Registracija vozila

Stanje na putevima, registracija, osiguranje i druge informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Re: Registracija vozila

Post od Grujic »

Tako je, al ce raja najebavati zbog neznanja.

Ako je takav pravilnik, lepo blokade da isti postane jasan, kakvi bre bakraci da se neko trese da izgubi posao zbog malog ulubljenja

Послато са HTC U Play уз помоћ Тапатока

Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Kao i sve ostalo, lade se jaja, onda se kao uvodi red. Naravno uz nedostatak elementarnog znanja.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
Nikolaa
Reactions:
Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
Garaža: Reasonably Priced Car

Post od Nikolaa »

samo jos cekam da neko postavi citat "vratili me sa tehnickog zbog ostecenja na haubi od kamencica"...

malo mi je tesko da poverujem u sve ove price...
ljubitelj
Reactions:
Pridružio se: 10 Sep 2012, 21:16

Post od ljubitelj »

Kada bi sve te price bile tacne, gotovo nijedno vozilo policije, hitne, gradskog prevoza, komunalnih sluzbi ne bi bilo vise registrovano i proglaseno neispravnim. Dobro, mozda bi se naslo 5% vozila koja u svemu su kao iz fabrike i prosla bi iz prve tehnicki...

Ali jeste izgleda kod nekih kontrolora koji su nesigurni u svoju strucnost zavladala panika pa za svaki slucaj svaki auto vrate i eto onda oni nemaju brigu oko procene.
Upoznao sam i kontrolore koji nisu znali da razlikuju benzinski od dizel motora, kao i svuda ima zaposlenih sa laznim diplomama, sa laznom strucnoscu, koji su zalutali preko neke veze na taj posao..
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Ja sam prošle godine bio na tehničkom, polovina avgusta. Tad je već počelo zaoštravanje od strane ABS-a. Taj tehnički je već bio jednom zatvoren i rekao im gazda ako ih još jednom zatvore to je kraj. Pa su ovi što rade tamo bili u frci, a drugar mi radio tamo pa ja došao kao da lakše sve završim kod njega. Elem, nisu znali da odrede da li je karavan ili limuzina sa 5 vrata jer ima onaj treći red bočnih stakala. Boje se da ne upišu pogrešno.

Slika

Posle je firma ugašena tako da kod njih sigurno ne idem ove godine. :)
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Slika
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Stop i jeste za vracanje realno po ps-u, al ovo povrsinski...

Послато са HTC U Play уз помоћ Тапатока

Korisnikov avatar
HKS
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2013, 17:31

Post od HKS »

Zali se sto je skinuo kuku, kao da je skinuo zvijezdu sa neba...

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Korisnikov avatar
igor_harris
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)

Post od igor_harris »

Meni ovde nista ne zvuci kao novina ili nelogicno. Neke stvari mogu da se tumace na razne nacine, ali evo, za koroziju lepo pise, dubinska korozija, rupe itd... To nema veze sa ovim sa slike koju je neko okacio iznad.
Dakle, neko je namerno dizao paniku.
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Blic spusta loptu

SVAKO DRUGO VOZILO NIJE PROŠLO TEHNIČKI Tri nedelje od rigoroznog pravilnika izdvojio se jedan OPASAN PROBLEM http://www.blic.rs/81bz63s

Sent from my P10 Lite using Tapatalk

Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

igor_harris napisao: 27 Jul 2018, 12:21 Meni ovde nista ne zvuci kao novina ili nelogicno. Neke stvari mogu da se tumace na razne nacine, ali evo, za koroziju lepo pise, dubinska korozija, rupe itd... To nema veze sa ovim sa slike koju je neko okacio iznad.
Niko ne diže paniku, ljude vraćaju zbog nekih gluposti. Vraćali su sa sitnim ulubljenima a sad u Blicu piše kao da ne vraćaju zbog toga (pokušavaju da se vade). Vraćaju ljude zbog malo oljuštene farbe na braniku i slično. Neko ovde tumači te zapisnike kako god želi.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Korisnikov avatar
igor_harris
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)

Post od igor_harris »

Pa podignuta je panika onim laznim spiskovima, tipa - alu felne umesto celicnih, kozna navlaka za volan itd... Pitanje je samo ko je i zbog cega pustio tu buvu.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

cozmo napisao:
igor_harris napisao: 27 Jul 2018, 12:21 Meni ovde nista ne zvuci kao novina ili nelogicno. Neke stvari mogu da se tumace na razne nacine, ali evo, za koroziju lepo pise, dubinska korozija, rupe itd... To nema veze sa ovim sa slike koju je neko okacio iznad.
Niko ne diže paniku, ljude vraćaju zbog nekih gluposti. Vraćali su sa sitnim ulubljenima a sad u Blicu piše kao da ne vraćaju zbog toga (pokušavaju da se vade). Vraćaju ljude zbog malo oljuštene farbe na braniku i slično. Neko ovde tumači te zapisnike kako god želi.
Ko i gde vraca? Ja prosao sa polomljenim retrovizorom ulepljenim izolirkom, ulubljenim i oljustenim na mestima krilom, ulupnjena hauba i a stub, sve na desnoj strani od jednog udesa. Takodje i desni far, pukao nosac, oa ne stoji bas ravno, mada imam autonivelaciju koja to pegla i sam snop ide isto kao ranije.
Prosao cak i sa neatestiranim folijama 90%, samo mi zgulili sa prednjih stakala.
Imam i malo rdje na blatobranima od kamencica, posto su menjani ranije i stavljeni limeni.

Mehanicki je sve super, ali vizielno jok.

Da napomenem, pre 10 dana sam registrovao.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Ima tu dosta politike, zaje*ancije, jurenja neke internet "slave". Ne kažem da nisu vraćali, ne znam, ali sliku može plasirati bilo ko i napisati bilo šta. U današnje vreme skoro ničemu ne verujem, dok ne doživim ili vidim, ili neko meni blizak ne prenese.

Mogao sam objaviti (sa priloženom fotkom) da su me vratili jer imam smešno ogreban branik. Svi bi skočili i pljuvali neki tamo tehnički...

Da se razumemo, ljudi sigurno imaju problema sa raznim kantama. Negde pretera i tehnički, a negde je u pitanju nešto treće, sa početka ovog posta

TT

Odgovori