Zanimljivi oglasi

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Re: Zanimljivi oglasi

Post od starac vujadin »

Ne mora toliko da se čeka i ne mora iz Engleske, ali je skupo. U svakom slučaju gledanje iz vizure finansijske isplatljivosti se ovakvom autu ne prilazi. Ako se u isplatvljivost uzme i neki iracionalan argument onda nekome to može biti i isplatljivo. U svakom slučaju kapa dole za čoveka koji je hteo da uzme Jaguara XK i to izveo do kraja, umesto da je na pola puta skrenuo u Audijev salon i uzeo A5 jer je tako "pametnije" u Srbiji kao što se uglavnom dešava za ljudim akoji ovde imaju novca, ali nemaju mašte i petlje da kupe nešto drugačije.
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Meni su tu interesantniji stariji Jaguari koji su za kupovinu povoljni.

Baš su šmekerski i gospodski, samo što je tu održavanje problem, al bih reko pre finansijskog aspekta da je problem dostupnosti delova...
ADrei
Reactions:
Pridružio se: 21 Sep 2012, 18:34

Post od ADrei »

nemoj da poredis A5 sa ovom nakazom :mrgreen:
audi s5 je sigurno mnogo bolji auto... ali neki ljudi vole da budu razliciti po svaku cenu :)

Sent from my Galaxy Tab 3 using Tapatalk
Poslednja izmena od ADrei u 08 Apr 2014, 00:20, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:

Post od starac vujadin »

Poenta mog prethodnog posta je na ljudima, ne na kolima.

Mnogi ljudi bi hteli da se razlikuju od drugih, ali nemaju svi snage za to.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

I ovaj iz druge teme je hteo da se razlikuje i uspeo je u tome.

Slika
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Neverovatno da neko to radi na ovakvom autu.

Tapatalk Pro
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

starac vujadin napisao:Poenta mog prethodnog posta je na ljudima, ne na kolima.

Mnogi ljudi bi hteli da se razlikuju od drugih, ali nemaju svi snage za to.
Kakva crna snaga? Zasto unosis neku fantaziju u posedovanje kola u Srbiji,koja su pakao za odrzavanje,i tu najmanje mislim na finansijsku stranu,jer ni e500 kupe,ili s5 nisu jeftini. A realno,ako gledas sa tehnicke,a mnogima i sa estetske strane ,kao meni, oba su automobilcine za ovaj Jaguar.

Ovo kod nas jednostavno ne mozes da koristis kao jedini auto,ako svakodnedno vozis. A kupiti auto od 80.000e ko drugi je lepo,ali cenim da ima boljih i interesantnijih...
Drugar je za Jaguara cekao neki opticki senzor mesec dana da dodje,za s type,kostao je oko soma eura,a bez toga maltene pola kola nije radilo...

Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:

Post od starac vujadin »

Za tebe je to fantazija, za neke druge nije. Naravno da može da se koristi i ovakav auto za svaki dan i znam za čoveka koji ima isti ovakav i vozi ga često...pored njega ima dva oldtajmera koja ne vozi svakog dana.

Ni ti nisi ukapirao šta sam hteo da kažem...očigledno da imaš potpuno drugačiju percepciju ove teme. Ti voziš Mercedes, dizel, vodiš računa o troškovima i zato i imaš drugačiju percepciju i čudan ti je iraz fantazija. Nije ona pogrešna, niti manje ili više vredna nego je drugačija i to je to.

Ne moraš meni da objašnjavaš da li je racionalno ili nije racionalno jer sam ja to rekao Floydu daleko pre ngo što si se uključio u priču.
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Svaka čast, Heroj... Vraćaš mi veru u mladu generaciju :bravo:
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Cek samo, nisam ispratio, o kom Jaguaru ovde konkretno pricamo?
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

starac vujadin napisao:Za tebe je to fantazija, za neke druge nije. Naravno da može da se koristi i ovakav auto za svaki dan i znam za čoveka koji ima isti ovakav i vozi ga često...pored njega ima dva oldtajmera koja ne vozi svakog dana.

