Mobilne telekomunikacije
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Re: Mobilne telekomunikacije
A kao edge ekrani najbolja stvar na svetu. Može i klasičan ekran da se razbije, ali edge je baš izazivanje sudbine.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Ma da. Bar 4 od 5 ekrana koje ja znam su sjebani.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- stefankmn
- Pobednik Garaža - Kup takmičenja
- Pridružio se: 03 Feb 2015, 12:09
- Garaža: VW PASSAT B8 1.6 TDI
Iskreno voleo bi kada bi se nudili telefoni u 2 varijante, edge i običan. Ali da nema razlike u dimenzijama itd
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Upravo tako. Telefon od recimo cca.500-600€ uzmem za 100-120€. Pri tom gledam da je prethodni vlasnik ženskoga pola, pošto su takvi telefoni obično u futrolama i sa pancer folijama na ekranu, tj. bolesno očivani. Ni jedan „polovni“ telefon koji sam kupio u poslednjih x godina nije na sebi imao ni tračak korišćenja. Mislim da se samo u Srbiji za nešto korišćeno upotrebljava pežorativni pojam „polovno“. Ne znam zašto je to tako, ali u D recimo i ne postoji termin „polovan“. Postoji novo i upotrebljavano.Xepoj87 napisao:Mislis, uzimas jeftine polovne telefone?
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Treba li da pocnemo da pricamo nemacki jezik?
Ne postoji polovan kondom, ali postoji upotrebljen.
Poslednja izmena od Xepoj87 u 15 Avg 2017, 20:43, izmenjeno 1 put ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
https://youtu.be/_BmneE3AcFM
Izraz polovan ne mora znaciti nesto lose.
Послато са m2 уз помоћ Тапатока
Izraz polovan ne mora znaciti nesto lose.
erste farbe,top zustand.Xepoj87 napisao:Treba li da pocnemo da pricamo nemacki jezik?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- kragujevac
Ma ni sličajno, nije poenta u nemačkom ili srpskom.Poenta je (bar po mom mišljenju), da u jednoj prilično razvijenoj državi u narodu postoji čitava „kultura“ upotrebe korišćenih stvari, dok se u Srbiji, koja je ekonomski u daleko problematičnijem položaju takve stvari gledaju sa dosta podozrenja.Xepoj87 napisao:Treba li da pocnemo da pricamo nemacki jezik?
Mada, to sve je u ovoj temi jako „off“, možda bi bilo logičnije da se ova vrsta diskusije nastavi u temi „život u razvijenim zemljama“.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Za taj novac imaš i novih telefona koji šiju te tvoje polovne po svim parametrima, ako ćemo tako.
Pa kod vas se i istopolni venčavaju...
Dobio sam danas ponudu da uzmem 4G karticu.
Valja li to?
Sent from my SM-J500FN
Valja li to?

Sent from my SM-J500FN
Pogledaj onaj screenshot što sam ostavio.
- kragujevac
Daj neki primer za 120€ da je uporediv sa Huawei P8.nuk napisao:Za taj novac imaš i novih telefona koji šiju te tvoje polovne po svim parametrima, ako ćemo tako.
Dobro, u SRB je premijerka.......itd. Polako, i ta čudna tekovina današnjice će doći u SrbijuVelja napisao:Pa kod vas se i istopolni venčavaju...

A sve to zajedno nema puno veze sa mobilnim komunikacijama.

Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
^ Xiaomi Redmi Note 4X -
146$
146$
A koliko se samo novih automobila proda u Nemačkoj?kragujevac napisao:Ma ni sličajno, nije poenta u nemačkom ili srpskom.Poenta je (bar po mom mišljenju), da u jednoj prilično razvijenoj državi u narodu postoji čitava „kultura“ upotrebe korišćenih stvari, dok se u Srbiji, koja je ekonomski u daleko problematičnijem položaju takve stvari gledaju sa dosta podozrenja.Xepoj87 napisao:Treba li da pocnemo da pricamo nemacki jezik?
Mada, to sve je u ovoj temi jako „off“, možda bi bilo logičnije da se ova vrsta diskusije nastavi u temi „život u razvijenim zemljama“.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk