Zanimljivi oglasi
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Re: Zanimljivi oglasi
Pa očigledno da pare same po sebi nisu problem (ako je tačno ono što piše), onda jednostavno neće to da plaća i kraj. 

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Onda bi covek trebalo da se suoci sa opstijim principima od njegovog sebicnog i da podnese sankciju za to.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
To što suštinski nema provere tih registracija je pitanje za neke druge službe...
- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
Auto je u top stanju a vlasnik iz licnog inata ne zeli da placa skupu reg. Info iz prve ruke. Inace da sam znao da ce biti u temi mogao sam licno da ga uslikam u subotu 

Taj auto je kod nas jos i jeftono registrovati. Oko 1700e je smesno malo za takav motor.
Elem:
http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... _v8_450ks/
Sent from my HTC One using Tapatalk
Elem:
http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... _v8_450ks/
Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Kako bre smesno skoro 2000e za auto koji vredi 10-15k evra.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Одг: Zanimljivi oglasi
Pre bi kupio Ford Mondeo nego Hondu Accord?iggyboy napisao:Ma za vas sa ful opremom je standardna, za mene je odlicna al i dalje mislim da kad bi sad imao 20k evra za kupovinu novog auta tog segmenta, kupio bih ga bez razmisljanja
A i 160 konja verujem da dobro ide
Послато са PAP5044DUO користећи Тапаталк 4

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- iggyboy
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
- Garaža: 407 coupe 2.2 petrol
Ma i honda je odlicna al sta znam mondea vec vozim i kupio me na prvu loptu, hondu nikad u zivotu nisam vozio tako da sam malo pristrasan
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
U odnosu na skoro sve druge zemlje Evrope,cenim da je kod nas skoro,ako ne i najjeftinije registrovati taj auto.Scuderia napisao:Kako bre smesno skoro 2000e za auto koji vredi 10-15k evra.
Prodajna vrednost nema veze sa realnom vrednoscu nekog predmeta.
To je totalno neracionalan auto koji ti za 10.000km posrce oko 3.000e vise od 3.0 dizela,u istom vozilu.
Sto znaci da ti godisnje,na prosecnih 30.000km,9.000e VISE ode na gorivo,nego za 3.0 dizel,jer taj auto ne moze da trosi prosecno ispod 30l...
A realno,taj auto i jeste namenjen tim i vecim kilometrazama.
Redovan servis,kojih ces otprilike 2 komada godisnje da odradis,kosta 1.000e,znaci 2.000e godisnje.
Promenices 1 set guma godisnje,to je 1.000e.
Kao sto vidis,na odrzavanje je dato vise desetina hiljada eura,sto znaci da ces u naredne 3 godine,dati barem jos toliko,jer je auto na 200.000km.
I onda da se ciganises i vozis auto kao invalid zbog 1300e(registracija je tacno 1.500e,pogledah) ,pored svih abnormalnih troskova za ovaj auto?
Najlogicniji potez tu,jeste plin,koji bi ustedeo minimum 5.000e godisnje,pa i do duplo toliko.
Ali iskreno,ne vidim uopste razlog da neko ovo kupuje,po meni je ovo za otpad.
Ne zato sto je los auto,nego ne mogu da zamislim nekoga ko ce zaista to da kupi sada.
Totalno treba da skrenes van realnosti,da bi kupio ovo.
Sto je rekao Clarkson za elektricni SLS,"You'd have to be soft in the head to buy this"

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Oduvek sam voleo da procitam Herojeve surovo realne racunice, odmah mi bude drago sto nemam auto 

- starac vujadin
Re: AW: Zanimljivi oglasi
Koliko se isplati posedovanje ovakvog auta u Srbiji?
Mislim pre svega zbog servisa, dostupnosti delova i cene istih...
Mislim pre svega zbog servisa, dostupnosti delova i cene istih...
- starac vujadin
Servis ima jedna zvanični i par nezvaničnih. Jaguar je pre Tate bio jako skup za održavanje, ali su Indijci to promenili...stariji modeli su skupi za održavanje...sve to nema veze s Srbijom.
Kod nas se naravno ne "isplati" imati takav auto, kao i manje više bilo kakav skuplji sportski auto, ali je cool imato nešto što retko ko ima i kada se ne ide linijom manjeg otpora. Teško je Jaguar prodati u Srbiji.
Kod nas se naravno ne "isplati" imati takav auto, kao i manje više bilo kakav skuplji sportski auto, ali je cool imato nešto što retko ko ima i kada se ne ide linijom manjeg otpora. Teško je Jaguar prodati u Srbiji.
Re: AW: Zanimljivi oglasi
Slazem se da je kul imati ovakav auto za razliku od onog Fetona sa prethodne strane koji je bacanje para ali opet kontam da nije ni sve jedno ako se na neki deo ceka po mesec dana da stigne iz UK.
Ako se koristi kao vikend auto, onda nije ni bitno.
A u Srbiji je tesko prodati bilo sta preko 2000 ccm
Ako se koristi kao vikend auto, onda nije ni bitno.
A u Srbiji je tesko prodati bilo sta preko 2000 ccm

Mozda feton nije cool ali ako se gleda samo inzenjersko dostignuce poredjenje je kao jugo i mercedes