Ni ti nisi ukapirao šta sam hteo da kažem...očigledno da imaš potpuno drugačiju percepciju ove teme. Ti voziš Mercedes, dizel, vodiš računa o troškovima i zato i imaš drugačiju percepciju i čudan ti je iraz fantazija. Nije ona pogrešna, niti manje ili više vredna nego je drugačija i to je to.

Ne moraš meni da objašnjavaš da li je racionalno ili nije racionalno jer sam ja to rekao Floydu daleko pre ngo što si se uključio u priču.
Ja ne znam da li ti uopste kapiras sta pricas,kada izgovaras ovakvo nesto?
Kakve veze ima to sto ja vozim Mercedes dizel? Automatski sam ogranicen,pa ne kapiram nista pored moje kupovine?
A ti si fantasticno mastovit,pa jedini kapiras dalje od svog auta,i svoje situacije?

A,pored toga, ja i te kako kapiram sta ti hoces da kazes.
Znam da ce tesko da ti padne,ali ne treba mnogo da bi covek skapirao tvoje misljenje.
Ali,em sto taj Jaguar nikako nije nesto posebno,cak mogu reci da je i krsh za pare koje kosta,em sto ces da se useres od odrzavanja istog,ne samo novcano,kao sto sam vec rekao.
Znas coveka koji prelazi tim kolima kod nas 2-3000km mesecno?
Svaka njemu cast,ali kao sto si i rekao ,ima druge automobile koje vozi,pa mu nije problem kada mu Jaguar zaglavi u servis na 2,3 nedelje...

Da si pomenuo AC Cobru recimo,ili tako neku egzotiku,pa rekao da je extra sto kod nas to neko vozi,pa da te razumem.
Ovako,nema price ovde o nekom fantaziranju,najnormalniji auto od kojeg u klasi ima mnogo boljih,a to sto se neki auto tesko odrzava,ne cini ga egzotikom...
Zato ti kazem,uneo si neku pricu o hrabrosti i mastovitosti,a to nema veze sa ovim primerom,zato sam ti i rekao da si uveo neku fantaziju u najobicniju pricu.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Ja sam za trenutak razmisljao da budem mastovit pa uzmem XF. Al onda jako brzo kad malo proucis stvari vidis da je taj auto daleko iza serije 5, E, A6. Pre svega tehnicki, ali i u enterijeru. Onda kad shvatis da nije dovoljno biti samo mastovit vec i poprilicno lud pa kupiti osetno losiji auto kako bi bio originalan, prodje te volja za tako necim, prevelika cena originalnosti (ne samo novcano)...

Odmah da se ogradim, ovo je vazilo za modele 2010 godista (tj tehnicki generacija ovog iz oglasa o kom se raspravlja), sa refresh-om je Jaguar konacno uhvatio korak (ubacili 8 brzinski menjac, novi motori, poboljsali enterijer i sto drugih stvari), sad bi ga mozda vredelo ozbiljnije uzeti u obzir.
XJ mi je cista perverzija, ali pogledajte koliko taj auto kosta, upola vise od S ili 7-ice a nena ni head-up.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:

Post od starac vujadin »

Xepoj, ke znam ko ti drma kavez od jutros, ali si potpuno promašio temu. Floyd me nešto pitao, ja mu odgovorio, malo komentarisali i da je stvar normalna tu bi se završila kratka priča i nastavilo bi se sa drugim oglasima.
No, onda se javilo vas nekoliko "ustavobranitelja nemačkih autmobila" da pljujete po kolima koje niko nije ni komentarisao ni hvalio, ni kudio. Potpuno promašena reakcija

Sa ovakvim komentarima stvarno se pitam za koji kurac javljam više na forumu. Da kažem da je mleko belo, javilo bi se nekoliko likova koji bi i to sporili...
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Meni malo vuce na sivkastu :D
Odgovori