Da da, onaj 1.4 turbo njihov. Zimus drugar kupovao auto i zbog opreme prelomio megan GC. Mislim da ih i sada ima na lageru, na opel srbija sajtu pise u kojoj auto kuci je vozilo.
I moj drugar je proslog leta birao izmedju Astre J i Megana Limited, koga je na kraju i uzeo. Astra Enjoy 1.4t sa metalik bojom i svim popustima je bila nesto ispod 15k, Megan 15.5k. Znam da je bilo 1.6 atmo 5MT za 13 i nesto.
No, nebitno. Inflacija... Ni evro ni dinar nisu ono sto su bili pre jednu godinu, dalje i da ne pricamo.
Niko nikad, valjda racunaju da ce neki debil da se upeca, ako se dobro secam cena novog je bila oko 60.000e i ne secam se dal su ga uopste prodali ili ga je samo direktor vozio.
Mozda je naravno bio jos jedan takav crni genesis, ali tesko da je prodat za vise para
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56
nemam problem uvek sam najsporiji
Ivan napisao: 09 Nov 2021, 19:22
Niko nikad, valjda racunaju da ce neki debil da se upeca, ako se dobro secam cena novog je bila oko 60.000e i ne secam se dal su ga uopste prodali ili ga je samo direktor vozio.
Mozda je naravno bio jos jedan takav crni genesis, ali tesko da je prodat za vise para
Ovaj se vozio u NS dugo, mislim da je lik menjao za novi model