Upravo to, lepo je očuvan.
TapaT
TapaT
zato ja i kazem, ne vidim sta je vredno na tom autu sem sto je ocuvan ili restauriran nebitno, ali realno nikakav redak primerak, moze se lako naci ovako nesto i srediti da bude top...Do skoro se ovde kod mene vozio jedan u bas top stanju samo sa 5 vrata, znam da je originalan i da nije radjen covek ga uvezao jako davno iz Ch ali gde je zavrsio ne znam, vlasnik vidim u zadnje vreme vozi noviji auto a bmw je mislim bio 318. Rodjak je imao bas ovakvog sa 3 vrata isto 316 isto jako dobro stanje i nikad radjen, on ga je doduse prodao pre nekih 10 godina za neke male pare a znam bar jos 3 pristojna koji se jos uvek voze. Tako da relano moze da se nadje pristojan i da se napravi ful sigurno za manje para nego ovaj sto se ceni.
- Grujic
- Moderator
Pa aj nađi
Ozbiljan sam, dobre kocke da je šestak po VIN-u nema da se nađe. Nije bitno ni stanje, samo da nije (skroz) truo i kriv.
Pre 10 godina je bila druga priča, tada, pa i pre, pre 10-15 godina si M-ove, GTI-eve, Bmw 8, Cossworthe i slične mogao kupiš za tepsiju ribe, da si ih samo stavio u garažu i ne uložio ni dinar danas bi prodao za više para sve i da nisu u nekom stanju, samo koliko toliko kompletni.

Ozbiljan sam, dobre kocke da je šestak po VIN-u nema da se nađe. Nije bitno ni stanje, samo da nije (skroz) truo i kriv.
Pre 10 godina je bila druga priča, tada, pa i pre, pre 10-15 godina si M-ove, GTI-eve, Bmw 8, Cossworthe i slične mogao kupiš za tepsiju ribe, da si ih samo stavio u garažu i ne uložio ni dinar danas bi prodao za više para sve i da nisu u nekom stanju, samo koliko toliko kompletni.
Pre 10ak godina je onaj milija u sremcici imao vise komada sestica za par iljada evra a sad vidim u oglasima nema nijedna ispod 20 iljada. Tad sam se razmisljao da kupim 635 i sredim al jebiga, prokrastinacija.
- Grujic
- Moderator
Bravo, nju sam zaboravio, one su još bile čini mi se u najboljem odnosu uloženo/dobijeno
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Zju, al’ me je pukao fles sada! Je l’ pomenuti Milija iz Sremcice mozda radio kao vozac u diplomatiji?
i to je tacno, ovaj internet upropasti sveGrujic napisao: 10 Okt 2021, 21:33

Zanimljivi oglasi
Jeste, imao je dosta dobru kolekciju koja je cuvana u seoskom domacinstvu. Secam se CS 3.0, 2002 Tii, nekoliko 6ica itd.DukeNS napisao:Zju, al’ me je pukao fles sada! Je l’ pomenuti Milija iz Sremcice mozda radio kao vozac u diplomatiji?
Obisao sam skoro i bmw muzej na nbgdu, e to je tek vrhunska privatna kolekcija automobila al to je na ozbiljnijem i neuporedivo skupljem nivou.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Da li je neki auto teško ili lako naći u doborm stanju može da bude značajno ako postoji neka vrednost, neki potencijal u tom autu. Ako auto nema nikakvu vrednost ili potencijal nebitno je da li ih ima ili nema. Danas je teško naći Yuga u dobrom stanju, ali to ne znači da je postao nešto vredan. Starija kola je protokom vremena sve teže naći u dobrom stanju, ali to ne znači da je svaki vredan... mada ima tendencije da se sve staro proglašava za vredno.
U vezi automobila u dobrom stanju : prošle sedmice tast kupio Daciu Sandero Stepway. Nisam video auto pa nemam pojma na šta liči.
Kupio je od nekog čiče koji ga je kupio novog, i po priči auto je i dan danas kao nov. Enterijer ko da je juče iz fabrike. 3 dana pre nego što ga je stavio u oglase, uradio servis u ovlaštenom za 20.000din i nasuo pun rezervoar goriva, i tek onda ga stavio na oglase.
Tast uleteo prvi na oglas, i dogovori da kupi auto. A tom čiči prodavcu se telefon raspao od poziva. Bukvalno ga molili da ne proda auto, da kreću s parama kod njega itd.
Nikada ne bih pomislio da neka Dacia ( ma koliko god dobro očuvana) stara 10 godina, može da vredi 4500eur, i sve to da se ljudi otimaju za nju ko da je od zlata.
Послато са M2101K7AG помоћу Тапатока
Kupio je od nekog čiče koji ga je kupio novog, i po priči auto je i dan danas kao nov. Enterijer ko da je juče iz fabrike. 3 dana pre nego što ga je stavio u oglase, uradio servis u ovlaštenom za 20.000din i nasuo pun rezervoar goriva, i tek onda ga stavio na oglase.
Tast uleteo prvi na oglas, i dogovori da kupi auto. A tom čiči prodavcu se telefon raspao od poziva. Bukvalno ga molili da ne proda auto, da kreću s parama kod njega itd.
Nikada ne bih pomislio da neka Dacia ( ma koliko god dobro očuvana) stara 10 godina, može da vredi 4500eur, i sve to da se ljudi otimaju za nju ko da je od zlata.
Послато са M2101K7AG помоћу Тапатока
stvarno cudno za daciu.... kad starac pomenu juga videh skor par dobrih primeraka sa malo km na oglasima ali cene nesto tipa 1500e i sl. ma vazi, pa ko je lud da kupi jugo za te pare, nema nikakvu vrednost niti ce je imati, z101 vec ima smisla neka starija sad su pocele da se kupuju i sreduju o ficama da ne pricam mada su njihove cene uglavnom nerealne ali ajde fica realno ima i najvecu vrednost u svakom smislu.
Stepway drži cenu,ne znam ni ja zašto.
Kolega iz prethodne firme je kupio novu Škodu Rapid, i sa njom prešao za 3 godine nešto oko 3000km. Redovno je jednom godišnje radio servis. Takav auto sigurno vredi više od proseka.
Drugar kada je radio praksu u mercedesovom servisu, kaže čovek im je doterao B klasu na mali servis posle godinu dana sa 200km na satu. Kupio ćerki, ona se boji da vozi i auto stoji u garaži.
Drugar kada je radio praksu u mercedesovom servisu, kaže čovek im je doterao B klasu na mali servis posle godinu dana sa 200km na satu. Kupio ćerki, ona se boji da vozi i auto stoji u garaži.